| 

2 lapa no 2 lapām pavisam 

| 

| Autors | 
	Ziņojums | 

Norkis 

Pievienojies: 27 Oct 2006 
			Komentāri: 968 
			Atrašanās vieta: Saulkrasti
			  2011  Alfa-Romeo  Giulietta

| 

[quote="ega"] Wabole rakstīja:Manam ļoti patīk braukt ar mašīnu un vienmēr cenšas pirmais ielīst mašīnā un iemēģināt visus sēdekļus pēc kārtas   
Šī iemesla dēļ man ir 156SW nevis sedans. Apzināti pirku wagonu lai mazajam suņukam ir sava sēdvieta.

| 

| Mon Nov 08, 2010 4:49 pm | 
	           | 

| 

ega 

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 3570 
			Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
			  1996  Alfa-Romeo  155

| 

[quote="Norkis"] ega rakstīja:Wabole rakstīja:Manam ļoti patīk braukt ar mašīnu un vienmēr cenšas pirmais ielīst mašīnā un iemēģināt visus sēdekļus pēc kārtas   

Šī iemesla dēļ man ir 156SW nevis sedans. Apzināti pirku wagonu lai mazajam suņukam ir sava sēdvieta.

mēs vienkārši pirms gaidāmā brauciena cenšamies doties megapastaigā, kuras laikā viņš izskrienās, tad klusiņām noglabājas kaut kur (parasti uz aizmugurē esošajiem kāju tepiķīšiem-nesaprotu kā viņš tur ielien) un viņa "vienkārši nav". i vieta paliek grabažniekā    

| 

| Mon Nov 08, 2010 4:56 pm | 
	           | 

| 

Norkis 

Pievienojies: 27 Oct 2006 
			Komentāri: 968 
			Atrašanās vieta: Saulkrasti
			  2011  Alfa-Romeo  Giulietta

| 

Pirmā bilde 3 gadus veca tagad jau izaudzis

| 

| Mon Nov 08, 2010 5:26 pm | 
	           | 

| 

alleluja 

Pievienojies: 17 Mar 2011 
			Komentāri: 35 
			Atrašanās vieta: Rīga, pieRīga
			  1999  Alfa-Romeo  156

| 

Tutolli rakstīja:Trax rakstīja:tie tachu ir ciinjas sunji! Tiem asiniis ir pleest un kjerties riiklee, bet manu viedokli diezko nenemt veeraa, jo esmu kakju cilveeks. 

Tas ir nepareizs uzskats par šo šķirni! Tas ir maldīgs cilvēku izstrādāts stereotips, kas neatbilst patiesībai!

Ļoti gudrs un paklausīgs suns! Protams, tas nebūs parasts čihuahua, kurš trīcēs, kad kāds ienāks pa durvīm, bet arī nebruks virsū, lai tikai noskostu vai saplēstu, tas ir labs sargs, kurš ar savu izskatu svešo cilvēku disciplinē!   

Bez audzināšanas arī nekas prātīgs nesanāks, kā ar jebkuru citu suni! 

Suns ir aktīvs, jāved pastaigās, tad arī var turēt dzīvoklī!   
Piekrītu!

Man arī ir stafords puika, lāga čalis, patīk sabiedrība, uzmanība, vienīgais - citi suņu puikas neiet pie sirds, dažreiz ar bračku - jauktenīti sanāk palielāks kašķis     

image hosting

_________________ AR 156 2.0 TS		  
	 | 

| Wed May 04, 2011 11:35 am | 
	          | 

| 

alleluja 

1999  Alfa-Romeo  156

| 

alleluja rakstīja:Tutolli rakstīja:Trax rakstīja:tie tachu ir ciinjas sunji! Tiem asiniis ir pleest un kjerties riiklee, bet manu viedokli diezko nenemt veeraa, jo esmu kakju cilveeks. 

Tas ir nepareizs uzskats par šo šķirni! Tas ir maldīgs cilvēku izstrādāts stereotips, kas neatbilst patiesībai!

Ļoti gudrs un paklausīgs suns! Protams, tas nebūs parasts čihuahua, kurš trīcēs, kad kāds ienāks pa durvīm, bet arī nebruks virsū, lai tikai noskostu vai saplēstu, tas ir labs sargs, kurš ar savu izskatu svešo cilvēku disciplinē!   

Bez audzināšanas arī nekas prātīgs nesanāks, kā ar jebkuru citu suni! 

Suns ir aktīvs, jāved pastaigās, tad arī var turēt dzīvoklī!   

Piekrītu!

Man arī ir stafords puika, lāga čalis, patīk sabiedrība, uzmanība, vienīgais - citi suņu puikas neiet pie sirds, dažreiz ar bračku - jauktenīti sanāk palielāks kašķis    

image hosting 
Te vēl viena, kad abi vēl bija maziņi   )

image uploading

| 

| Wed May 04, 2011 11:44 am | 
	          | 

| 

īvele 
		Member of 

Pievienojies: 01 Apr 2007 
			Komentāri: 512 
			Atrašanās vieta: Rīga
			  2001  Alfa-Romeo  147

| 

tagad es arī varu pilntiesīgi piedalīties diskusijā ... vispār es domāju, ka labāk ir labi audzināts suns, kas iedveš respektu apkārtējiem ... 

mēs paņēmām no patversmes pirms nedēļas dzīvokļa izmēriem piemērotu suni - eņģelis ar mums un zvērs ar pārējiem. Tā kā viņš izskatās jauks un mīļš, daudzi garāmgājēji nespēj atturēties apstāties un stiept roku (šito gan es nespēju saprast) ... tālāk viņi aiziet laimīgi, ka roka ir palikusi savā vietā :p

Bet es ceru, ka situācija vēl mainīsies   

| 

| Wed May 04, 2011 11:57 am | 
	          | 

| 

alleluja 

1999  Alfa-Romeo  156

| 

īvele rakstīja:tagad es arī varu pilntiesīgi piedalīties diskusijā ... vispār es domāju, ka labāk ir labi audzināts suns, kas iedveš respektu apkārtējiem ... 

mēs paņēmām no patversmes pirms nedēļas dzīvokļa izmēriem piemērotu suni - eņģelis ar mums un zvērs ar pārējiem. Tā kā viņš izskatās jauks un mīļš, daudzi garāmgājēji nespēj atturēties apstāties un stiept roku (šito gan es nespēju saprast) ... tālāk viņi aiziet laimīgi, ka roka ir palikusi savā vietā :p

vajag pieradināt suni pie cilvēkiem, vest sabiedrībā, maksimāli ņemt viņu visu līdzi! Lai veicas!    

| 

| Wed May 04, 2011 11:59 am | 
	          | 

| 

īvele 
		Member of 

2001  Alfa-Romeo  147

| 

alleluja rakstīja:īvele rakstīja:tagad es arī varu pilntiesīgi piedalīties diskusijā ... vispār es domāju, ka labāk ir labi audzināts suns, kas iedveš respektu apkārtējiem ... 

vajag pieradināt suni pie cilvēkiem, vest sabiedrībā, maksimāli ņemt viņu visu līdzi! Lai veicas!    
 jā mēs jau ... bet nav vēl pagājusi nedēļa kopš paņēmām patversme saka, ka pirmās 2 nedēļas tieši pretēji, vajagot pēc iespējas mazāk stresa un tikšanās, apstākļu maiņas ...

| 

| Wed May 04, 2011 12:20 pm | 
	          | 

| 

alleluja 

1999  Alfa-Romeo  156

| 

īvele rakstīja:alleluja rakstīja:īvele rakstīja:tagad es arī varu pilntiesīgi piedalīties diskusijā ... vispār es domāju, ka labāk ir labi audzināts suns, kas iedveš respektu apkārtējiem ... 

jā mēs jau ... bet nav vēl pagājusi nedēļa kopš paņēmām patversme saka, ka pirmās 2 nedēļas tieši pretēji, vajagot pēc iespējas mazāk stresa un tikšanās, apstākļu maiņas ... 
Uii, tad jau vēl pavisam maziņš!    Tad jau jums vēl viss priekšā - sagrauztas mēbeles utt   

| 

| Wed May 04, 2011 12:22 pm | 
	          | 

| 

īvele 
		Member of 

2001  Alfa-Romeo  147

| 

| 

| Wed May 04, 2011 12:54 pm | 
	          | 

| 

KriXis 

Pievienojies: 31 Dec 2007 
			Komentāri: 989 
			Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
			  2002  Alfa-Romeo  147

| 

| 

| Tue Nov 27, 2012 9:20 pm | 
	          | 

| 

AMV 
		Member of 

Pievienojies: 23 Nov 2006 
			Komentāri: 4735

2001  Alfa-Romeo  GTV

| 

Kas suņam nekaiš, var slaistīties.

_________________ Zvaigznēm ir nozīme		 
	 | 

| Tue Nov 27, 2012 10:49 pm | 
	           | 

| 

| 

| 

Pašlaik ir Tue Nov 04, 2025 6:03 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas		  

| 

2 lapa no 2 lapām pavisam 

| 

Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
  | 

| 

|