Atbildēt pie šī temata 99 lapa no 225 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 223, 224, 225  Nākošais
sīkums, bet bļaut gribas
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vakarnakt gar logiem nobrauca traktors. ihaaaaa  Kādas divas, trīs nedēļas pēc lielā sniega un tieši pirms – šorīt jau atkal snieg.  angry

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:

Dieselis un arī E95/98 i jāpilda Nestē.no diezgan drošiem avotiem tante teica ka Neste ir vienīgais no visiem kantoriem kas degti ved "at tuda",visi pārejie kantori no Mažeiķiem.

Kopsh neste ieviesa automaatus esmu leejies praktiski tikai tur. Nu skaitiitas reizes citur ... Visos shais gados etak kaadi 7-8 vai, probleema nav bijusi neviena.
Ar udeni baakaa saskaaros agros 2000shajos. Ieleju to udens savacejzhljurgu un braucu taalaak svilpodams. Btw, ideju par udeni pameta autolistee un izradijaas pareizi.
Gjirtonkuls ganjau driz vares noreportet vai ta savacejzhljurga ko devusi shoreiz.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
vilsons rakstīja:

Dieselis un arī E95/98 i jāpilda Nestē.no diezgan drošiem avotiem tante teica ka Neste ir vienīgais no visiem kantoriem kas degti ved "at tuda",visi pārejie kantori no Mažeiķiem.

Kopsh neste ieviesa automaatus esmu leejies praktiski tikai tur. Nu skaitiitas reizes citur ... Visos shais gados etak kaadi 7-8 vai, probleema nav bijusi neviena.
Ar udeni baakaa saskaaros agros 2000shajos. Ieleju to udens savacejzhljurgu un braucu taalaak svilpodams. Btw, ideju par udeni pameta autolistee un izradijaas pareizi.
Gjirtonkuls ganjau driz vares noreportet vai ta savacejzhljurga ko devusi shoreiz.

Vai tad udens bāka tapat neizveidojās no kondensāta? Nesmu meiģinājis bet lasiju ka nevajag nekadus tur super ūdens izvadītājus, vinkarši čarku spirta bākā, udens benzīnā nešķīst bet labi sašķīst ar spiru un izvadās no bākas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Wabole rakstīja:
finns rakstīja:
vilsons rakstīja:

Vai tad udens bāka tapat neizveidojās no kondensāta? Nesmu meiģinājis bet lasiju ka nevajag nekadus tur super ūdens izvadītājus, vinkarši čarku spirta bākā, udens benzīnā nešķīst bet labi sašķīst ar spiru un izvadās no bākas.

uudens spirtaa shkjiist leeni

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pagaans rakstīja:
Wabole rakstīja:
finns rakstīja:
vilsons rakstīja:

uudens spirtaa shkjiist leeni

par ūdeni bākā dīzelim varu sacīt ka esmu ar to žļurgu, kas izvada ūdeni nobraucis tagad kādus 30 litrus deģi, vēl kādi 30 ir iekšā. Vakar izbraucu ofrrodiņa pasākumu un ar visu kratīšanos, šūpošanu, maisīšanu, apgriezieniem un pie tam vēl straujo t krišanu no -3 līdz kādiem -14 (pēc auto t rādītāja) pilnīgi nekādas pazīmes nejutu. motors strādā labi, jauda ir oki. man LR filtram ir tāds ventīlītis ūdens notecināšanai, tam arī klāt devējs, kas uz paneļa iededz lampiņu, kas ziņo, ka tur iekšā ir ūdens. interesanti, ka pa pēdējām 4 dienām kādas divas reizes lampiņa iedegās uz sekundi, bet vakar vispār ne reizi. No kā nevar vēl secināt, ka bākā nav ūdens, bet katrā ziņā, ka to, aks savācās filtrā, tā žļurga laikam labi izvada ārā, vismaz no filtra  Laughing

Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt Smile
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par Nesti, nezinu. esmu gada laikā savukārt pretēji Finns, lējis tikai kādas 4 reizes. Viena no tām bija 7dien braucot uz Saldu (lēju rīgā, seņču A24) Bet šodien no rīta man uz mirkli biki tākā šķita, ka kāds cilindrs "notirinās" un uz paneļa iedegās pēc mirkļa "check engine", jeb tā sprausliņa. sašķrobojos, ka būs laikam jāprasa Finns vai Jancix, lai ar kompīti nodiagnosticē un nomet, ja tā tikai tāda mirkļa vājuma kļūdiņa. Bet pēc kādas stundas uz zemitāna tilta biki ņiprāk paspiedu, un šī pati nodzisa  Rolling Eyes
Vai tā bija Neste? Nezinu, bet lūk tā bija  hmm

Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sodien no rita iekapju masina starteju bet neka starteris noklajies  Mad  sestdien vel gaja un nopriecajos ka baigi labi griez pec iztirisanas  Crying or Very sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
..un kur tos starterus man likt...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
..un kur tos starterus man likt...
tev ir  Confused  cik gribi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja labs alfists...tad ar 10 pietiks...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
ja labs alfists...tad ar 10 pietiks...

...a Tev netīšām nemētājās 1,9 JTD labā ārējā pusass ar iekšējo granātu?...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vairs nē....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šodien krītošie sniega blāķi mani medīja... Rolling Eyes četras reizes nācās izvairīties... angry

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tutolli rakstīja:
Šodien krītošie sniega blāķi mani medīja... Rolling Eyes četras reizes nācās izvairīties... angry
pirms briza biju tikko viegli iemidzis un peksni gulta sedus  Mad  kritosais ledus klucis pirma stava veikalina piebuves metala jumtinu uztaisija no slipa tipa par horizontalu un plakanu  Laughing  tiesi zem loga  Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/362531-nofilmeta_sniega_blaka_uzgasanas_automasinam/video

Atbildēt pie šī temata 99 lapa no 225 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 223, 224, 225  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration