|
109 lapa no 225 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
muuris jau noteikums pārkāpj vēl vairāk, kā citi..vai ne?
_________________ dejojam dizko!
|
Thu Feb 17, 2011 1:16 pm |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
Noteikti šādā situācijā vainīgi ir divi, viens velkas otrs skrien, šobrīd pilsētā un pat uz šosejām satiksme vienkārši pretīga. Ir kas brauc pa kuru joslu grib un cik ātri grib, vai māk. No krustojuma sāk meklēt ātrumkloķi jau kad deg zaļais. Tādiem lēnajiem divplākšņiem gribas pī………………pī.
Ja divas reizes ieskrien citam sānos tad meklē problēmas sevī. Distance vai nu par lielu vai pa mazu, ja pa lietu ir kas iespraucas un ja pa mazu tad pats nepaspēj nobremzēt.
|
Thu Feb 17, 2011 1:17 pm |
|
 |
Viesis
Pievienojies: 22 Apr 2009
Komentāri: 93
1999 Alfa-Romeo 156
|
Paskat kā sacepušies, tad jau sanāk tā ka visi te baigie pareģotāji, jā ātrum es pārsniedzu un biezi, nenoliegšu, bet kā es varu sazīlēt ka tukšā otrajā joslā, kāds izdomās ieraut no malējās, tieši tajā brīdī kad es esmu blakus, neskatoties, ka uz to, ka man ātrums ir lielāks, un distance starp mašīnām attālums ir 3 metri, reakcija protams nostrādā un rauj malā, uz kreso, protams ja tur neviena nav, ja būtu, tad 2 varianti, vai nu alfai sānos, jo 3 metros sabremzēt nav iespējams, vai raut kreisajā un tēlot tādu pašu varoni. Labi nau ko cepties, vienk. iekrita acīs tā alfa, un viss, tik nesāciet raudāt ka aizvainoju jūsu kolēģi, brēka jau baigā, un vainīgais protams es
|
Thu Feb 17, 2011 1:25 pm |
|
 |
Viesis
Pievienojies: 22 Apr 2009
Komentāri: 93
1999 Alfa-Romeo 156
|
Es vēlreiz atkārtoju ātrums, es nebraucu lēni, un ar mašīnām pārvietojos jau 12 gadus
|
Thu Feb 17, 2011 1:27 pm |
|
 |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
|
Thu Feb 17, 2011 1:40 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Tiem, kas uz ielas nevar nomierināties iesaku pabraukt pa trasi - pasākumu netrūkst. Pēc tam arī uz kādu laiku pāriet vēlme braukt agresīvi un atmaksāt visiem, kas aizgājuši garām.
Pagriezienu nerādīšana man pašam arī ļoti besī
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Feb 17, 2011 1:47 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Viesis rakstīja:Paskat kā sacepušies, tad jau sanāk tā ka visi te baigie pareģotāji, jā ātrum es pārsniedzu un biezi, nenoliegšu, bet kā es varu sazīlēt ka tukšā otrajā joslā, kāds izdomās ieraut no malējās, tieši tajā brīdī kad es esmu blakus, neskatoties, ka uz to, ka man ātrums ir lielāks, un distance starp mašīnām attālums ir 3 metri, reakcija protams nostrādā un rauj malā, uz kreso, protams ja tur neviena nav, ja būtu, tad 2 varianti, vai nu alfai sānos, jo 3 metros sabremzēt nav iespējams, vai raut kreisajā un tēlot tādu pašu varoni. Labi nau ko cepties, vienk. iekrita acīs tā alfa, un viss, tik nesāciet raudāt ka aizvainoju jūsu kolēģi, brēka jau baigā, un vainīgais protams es
Vai nu Tu pamatīgi pārspīlē, vai tas tomēr nebūšu bijis es!
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Thu Feb 17, 2011 2:06 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Viesis rakstīja:Es vēlreiz atkārtoju ātrums, es nebraucu lēni, un ar mašīnām pārvietojos jau 12 gadus
Neiznu - tinot filmu atpakaļ man vairāk sanāk ka baldrijāņu tinktūra ikdienā Tev lieti noderētu
To apkalpošana nelaipna, te visi griež priekšā...
Ministru kabinets iekš CSN rakstīja:
6. Katram ceļu satiksmes dalībniekam ir tiesības uzskatīt, ka arī citas personas ceļu satiksmes norisē
izpildīs noteiktās prasības.
Lasi ilgi, vēl un vēl...
Ja Tev kāds piegriež priekšā un izdara to bez pagrieziena, bet ievērojot maksimālo atļauto, vai nedaudz pārsniedzot atļauto ātrumu, tad šis CSN punkts saka - ka prikšā griezējam nav nemitīgi jārēķinās ar to, ka kāds lido būtiski vēl ātrāk...
ātrāk lidotājam ir vērts kādu reizi pievērs uzmanību savam spidometram. Pat ja to dara/vai nedara ir jārēķinās, ka kādam var nelikties pieņemami, saprotami šādi ātruma pārsniegumu un tas nenojaušot ātrumpārkāpēja ārpuslikumīgās ātruma pārsniegšanas apmēru nespēj aprēķināt, cik tas tomēr bīštams manevrs, jo pieņem ātruma pārkāpumu saprāta robežās.
Pārāk zemu lidojot jārēķinās, kā kāds piegriež priekšā pat nedomādams neko ļaunu. Jābūt tam gatavam.
Tākā pa muti pelnījis, gan priekšā griezējs, gan zemu lidotājs...
_________________ in Busso we trust...
|
Thu Feb 17, 2011 2:48 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Viesis rakstīja:Es vēlreiz atkārtoju ātrums, es nebraucu lēni, un ar mašīnām pārvietojos jau 12 gadus
Nu te tu pats atbildēji uz savu sāpi.
Un ātri braukt NAV māksla, māksla ir nesapisties meistarībā. Un kapēc tev liekas, ka ja tu pārvietojies virs atļautā, tad visiem tevi ir jāredz (arī spoguļos), bet tev redzi nav jāpieļauj doma ka tevi neredz.
Un "ātri"braucot galvenais ir domāt kā "mopēdistam"-mani nevien neredz un visi kas redz grib nonest. Tad arī problēmu mazāk un bleķi taisnāk.
Protams visus sūdus neparedzēsi
|
Thu Feb 17, 2011 4:06 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Nah.... vispār pagriezieni jārāda, neviens tāpat nelaiž tevi joslā iekšā  
_________________ es atgriezos 3 x
|
Thu Feb 17, 2011 4:13 pm |
|
 |
cuchins
Pievienojies: 13 Aug 2009
Komentāri: 425
|
|
Thu Feb 17, 2011 4:18 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
es laizju un man arii nepatiik, ja neraada pagriezienu - it kaa man buutu jaauzmin citu satiksmes daliibnieku manevri! bet pilseetaa nebraucu aatri, taadeelj vienmeer varu noreagjeet un vienmeer skatos taalaak par savu joslu, lai izbeegtu no starpgadiijumiem.
|
Thu Feb 17, 2011 5:44 pm |
|
 |
schupius
Pievienojies: 28 Mar 2010
Komentāri: 81
|
Gadījās būt Minhenē ar IVECO busu. Pa ceļam pārstāja darboties autonomais sildītājs, kas pasažieru busam pie temp. zem -5 ir problēma. Iebraucu IVECO dīlera servisā Minhenē ar tekstu ,lūdzu palīdziet, vaina droši vien ir vados vai to savienojumos. No 9.00 līdz 16.30 norisinājās nezinu kas, pie busa remontu zonā nelaida, uz jautājumiem kas notiek atbilde : jāgaida. 16.30 slēdziens: vadi uz sildītāju kārtībā, problēma pašā sildītājā, jāņem nost, jāsūta uz Eberspraecher servisu, rēķins 191,71EUR. Samaksāju, atbraucu uz Rīgu, šeit problēma tika atrisināta stundas laikā, rēķins 20-Ls, vaina +12V barošanas vadā pie sildītāja. No šejienes secinājums, vai nu vācieši visu dienu pat netuvojās manam auto, vai tur par autoelektiķem strādā grāmatveži (nekas nav pret grāmatvežiem līdz brīdim kamēr viņi neņem naudu par remontu). Tagad ar Eiropas patērētāju tiesību aizsardzības biroja palīdzību prasu savus 191,71EUR atpakaļ. Cerības ir minimālas, bet nu redzēsim.
|
Fri Feb 18, 2011 2:34 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
schupius rakstīja:Gadījās būt Minhenē ar IVECO busu. Pa ceļam pārstāja darboties autonomais sildītājs, kas pasažieru busam pie temp. zem -5 ir problēma. Iebraucu IVECO dīlera servisā Minhenē ar tekstu ,lūdzu palīdziet, vaina droši vien ir vados vai to savienojumos. No 9.00 līdz 16.30 norisinājās nezinu kas, pie busa remontu zonā nelaida, uz jautājumiem kas notiek atbilde : jāgaida. 16.30 slēdziens: vadi uz sildītāju kārtībā, problēma pašā sildītājā, jāņem nost, jāsūta uz Eberspraecher servisu, rēķins 191,71EUR. Samaksāju, atbraucu uz Rīgu, šeit problēma tika atrisināta stundas laikā, rēķins 20-Ls, vaina +12V barošanas vadā pie sildītāja. No šejienes secinājums, vai nu vācieši visu dienu pat netuvojās manam auto, vai tur par autoelektiķem strādā grāmatveži (nekas nav pret grāmatvežiem līdz brīdim kamēr viņi neņem naudu par remontu). Tagad ar Eiropas patērētāju tiesību aizsardzības biroja palīdzību prasu savus 191,71EUR atpakaļ. Cerības ir minimālas, bet nu redzēsim.
Jocīgs stāsts. Parasti vācu servisi ir vnk
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Fri Feb 18, 2011 2:38 pm |
|
 |
Ti
Pievienojies: 16 Jan 2009
Komentāri: 1186
Atrašanās vieta: Riga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
vareji jau islidseties braucienu celniecibas veikala ... gases pušķa... un brauktu maiciņā
a vacu meistariem aisuti baltu aploksni ar pudercukuru un virsu usraksti kaut ko no arabu valodas
_________________ Traktors izbijis
|
Fri Feb 18, 2011 2:41 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 1:25 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
109 lapa no 225 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|