Autors |
Ziņojums |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
 Re: Chau visiem ... Jaut;ajums par Alfu 156
fst33 rakstīja:vilsons rakstīja:fst33 rakstīja:elbee rakstīja:fst33 rakstīja:Lieta tāda kad ir iespeja pirkt Alfu 156 2.0 Twin spark 5pk tiptronic 2000.gada .. kuram ir bijis saskarsme ar konkrēto modeli kādi + un - nezinu ko darīt varu dabūt par labu cenu ..
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/apncm.html so tiptroniku labak neperc! 
kādēl ?? kas ar viņu ? 
ja tu senčiem uzdāvināsi šito,tad vai nu tu pats par viņas remontiem maksāsi daudz,vai arī senči tevi izsvītros no testamenta 
A kas ir viņam par figņu ??? vnk lieta tāda kad man senči ar auto brauc labi ja 3 reizes nedēļā un tad ne lielus gabalus .. a kas viņam vēl Turbīna virsū??
Twin spark nozīmē divas sveces uz katru cilindru.
to auto tev nienkārši nevajag.ja biji tik gudrs ka pajautāji šeit par to auto,tad nu uzklausi zinātājus un nepērc to auto.tur ir slikti gan ar motoru,gan ar kārbu.
bet nu ja tu ļoti gribi,tad pērc.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Thu Apr 14, 2011 11:02 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
|
Thu Apr 14, 2011 11:03 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
fst33 rakstīja:Lieta tāda kad ir iespeja pirkt Alfu 156 2.0 Twin spark 5pk tiptronic 2000.gada .. kuram ir bijis saskarsme ar konkrēto modeli kādi + un - nezinu ko darīt varu dabūt par labu cenu ..
nekada gadijuma, selespeed karbas ir gljukainajs un dargais shtrunts, nomocisies lidz ausim
|
Thu Apr 14, 2011 11:09 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
2.0 16v TS ar 4 zondēm un selespeed laikam ir potenciāli lielākais Alfa Romeo izgatavotais grābeklis kādu vien var iedomāties. Protams, var paveikties un lēti tikt pie bezproblēmu auto, bet tad baigi jāpaveicas
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Apr 14, 2011 11:16 pm |
|
 |
fst33
Pievienojies: 14 Apr 2011
Komentāri: 18
Atrašanās vieta: Talsi
|
TheCAT rakstīja:fst33 rakstīja:Lieta tāda kad ir iespeja pirkt Alfu 156 2.0 Twin spark 5pk tiptronic 2000.gada .. kuram ir bijis saskarsme ar konkrēto modeli kādi + un - nezinu ko darīt varu dabūt par labu cenu ..
nekada gadijuma, selespeed karbas ir gljukainajs un dargais shtrunts, nomocisies lidz ausim
nu skaidrs .. katrā ziņā paldies
|
Thu Apr 14, 2011 11:16 pm |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
TheCAT rakstīja:fst33 rakstīja:Lieta tāda kad ir iespeja pirkt Alfu 156 2.0 Twin spark 5pk tiptronic 2000.gada .. kuram ir bijis saskarsme ar konkrēto modeli kādi + un - nezinu ko darīt varu dabūt par labu cenu ..
nepiekritīšu gan tev kaķi.ir eksemplāri ar kuriem man pat kā nepārstrīdamam v6 mīļotājam ir ļoti patīkami braukt
un ar kuriem nav nekādu problēmu
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
|
Thu Apr 14, 2011 11:18 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Selespeed diezgan droshi noziimee remontus, kalibraacijas un gljukus. Var buut pa daargo, var ari sanaakt pa leeto. To Tu nekad nevareesi prognozeet.
2.0 TS manupraat ir labs dzineejs, ja uzpaseets un kopts. Ari to nevar prognozeet.
Augstak minetais manupraat gan attiecas uz katru lietotu auto. Un vairaak uz taa iepriekshejo ipashnieku kaa marku vai modeli.
Es tavaa vietaa vecaakiem taadu pirktu tikai tad, ja taa ir paarbaudiita un atziita par labu esam. Ipashi ja maz jaabrauc. un arii tad taa, uz jautaajuma ziimes... Labaak mehaanisko kaarbu.
Manupraat taa ir mashiina jaunaakiem cilveekiem, kas gatavi pakjimereeties un pieciest shaadu taadu siikumu dizaina deelj. Jo jaatziist, braukt ar taadu 2.0 TS Selespeed ir kaifs ... man joprojaam viens no miljakajiem auto... Pat peec visa taa, kas bijis
|
Thu Apr 14, 2011 11:42 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
vilsons rakstīja:nepiekritīšu gan tev kaķi.ir eksemplāri ar kuriem man pat kā nepārstrīdamam v6 mīļotājam ir ļoti patīkami braukt
Tas ir retums
|
Thu Apr 14, 2011 11:42 pm |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
TheCAT rakstīja:vilsons rakstīja:nepiekritīšu gan tev kaķi.ir eksemplāri ar kuriem man pat kā nepārstrīdamam v6 mīļotājam ir ļoti patīkami braukt
Tas ir retums 
jā
|
Thu Apr 14, 2011 11:49 pm |
|
 |
fst33
|
finns rakstīja:Selespeed diezgan droshi noziimee remontus, kalibraacijas un gljukus. Var buut pa daargo, var ari sanaakt pa leeto. To Tu nekad nevareesi prognozeet.
2.0 TS manupraat ir labs dzineejs, ja uzpaseets un kopts. Ari to nevar prognozeet.
Augstak minetais manupraat gan attiecas uz katru lietotu auto. Un vairaak uz taa iepriekshejo ipashnieku kaa marku vai modeli.
Es tavaa vietaa vecaakiem taadu pirktu tikai tad, ja taa ir paarbaudiita un atziita par labu esam. Ipashi ja maz jaabrauc. un arii tad taa, uz jautaajuma ziimes... Labaak mehaanisko kaarbu.
Manupraat taa ir mashiina jaunaakiem cilveekiem, kas gatavi pakjimereeties un pieciest shaadu taadu siikumu dizaina deelj. Jo jaatziist, braukt ar taadu 2.0 TS Selespeed ir kaifs ... man joprojaam viens no miljakajiem auto... Pat peec visa taa, kas bijis 
Nu vnk māte ar manuālu braukt nemāk jo pēdējo reiz brauca pirms 20 gadiem .. a tēvam nepatīk parastais automāts viņi grib vienu kopēju auto vnk domāju ka tas ir ideāls risinājums , bet ja sakat ka nav vērts tad nu nekko .. kas no dizaina būtu jāpacieš ?? viņam viss ir perfekts
|
Thu Apr 14, 2011 11:50 pm |
|
 |
finns
1988 Alfa-Romeo 33
|
fst33 rakstīja:
Nu vnk māte ar manuālu braukt nemāk jo pēdējo reiz brauca pirms 20 gadiem .. a tēvam nepatīk parastais automāts viņi grib vienu kopēju auto vnk domāju ka tas ir ideāls risinājums , bet ja sakat ka nav vērts tad nu nekko .. kas no dizaina būtu jāpacieš ?? viņam viss ir perfekts
Jaapieciesh ir tehniski siikumi... ar dizainu tur viss ir labi.
|
Thu Apr 14, 2011 11:51 pm |
|
 |
fst33
|
finns rakstīja:fst33 rakstīja:
kādā ziņā ?? vnk manir uzskats tāds ja cilvēks brauc maz un neforsējot ( nelaužot) un vnm auto uztur kārtībā tad visas mašīnas ir ok .. bet nu tas ir mans uzskats ...
|
Thu Apr 14, 2011 11:56 pm |
|
 |
finns
1988 Alfa-Romeo 33
|
fst33 rakstīja:finns rakstīja:fst33 rakstīja:
kādā ziņā ?? vnk manir uzskats tāds ja cilvēks brauc maz un neforsējot ( nelaužot) un vnm auto uztur kārtībā tad visas mašīnas ir ok .. bet nu tas ir mans uzskats ...
Taa arii tas ir. Galvenais nopirkt labu auto.
Mani vecvecaaki nobrauca nez cik gadus ar 33sho alfu. Braukaaja vasaraa, uz vasarnicu, bodi un uz laukiem. Auto bija pashu samekleets Shveicee ljoti labaa staavoklii. Neticami lets sanaca ekspluatacijaa un nekadu problemu. Taa kaa viss ir iespejams.
|
Fri Apr 15, 2011 12:06 am |
|
 |
fst33
|
finns rakstīja:fst33 rakstīja:finns rakstīja:fst33 rakstīja:
Taa arii tas ir. Galvenais nopirkt labu auto.
Mani vecvecaaki nobrauca nez cik gadus ar 33sho alfu. Braukaaja vasaraa, uz vasarnicu, bodi un uz laukiem. Auto bija pashu samekleets Shveicee ljoti labaa staavoklii. Neticami lets sanaca ekspluatacijaa un nekadu problemu. Taa kaa viss ir iespejams.
vnk man negribas aplauztviņu vēlmi ar Alfu un arī tas kad man liekas ka Alfa ir viena no skaistākajām mašīnām no ārpuses gan iekšpuses
|
Fri Apr 15, 2011 12:09 am |
|
 |
Cosa Nostra
Member of

Pievienojies: 03 Mar 2010
Komentāri: 1653
1996 Alfa-Romeo 155
|
fst33 rakstīja:
vnk man negribas aplauztviņu vēlmi ar Alfu
Negribi aplauzt vecākus ar 2000. gada Alfu, tad meklē kaut kādu bezdvēseles DAYOTA. Protams, tas būs drosmīgs auto ar mikroviļņu krāsniņas dvēseli, toties mazāk iespēju, ka atstāt vecākus bez benzīnnaudas.
|
Fri Apr 15, 2011 2:01 am |
|
 |
|