Autors |
Ziņojums |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
arba rakstīja:Es savējo pārdodot teicu, jāmaina sajūgs, ir jau pasūtīts, cik zinu autiņš uz ceļa palika pēc 2 nedēļām 
Mu ja.Un dzīvoji bez sirdsapziņas pārmetumiem!!!
|
Wed Mar 14, 2007 11:13 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Sirdsapziņa mocīja, par to, ka alfu pret japāni samainīju
_________________ es atgriezos 3 x
|
Wed Mar 14, 2007 11:45 am |
|
 |
Sogjis
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
|
Wed Mar 14, 2007 1:24 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
arba rakstīja:Sirdsapziņa mocīja, par to, ka alfu pret japāni samainīju 
Nu te tef nevien nevar palīdzēt,kā tikai pats.Bet risinājums ir ļoti vienkārš.Pārdod japāni un nopārc AR
|
Wed Mar 14, 2007 1:30 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Tā jau arī dalēji izdarīju
Japānis palika un vēl alfa būs klāt.
_________________ es atgriezos 3 x
|
Wed Mar 14, 2007 1:55 pm |
|
 |
afla
Pievienojies: 20 Mar 2007
Komentāri: 6
|
man liekas, ka alfām ir dārgas detaļas un viņas ņiķojas un nav piemērotas mūsu apstākļiem
|
Wed Mar 21, 2007 12:35 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
afla rakstīja:man liekas, ka alfām ir dārgas detaļas un viņas ņiķojas un nav piemērotas mūsu apstākļiem
Protams!
Kā gan citādi???
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Mar 21, 2007 9:38 am |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
afla rakstīja:man liekas, ka alfām ir dārgas detaļas un viņas ņiķojas un nav piemērotas mūsu apstākļiem
pareizi, pareizi... Alfas nelūzt, Alfas niķojas... (c) neatceros
|
Wed Mar 21, 2007 9:53 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
|
Wed Mar 21, 2007 10:02 am |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
|
Wed Mar 21, 2007 10:07 am |
|
 |
afla
Pievienojies: 20 Mar 2007
Komentāri: 6
|
man pirms divām nedēļām saplīsa selespeed, ātrumu man var pārslēgt trijos veidos, automāts, kloķis un uz stūres pogas, divas reizes es izbraucu no servisa un divas reizes es paliku uz ielas vai viņi nevar atrast vainu vai neprot, pagaidām es neteikšu, kur laboju jo tur stāv mana mašīna, bet to kantori jūs pazīstat, ja piekrīt ka alfas niķigas ko jūs ar viņām braucat
|
Wed Mar 21, 2007 10:11 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
|
Wed Mar 21, 2007 10:13 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
afla rakstīja:man pirms divām nedēļām saplīsa selespeed, ātrumu man var pārslēgt trijos veidos, automāts, kloķis un uz stūres pogas, divas reizes es izbraucu no servisa un divas reizes es paliku uz ielas vai viņi nevar atrast vainu vai neprot, pagaidām es neteikšu, kur laboju jo tur stāv mana mašīna, bet to kantori jūs pazīstat, ja piekrīt ka alfas niķigas ko jūs ar viņām braucat
1. ja ir kārbai diagnostika uzrādījusi spiediena trūkumu sistēmā - ir nomiris (vai mirst) sūknis (jāmaina sūknis)
2. ja nav pareizi pieregulēts sajūgs - kārba mēdz neslēgties vai izmest no ātruma vai citādi gļukot (jāregulē sajūgs)
3. iespējams, ka ir nomiris (pusnomiris vai bez kārtīga plusa dzīvojošs) kāds no trim kārbas vadības potencometriem, kas var arī neuzrādīt kļūdas ziņojumu, bet kārbu neslēdz. (pārbaudīt barošanu, potencometrus, nomainī bojātos)
Tās esot visizplatītākās kārbas kļūdas...
Lielākā daļā gadījumu kārba atkal ir gatava strādāt (un auto ir gatavs piešķilties), ja:
1. Pagaida kādas 5 -10 minūtes ar izslēgtu dzinēju - kārba nometot spiedienu "nonullējas" (self reset)
2. Ja tā nenotiek paturēt kārbas kloķi līdz galam pozīcijā "+" vai "-" 10 sekundes - kārba izmetīs zņojumu - Selespeed failure un nonullēsies (forsed reset) ar kļūdas ziņojumu compī un ļaus piešķilties un turpināt ceļu...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Mar 21, 2007 10:46 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
nu ir tas selespeed drankjis, ir. nav neviena pirmo gadu selespeed alfa, kurai tas meesls nechakareetos. saakot ar 147 modeli un kaukaadu 2002. gadu daudz maz lietojams tik kljuust.
|
Wed Mar 21, 2007 11:32 am |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
palaidniex rakstīja:afla rakstīja:man pirms divām nedēļām saplīsa selespeed, ātrumu man var pārslēgt trijos veidos, automāts, kloķis un uz stūres pogas, divas reizes es izbraucu no servisa un divas reizes es paliku uz ielas vai viņi nevar atrast vainu vai neprot, pagaidām es neteikšu, kur laboju jo tur stāv mana mašīna, bet to kantori jūs pazīstat, ja piekrīt ka alfas niķigas ko jūs ar viņām braucat
1. ja ir kārbai diagnostika uzrādījusi spiediena trūkumu sistēmā - ir nomiris (vai mirst) sūknis (jāmaina sūknis)
2. ja nav pareizi pieregulēts sajūgs - kārba mēdz neslēgties vai izmest no ātruma vai citādi gļukot (jāregulē sajūgs)
3. iespējams, ka ir nomiris (pusnomiris vai bez kārtīga plusa dzīvojošs) kāds no trim kārbas vadības potencometriem, kas var arī neuzrādīt kļūdas ziņojumu, bet kārbu neslēdz. (pārbaudīt barošanu, potencometrus, nomainī bojātos)
Tās esot visizplatītākās kārbas kļūdas...
Lielākā daļā gadījumu kārba atkal ir gatava strādāt (un auto ir gatavs piešķilties), ja:
1. Pagaida kādas 5 -10 minūtes ar izslēgtu dzinēju - kārba nometot spiedienu "nonullējas" (self reset)
2. Ja tā nenotiek paturēt kārbas kloķi līdz galam pozīcijā "+" vai "-" 10 sekundes - kārba izmetīs zņojumu - Selespeed failure un nonullēsies (forsed reset) ar kļūdas ziņojumu compī un ļaus piešķilties un turpināt ceļu...
Es ceru, ka Tu to visu nēesi uz savas ādas izmēģinājis...
P.S. Vakardien skatījos pavecu TopGear, kurā JC brauca ar Maserati kupeju. JC komentārs par kārbu bija aptuveni šāds: "Maserati calls this transmission - Cambiocorsa, I call it - stupid flappy pedal gearbox"
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Wed Mar 21, 2007 11:46 am |
|
 |
|