|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
[quote="ega"] Wabole rakstīja:Manam ļoti patīk braukt ar mašīnu un vienmēr cenšas pirmais ielīst mašīnā un iemēģināt visus sēdekļus pēc kārtas 
Šī iemesla dēļ man ir 156SW nevis sedans. Apzināti pirku wagonu lai mazajam suņukam ir sava sēdvieta.
|
Mon Nov 08, 2010 4:49 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
[quote="Norkis"] ega rakstīja:Wabole rakstīja:Manam ļoti patīk braukt ar mašīnu un vienmēr cenšas pirmais ielīst mašīnā un iemēģināt visus sēdekļus pēc kārtas 
Šī iemesla dēļ man ir 156SW nevis sedans. Apzināti pirku wagonu lai mazajam suņukam ir sava sēdvieta.

mēs vienkārši pirms gaidāmā brauciena cenšamies doties megapastaigā, kuras laikā viņš izskrienās, tad klusiņām noglabājas kaut kur (parasti uz aizmugurē esošajiem kāju tepiķīšiem-nesaprotu kā viņš tur ielien) un viņa "vienkārši nav". i vieta paliek grabažniekā
|
Mon Nov 08, 2010 4:56 pm |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
Pirmā bilde 3 gadus veca tagad jau izaudzis
|
Mon Nov 08, 2010 5:26 pm |
|
 |
alleluja
Pievienojies: 17 Mar 2011
Komentāri: 35
Atrašanās vieta: Rīga, pieRīga
1999 Alfa-Romeo 156
|
Tutolli rakstīja:Trax rakstīja:tie tachu ir ciinjas sunji! Tiem asiniis ir pleest un kjerties riiklee, bet manu viedokli diezko nenemt veeraa, jo esmu kakju cilveeks.
Tas ir nepareizs uzskats par šo šķirni! Tas ir maldīgs cilvēku izstrādāts stereotips, kas neatbilst patiesībai!
Ļoti gudrs un paklausīgs suns! Protams, tas nebūs parasts čihuahua, kurš trīcēs, kad kāds ienāks pa durvīm, bet arī nebruks virsū, lai tikai noskostu vai saplēstu, tas ir labs sargs, kurš ar savu izskatu svešo cilvēku disciplinē!
Bez audzināšanas arī nekas prātīgs nesanāks, kā ar jebkuru citu suni!
Suns ir aktīvs, jāved pastaigās, tad arī var turēt dzīvoklī! 
Piekrītu!
Man arī ir stafords puika, lāga čalis, patīk sabiedrība, uzmanība, vienīgais - citi suņu puikas neiet pie sirds, dažreiz ar bračku - jauktenīti sanāk palielāks kašķis
image hosting
_________________ AR 156 2.0 TS
|
Wed May 04, 2011 11:35 am |
|
 |
alleluja
1999 Alfa-Romeo 156
|
alleluja rakstīja:Tutolli rakstīja:Trax rakstīja:tie tachu ir ciinjas sunji! Tiem asiniis ir pleest un kjerties riiklee, bet manu viedokli diezko nenemt veeraa, jo esmu kakju cilveeks.
Tas ir nepareizs uzskats par šo šķirni! Tas ir maldīgs cilvēku izstrādāts stereotips, kas neatbilst patiesībai!
Ļoti gudrs un paklausīgs suns! Protams, tas nebūs parasts čihuahua, kurš trīcēs, kad kāds ienāks pa durvīm, bet arī nebruks virsū, lai tikai noskostu vai saplēstu, tas ir labs sargs, kurš ar savu izskatu svešo cilvēku disciplinē!
Bez audzināšanas arī nekas prātīgs nesanāks, kā ar jebkuru citu suni!
Suns ir aktīvs, jāved pastaigās, tad arī var turēt dzīvoklī! 
Piekrītu!
Man arī ir stafords puika, lāga čalis, patīk sabiedrība, uzmanība, vienīgais - citi suņu puikas neiet pie sirds, dažreiz ar bračku - jauktenīti sanāk palielāks kašķis
image hosting
Te vēl viena, kad abi vēl bija maziņi  )
image uploading
|
Wed May 04, 2011 11:44 am |
|
 |
īvele
Member of

Pievienojies: 01 Apr 2007
Komentāri: 512
Atrašanās vieta: Rīga
2001 Alfa-Romeo 147
|
tagad es arī varu pilntiesīgi piedalīties diskusijā ... vispār es domāju, ka labāk ir labi audzināts suns, kas iedveš respektu apkārtējiem ...
mēs paņēmām no patversmes pirms nedēļas dzīvokļa izmēriem piemērotu suni - eņģelis ar mums un zvērs ar pārējiem. Tā kā viņš izskatās jauks un mīļš, daudzi garāmgājēji nespēj atturēties apstāties un stiept roku (šito gan es nespēju saprast) ... tālāk viņi aiziet laimīgi, ka roka ir palikusi savā vietā :p
Bet es ceru, ka situācija vēl mainīsies
|
Wed May 04, 2011 11:57 am |
|
 |
alleluja
1999 Alfa-Romeo 156
|
īvele rakstīja:tagad es arī varu pilntiesīgi piedalīties diskusijā ... vispār es domāju, ka labāk ir labi audzināts suns, kas iedveš respektu apkārtējiem ...
mēs paņēmām no patversmes pirms nedēļas dzīvokļa izmēriem piemērotu suni - eņģelis ar mums un zvērs ar pārējiem. Tā kā viņš izskatās jauks un mīļš, daudzi garāmgājēji nespēj atturēties apstāties un stiept roku (šito gan es nespēju saprast) ... tālāk viņi aiziet laimīgi, ka roka ir palikusi savā vietā :p
vajag pieradināt suni pie cilvēkiem, vest sabiedrībā, maksimāli ņemt viņu visu līdzi! Lai veicas!
|
Wed May 04, 2011 11:59 am |
|
 |
īvele
Member of

2001 Alfa-Romeo 147
|
alleluja rakstīja:īvele rakstīja:tagad es arī varu pilntiesīgi piedalīties diskusijā ... vispār es domāju, ka labāk ir labi audzināts suns, kas iedveš respektu apkārtējiem ...
vajag pieradināt suni pie cilvēkiem, vest sabiedrībā, maksimāli ņemt viņu visu līdzi! Lai veicas! 
jā mēs jau ... bet nav vēl pagājusi nedēļa kopš paņēmām patversme saka, ka pirmās 2 nedēļas tieši pretēji, vajagot pēc iespējas mazāk stresa un tikšanās, apstākļu maiņas ...
|
Wed May 04, 2011 12:20 pm |
|
 |
alleluja
1999 Alfa-Romeo 156
|
īvele rakstīja:alleluja rakstīja:īvele rakstīja:tagad es arī varu pilntiesīgi piedalīties diskusijā ... vispār es domāju, ka labāk ir labi audzināts suns, kas iedveš respektu apkārtējiem ...
jā mēs jau ... bet nav vēl pagājusi nedēļa kopš paņēmām patversme saka, ka pirmās 2 nedēļas tieši pretēji, vajagot pēc iespējas mazāk stresa un tikšanās, apstākļu maiņas ...
Uii, tad jau vēl pavisam maziņš!  Tad jau jums vēl viss priekšā - sagrauztas mēbeles utt
|
Wed May 04, 2011 12:22 pm |
|
 |
īvele
Member of

2001 Alfa-Romeo 147
|
|
Wed May 04, 2011 12:54 pm |
|
 |
KriXis
Pievienojies: 31 Dec 2007
Komentāri: 989
Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
2002 Alfa-Romeo 147
|
|
Tue Nov 27, 2012 9:20 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Kas suņam nekaiš, var slaistīties.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue Nov 27, 2012 10:49 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 11:32 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|