Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Chau visiem ... Jaut;ajums par Alfu 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Chau visiem ... Jaut;ajums par Alfu 156 
fst33 rakstīja:
vilsons rakstīja:
fst33 rakstīja:
elbee rakstīja:
fst33 rakstīja:
Lieta tāda kad ir iespeja pirkt Alfu 156 2.0 Twin spark 5pk tiptronic 2000.gada .. kuram ir bijis saskarsme ar konkrēto modeli kādi + un - nezinu ko darīt varu dabūt par labu cenu ..

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/apncm.html so tiptroniku labak neperc! Wink

kādēl ?? kas ar viņu ?  Sad

ja tu senčiem uzdāvināsi šito,tad vai nu tu pats par viņas remontiem maksāsi daudz,vai arī senči tevi izsvītros no testamenta naac

A kas ir viņam par figņu ??? vnk lieta tāda kad man senči ar auto brauc labi ja 3 reizes nedēļā un tad ne lielus gabalus .. a kas viņam vēl Turbīna virsū??

Twin spark nozīmē divas sveces uz katru cilindru.
to auto tev nienkārši nevajag.ja biji tik gudrs ka pajautāji šeit par to auto,tad nu uzklausi zinātājus un nepērc to auto.tur ir slikti gan ar motoru,gan ar kārbu.
bet nu ja tu ļoti gribi,tad pērc. naac

Atbildēt ar citēšanu
fst33 rakstīja:
vilsons rakstīja:
fst33 rakstīja:
elbee rakstīja:
fst33 rakstīja:
Lieta tāda kad ir iespeja pirkt Alfu 156 2.0 Twin spark 5pk tiptronic 2000.gada .. kuram ir bijis saskarsme ar konkrēto modeli kādi + un - nezinu ko darīt varu dabūt par labu cenu ..

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/apncm.html so tiptroniku labak neperc! Wink

kādēl ?? kas ar viņu ?  Sad

ja tu senčiem uzdāvināsi šito,tad vai nu tu pats par viņas remontiem maksāsi daudz,vai arī senči tevi izsvītros no testamenta naac

A kas ir viņam par figņu ??? vnk lieta tāda kad man senči ar auto brauc labi ja 3 reizes nedēļā un tad ne lielus gabalus .. a kas viņam vēl Turbīna virsū??

Nu tak klausi pieredzējušus alfistus. Wink Neviens te muļķi nedzen. Ja ir iekāriens, paņem lielo kafijas krūzi / pāris alus un sāc šķirstīt foruma topikus par "alfa romeo 156 selespeed" vai "alfa romeo 156 2.0 TS". Ko tik neatradīsi.  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
fst33 rakstīja:

nekada gadijuma, selespeed karbas ir gljukainajs un dargais shtrunts, nomocisies lidz ausim

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
2.0 16v TS ar 4 zondēm un selespeed laikam ir potenciāli lielākais Alfa Romeo izgatavotais grābeklis kādu vien var iedomāties. Protams, var paveikties un lēti tikt pie bezproblēmu auto, bet tad baigi jāpaveicas shura

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
TheCAT rakstīja:
fst33 rakstīja:

nekada gadijuma, selespeed karbas ir gljukainajs un dargais shtrunts, nomocisies lidz ausim

nu skaidrs .. katrā ziņā paldies

Atbildēt ar citēšanu
TheCAT rakstīja:
fst33 rakstīja:

nepiekritīšu gan tev kaķi.ir eksemplāri ar kuriem man pat kā nepārstrīdamam v6 mīļotājam ir ļoti patīkami braukt Wink
un ar kuriem nav nekādu problēmu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Selespeed diezgan droshi noziimee remontus, kalibraacijas un gljukus. Var buut pa daargo, var ari sanaakt pa leeto. To Tu nekad nevareesi prognozeet.
2.0 TS manupraat ir labs dzineejs, ja uzpaseets un kopts. Ari to nevar prognozeet.
Augstak minetais manupraat gan attiecas uz katru lietotu auto. Un vairaak uz taa iepriekshejo ipashnieku kaa marku vai modeli.

Es tavaa vietaa vecaakiem taadu pirktu tikai tad, ja taa ir paarbaudiita un atziita par labu esam. Ipashi ja maz jaabrauc. un arii tad taa, uz jautaajuma ziimes... Labaak mehaanisko kaarbu.
Manupraat taa ir mashiina jaunaakiem cilveekiem, kas gatavi pakjimereeties un pieciest shaadu taadu siikumu dizaina deelj. Jo jaatziist, braukt ar taadu 2.0 TS Selespeed ir kaifs ... man joprojaam viens no miljakajiem auto... Pat peec visa taa, kas bijis Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
vilsons rakstīja:
nepiekritīšu gan tev kaķi.ir eksemplāri ar kuriem man pat kā nepārstrīdamam v6 mīļotājam ir ļoti patīkami braukt Wink

Tas ir retums Smile

Atbildēt ar citēšanu
TheCAT rakstīja:
vilsons rakstīja:

Tas ir retums Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
Selespeed diezgan droshi noziimee remontus, kalibraacijas un gljukus. Var buut pa daargo, var ari sanaakt pa leeto. To Tu nekad nevareesi prognozeet.
2.0 TS manupraat ir labs dzineejs, ja uzpaseets un kopts. Ari to nevar prognozeet.
Augstak minetais manupraat gan attiecas uz katru lietotu auto. Un vairaak uz taa iepriekshejo ipashnieku kaa marku vai modeli.

Es tavaa vietaa vecaakiem taadu pirktu tikai tad, ja taa ir paarbaudiita un atziita par labu esam. Ipashi ja maz jaabrauc. un arii tad taa, uz jautaajuma ziimes... Labaak mehaanisko kaarbu.
Manupraat taa ir mashiina jaunaakiem cilveekiem, kas gatavi pakjimereeties un pieciest shaadu taadu siikumu dizaina deelj. Jo jaatziist, braukt ar taadu 2.0 TS Selespeed ir kaifs ... man joprojaam viens no miljakajiem auto... Pat peec visa taa, kas bijis Very Happy

Nu vnk māte ar manuālu braukt nemāk jo pēdējo reiz brauca pirms 20 gadiem .. a tēvam nepatīk parastais automāts viņi grib vienu kopēju auto vnk domāju ka tas ir ideāls risinājums , bet ja sakat ka nav vērts tad nu nekko .. kas no dizaina būtu jāpacieš ?? viņam viss ir perfekts

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
fst33 rakstīja:

Nu vnk māte ar manuālu braukt nemāk jo pēdējo reiz brauca pirms 20 gadiem .. a tēvam nepatīk parastais automāts viņi grib vienu kopēju auto vnk domāju ka tas ir ideāls risinājums , bet ja sakat ka nav vērts tad nu nekko .. kas no dizaina būtu jāpacieš ?? viņam viss ir perfekts

Jaapieciesh ir tehniski siikumi... ar dizainu tur viss ir labi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
fst33 rakstīja:

kādā ziņā ?? vnk manir uzskats tāds ja cilvēks brauc maz un neforsējot ( nelaužot) un vnm auto uztur kārtībā tad visas mašīnas ir ok .. bet nu tas ir mans uzskats ...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
fst33 rakstīja:
finns rakstīja:
fst33 rakstīja:

kādā ziņā ?? vnk manir uzskats tāds ja cilvēks brauc maz un neforsējot ( nelaužot) un vnm auto uztur kārtībā tad visas mašīnas ir ok .. bet nu tas ir mans uzskats ...

Taa arii tas ir. Galvenais nopirkt labu auto.

Mani vecvecaaki nobrauca nez cik gadus ar 33sho alfu. Braukaaja vasaraa, uz vasarnicu, bodi un uz laukiem. Auto bija pashu samekleets Shveicee ljoti labaa staavoklii. Neticami lets sanaca ekspluatacijaa un nekadu problemu. Taa kaa viss ir iespejams.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
fst33 rakstīja:
finns rakstīja:
fst33 rakstīja:

Taa arii tas ir. Galvenais nopirkt labu auto.

Mani vecvecaaki nobrauca nez cik gadus ar 33sho alfu. Braukaaja vasaraa, uz vasarnicu, bodi un uz laukiem. Auto bija pashu samekleets Shveicee ljoti labaa staavoklii. Neticami lets sanaca ekspluatacijaa un nekadu problemu. Taa kaa viss ir iespejams.

vnk man negribas aplauztviņu vēlmi ar Alfu un arī tas kad man liekas ka Alfa ir viena no skaistākajām mašīnām no ārpuses gan iekšpuses

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
fst33 rakstīja:

vnk man negribas aplauztviņu vēlmi ar Alfu

Negribi aplauzt vecākus ar 2000. gada Alfu, tad meklē kaut kādu bezdvēseles DAYOTA. Protams, tas būs drosmīgs auto ar mikroviļņu krāsniņas dvēseli, toties mazāk iespēju, ka atstāt vecākus bez benzīnnaudas.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration