Atbildēt pie šī temata 109 lapa no 225 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 223, 224, 225  Nākošais
sīkums, bet bļaut gribas
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris jau noteikums pārkāpj vēl vairāk, kā citi..vai ne?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Noteikti šādā situācijā vainīgi ir divi, viens velkas otrs skrien, šobrīd pilsētā un pat uz šosejām satiksme vienkārši pretīga. Ir kas brauc pa kuru joslu grib un cik ātri grib, vai māk. No krustojuma sāk meklēt ātrumkloķi jau kad deg zaļais. Tādiem lēnajiem divplākšņiem gribas pī………………pī.

Ja divas reizes ieskrien citam sānos tad meklē problēmas sevī. Distance vai nu par lielu vai pa mazu, ja pa lietu ir kas iespraucas un ja pa mazu tad pats nepaspēj nobremzēt.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paskat kā sacepušies, tad jau sanāk tā ka visi te baigie pareģotāji, jā ātrum es pārsniedzu un biezi, nenoliegšu, bet kā es varu sazīlēt ka tukšā otrajā joslā, kāds izdomās ieraut no malējās, tieši tajā brīdī kad es esmu blakus, neskatoties, ka uz to, ka man ātrums ir lielāks, un distance starp mašīnām attālums ir 3 metri, reakcija protams nostrādā un rauj malā, uz kreso, protams ja tur neviena nav, ja būtu, tad 2 varianti, vai nu alfai sānos, jo 3 metros sabremzēt nav iespējams, vai raut kreisajā un tēlot tādu pašu varoni. Labi nau ko cepties, vienk. iekrita acīs tā alfa, un viss, tik nesāciet raudāt ka aizvainoju jūsu kolēģi, brēka jau baigā, un vainīgais protams es

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es vēlreiz atkārtoju ātrums, es nebraucu lēni, un ar mašīnām pārvietojos jau 12 gadus

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
:ko_tu_pipe:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tiem, kas uz ielas nevar nomierināties iesaku pabraukt pa trasi - pasākumu netrūkst. Pēc tam arī uz kādu laiku pāriet vēlme braukt agresīvi un atmaksāt visiem, kas aizgājuši garām.
Pagriezienu nerādīšana man pašam arī ļoti besī :dfghj:

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viesis rakstīja:
Paskat kā sacepušies, tad jau sanāk tā ka visi te baigie pareģotāji, jā ātrum es pārsniedzu un biezi, nenoliegšu, bet kā es varu sazīlēt ka tukšā otrajā joslā, kāds izdomās ieraut no malējās, tieši tajā brīdī kad es esmu blakus, neskatoties, ka uz to, ka man ātrums ir lielāks, un distance starp mašīnām attālums ir 3 metri, reakcija protams nostrādā un rauj malā, uz kreso, protams ja tur neviena nav, ja būtu, tad 2 varianti, vai nu alfai sānos, jo 3 metros sabremzēt nav iespējams, vai raut kreisajā un tēlot tādu pašu varoni. Labi nau ko cepties, vienk. iekrita acīs tā alfa, un viss, tik nesāciet raudāt ka aizvainoju jūsu kolēģi, brēka jau baigā, un vainīgais protams es

Vai nu Tu pamatīgi pārspīlē, vai tas tomēr nebūšu bijis es!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viesis rakstīja:
Es vēlreiz atkārtoju ātrums, es nebraucu lēni, un ar mašīnām pārvietojos jau 12 gadus

Neiznu - tinot filmu atpakaļ man vairāk sanāk ka baldrijāņu tinktūra ikdienā Tev lieti noderētu
To apkalpošana nelaipna, te visi griež priekšā...

Ministru kabinets iekš CSN rakstīja:

6. Katram ceļu satiksmes dalībniekam ir tiesības uzskatīt, ka arī citas personas ceļu satiksmes norisē
izpildīs noteiktās prasības.

Lasi ilgi, vēl un vēl...

Ja Tev kāds piegriež priekšā un izdara to bez pagrieziena, bet ievērojot maksimālo atļauto, vai nedaudz pārsniedzot atļauto ātrumu, tad šis CSN punkts saka - ka prikšā griezējam nav nemitīgi jārēķinās ar to, ka kāds lido būtiski vēl ātrāk...
ātrāk lidotājam ir vērts kādu reizi pievērs uzmanību savam spidometram. Pat ja to dara/vai nedara ir jārēķinās, ka kādam var nelikties pieņemami, saprotami šādi ātruma pārsniegumu un tas nenojaušot ātrumpārkāpēja ārpuslikumīgās ātruma pārsniegšanas apmēru nespēj aprēķināt, cik tas tomēr bīštams manevrs, jo pieņem ātruma pārkāpumu saprāta robežās.

Pārāk zemu lidojot jārēķinās, kā kāds piegriež priekšā pat nedomādams neko ļaunu. Jābūt tam gatavam.

Tākā pa muti pelnījis, gan priekšā griezējs, gan zemu lidotājs... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viesis rakstīja:

Nu te tu pats atbildēji uz savu sāpi.
Un ātri braukt NAV māksla, māksla ir nesapisties meistarībā. Un kapēc tev liekas, ka ja tu pārvietojies virs atļautā, tad visiem tevi ir jāredz (arī spoguļos), bet tev redzi nav jāpieļauj doma ka tevi neredz.
Un "ātri"braucot galvenais ir domāt kā "mopēdistam"-mani nevien neredz un visi kas redz grib nonest. Tad arī problēmu mazāk un bleķi taisnāk.  Wink
Protams visus sūdus neparedzēsi Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nah.... vispār pagriezieni jārāda, neviens tāpat nelaiž tevi joslā iekšā SmileSmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Nah.... vispār pagriezieni jārāda, neviens tāpat nelaiž tevi joslā iekšā SmileSmileSmile

attaisu logu un bļauju cik rīkle ļauj Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es laizju un man arii nepatiik, ja neraada pagriezienu - it kaa man buutu jaauzmin citu satiksmes daliibnieku manevri! bet pilseetaa nebraucu aatri, taadeelj vienmeer varu noreagjeet un vienmeer skatos taalaak par savu joslu, lai izbeegtu no starpgadiijumiem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gadījās būt Minhenē ar IVECO busu. Pa ceļam pārstāja darboties autonomais sildītājs, kas pasažieru busam pie temp. zem -5 ir problēma. Iebraucu IVECO dīlera servisā Minhenē ar tekstu ,lūdzu palīdziet, vaina droši vien ir vados vai to savienojumos. No 9.00 līdz 16.30 norisinājās nezinu kas, pie busa remontu zonā nelaida, uz jautājumiem kas notiek atbilde : jāgaida. 16.30 slēdziens: vadi uz sildītāju kārtībā, problēma pašā sildītājā, jāņem nost, jāsūta uz Eberspraecher servisu, rēķins 191,71EUR. Samaksāju, atbraucu uz Rīgu, šeit problēma tika atrisināta stundas laikā, rēķins 20-Ls, vaina +12V barošanas vadā pie sildītāja. No šejienes secinājums, vai nu vācieši visu dienu pat netuvojās manam auto, vai tur par autoelektiķem strādā grāmatveži (nekas nav pret grāmatvežiem līdz brīdim kamēr viņi neņem naudu par remontu). Tagad ar Eiropas patērētāju tiesību aizsardzības biroja palīdzību prasu savus 191,71EUR atpakaļ. Cerības ir minimālas, bet nu redzēsim.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
schupius rakstīja:
Gadījās būt Minhenē ar IVECO busu. Pa ceļam pārstāja darboties autonomais sildītājs, kas pasažieru busam pie temp. zem -5 ir problēma. Iebraucu IVECO dīlera servisā Minhenē ar tekstu ,lūdzu palīdziet, vaina droši vien ir vados vai to savienojumos. No 9.00 līdz 16.30 norisinājās nezinu kas, pie busa remontu zonā nelaida, uz jautājumiem kas notiek atbilde : jāgaida. 16.30 slēdziens: vadi uz sildītāju kārtībā, problēma pašā sildītājā, jāņem nost, jāsūta uz Eberspraecher servisu, rēķins 191,71EUR. Samaksāju, atbraucu uz Rīgu, šeit problēma tika atrisināta stundas laikā, rēķins 20-Ls, vaina +12V barošanas vadā pie sildītāja. No šejienes secinājums, vai nu vācieši visu dienu pat netuvojās manam auto, vai tur par autoelektiķem strādā grāmatveži (nekas nav pret grāmatvežiem līdz brīdim kamēr viņi neņem naudu par remontu). Tagad ar Eiropas patērētāju tiesību aizsardzības biroja palīdzību prasu savus 191,71EUR atpakaļ. Cerības ir minimālas, bet nu redzēsim.

Jocīgs stāsts. Parasti vācu servisi ir vnk super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vareji jau islidseties braucienu celniecibas veikala ... gases pušķa... un brauktu maiciņā naac

a vacu meistariem aisuti baltu aploksni ar pudercukuru un virsu usraksti kaut ko no arabu valodas aiwa

Atbildēt pie šī temata 109 lapa no 225 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 223, 224, 225  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration