Atbildēt pie šī temata 12 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Nākošais
Palidziet, iesacejam alfistam!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Es savējo pārdodot teicu, jāmaina sajūgs, ir jau pasūtīts, cik zinu autiņš uz ceļa palika pēc 2 nedēļām  Sad

Mu ja.Un dzīvoji bez sirdsapziņas pārmetumiem!!! Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sirdsapziņa mocīja, par to, ka alfu pret japāni samainīju Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lilechka rakstīja:
Sogjis rakstīja:
Tad nav ko vispar braukt  Twisted Evil

Nav ko vispar braukt visadiem debiliem kuri doma ka baigie Shumaheri!  down

Sis debilais jau gandriz divus menesus nav braucis  yo Starpcitu, man ari ta lampinja deg  Twisted Evil

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Sirdsapziņa mocīja, par to, ka alfu pret japāni samainīju Smile

Nu te tef nevien nevar palīdzēt,kā tikai pats.Bet risinājums ir ļoti vienkārš.Pārdod japāni un nopārc AR Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tā jau arī dalēji izdarīju
Japānis palika un vēl alfa būs klāt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man liekas, ka alfām ir dārgas detaļas un viņas ņiķojas un nav piemērotas mūsu apstākļiem

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
afla rakstīja:
man liekas, ka alfām ir dārgas detaļas un viņas ņiķojas un nav piemērotas mūsu apstākļiem

Protams!
Kā gan citādi??? shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
afla rakstīja:

pareizi, pareizi... Alfas nelūzt, Alfas niķojas... (c) neatceros  shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
afla rakstīja:

knauķis, tas Tu? aiwaaiwaaiwaaiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
afla rakstīja:

knauķis, tas Tu? aiwaaiwaaiwaaiwa

ja ne personīgi, tad moš radagabals?  aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man pirms divām nedēļām saplīsa selespeed, ātrumu man var pārslēgt trijos veidos, automāts, kloķis un uz stūres pogas, divas reizes es izbraucu no servisa un divas reizes es paliku uz ielas vai viņi nevar atrast vainu vai neprot, pagaidām es neteikšu, kur laboju jo tur stāv mana mašīna, bet to kantori jūs pazīstat, ja piekrīt ka alfas niķigas ko jūs ar viņām braucat

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
afla rakstīja:
man pirms divām nedēļām saplīsa selespeed, ātrumu man var pārslēgt trijos veidos, automāts, kloķis un uz stūres pogas, divas reizes es izbraucu no servisa un divas reizes es paliku uz ielas vai viņi nevar atrast vainu vai neprot, pagaidām es neteikšu, kur laboju jo tur stāv mana mašīna, bet to kantori jūs pazīstat, ja piekrīt ka alfas niķigas ko jūs ar viņām braucat

tas i psc!

crazy  aiwa  crazy  aiwa  crazy  aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
afla rakstīja:

1. ja ir kārbai diagnostika uzrādījusi spiediena trūkumu sistēmā - ir nomiris (vai mirst) sūknis (jāmaina sūknis)
2. ja nav pareizi pieregulēts sajūgs - kārba mēdz neslēgties vai izmest no ātruma vai citādi gļukot (jāregulē sajūgs)
3. iespējams, ka ir nomiris (pusnomiris vai bez kārtīga plusa dzīvojošs) kāds no trim kārbas vadības potencometriem, kas var arī neuzrādīt kļūdas ziņojumu, bet kārbu neslēdz. (pārbaudīt barošanu, potencometrus, nomainī bojātos)
Tās esot visizplatītākās kārbas kļūdas...

Lielākā daļā gadījumu kārba atkal ir gatava strādāt (un auto ir gatavs piešķilties), ja:
1. Pagaida kādas 5 -10 minūtes ar izslēgtu dzinēju - kārba nometot spiedienu "nonullējas" (self reset)
2. Ja tā nenotiek paturēt kārbas kloķi līdz galam pozīcijā "+" vai "-" 10 sekundes - kārba izmetīs zņojumu - Selespeed failure un nonullēsies (forsed reset) ar kļūdas ziņojumu compī un ļaus piešķilties un turpināt ceļu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu ir tas selespeed drankjis, ir. nav neviena pirmo gadu selespeed alfa, kurai tas meesls nechakareetos. saakot ar 147 modeli un kaukaadu 2002. gadu daudz maz lietojams tik kljuust.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
afla rakstīja:

1. ja ir kārbai diagnostika uzrādījusi spiediena trūkumu sistēmā - ir nomiris (vai mirst) sūknis (jāmaina sūknis)
2. ja nav pareizi pieregulēts sajūgs - kārba mēdz neslēgties vai izmest no ātruma vai citādi gļukot (jāregulē sajūgs)
3. iespējams, ka ir nomiris (pusnomiris vai bez kārtīga plusa dzīvojošs) kāds no trim kārbas vadības potencometriem, kas var arī neuzrādīt kļūdas ziņojumu, bet kārbu neslēdz. (pārbaudīt barošanu, potencometrus, nomainī bojātos)
Tās esot visizplatītākās kārbas kļūdas...

Lielākā daļā gadījumu kārba atkal ir gatava strādāt (un auto ir gatavs piešķilties), ja:
1. Pagaida kādas 5 -10 minūtes ar izslēgtu dzinēju - kārba nometot spiedienu "nonullējas" (self reset)
2. Ja tā nenotiek paturēt kārbas kloķi līdz galam pozīcijā "+" vai "-" 10 sekundes - kārba izmetīs zņojumu - Selespeed failure un nonullēsies (forsed reset) ar kļūdas ziņojumu compī un ļaus piešķilties un turpināt ceļu...

Es ceru, ka Tu to visu nēesi uz savas ādas izmēģinājis...

P.S. Vakardien skatījos pavecu TopGear, kurā JC brauca ar Maserati kupeju. JC komentārs par kārbu bija aptuveni šāds: "Maserati calls this transmission - Cambiocorsa, I call it - stupid flappy pedal gearbox" Very Happy

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 12 lapa no 42 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration