Autors |
Ziņojums |
Kaspars D
Pievienojies: 26 Nov 2009
Komentāri: 664
Atrašanās vieta: Riga
|
Vakarnakt gar logiem nobrauca traktors.  Kādas divas, trīs nedēļas pēc lielā sniega un tieši pirms – šorīt jau atkal snieg.
|
Thu Jan 13, 2011 1:04 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
vilsons rakstīja:
Dieselis un arī E95/98 i jāpilda Nestē.no diezgan drošiem avotiem tante teica ka Neste ir vienīgais no visiem kantoriem kas degti ved "at tuda",visi pārejie kantori no Mažeiķiem.
Kopsh neste ieviesa automaatus esmu leejies praktiski tikai tur. Nu skaitiitas reizes citur ... Visos shais gados etak kaadi 7-8 vai, probleema nav bijusi neviena.
Ar udeni baakaa saskaaros agros 2000shajos. Ieleju to udens savacejzhljurgu un braucu taalaak svilpodams. Btw, ideju par udeni pameta autolistee un izradijaas pareizi.
Gjirtonkuls ganjau driz vares noreportet vai ta savacejzhljurga ko devusi shoreiz.
|
Thu Jan 13, 2011 4:26 pm |
|
 |
Wabole
Pievienojies: 12 Jul 2009
Komentāri: 144
Atrašanās vieta: Rīga
2001 Alfa-Romeo 156
|
finns rakstīja:vilsons rakstīja:
Dieselis un arī E95/98 i jāpilda Nestē.no diezgan drošiem avotiem tante teica ka Neste ir vienīgais no visiem kantoriem kas degti ved "at tuda",visi pārejie kantori no Mažeiķiem.
Kopsh neste ieviesa automaatus esmu leejies praktiski tikai tur. Nu skaitiitas reizes citur ... Visos shais gados etak kaadi 7-8 vai, probleema nav bijusi neviena.
Ar udeni baakaa saskaaros agros 2000shajos. Ieleju to udens savacejzhljurgu un braucu taalaak svilpodams. Btw, ideju par udeni pameta autolistee un izradijaas pareizi.
Gjirtonkuls ganjau driz vares noreportet vai ta savacejzhljurga ko devusi shoreiz.
Vai tad udens bāka tapat neizveidojās no kondensāta? Nesmu meiģinājis bet lasiju ka nevajag nekadus tur super ūdens izvadītājus, vinkarši čarku spirta bākā, udens benzīnā nešķīst bet labi sašķīst ar spiru un izvadās no bākas.
_________________ Tas, kas stiprinās ar divām skruvēm vienmēr atrodas aiz tā kas pieskrūvēts ar astoņām
|
Sun Jan 16, 2011 4:47 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
Wabole rakstīja:finns rakstīja:vilsons rakstīja:
Vai tad udens bāka tapat neizveidojās no kondensāta? Nesmu meiģinājis bet lasiju ka nevajag nekadus tur super ūdens izvadītājus, vinkarši čarku spirta bākā, udens benzīnā nešķīst bet labi sašķīst ar spiru un izvadās no bākas.
uudens spirtaa shkjiist leeni
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Sun Jan 16, 2011 8:06 pm |
|
 |
Ģirtonkuls
Pievienojies: 10 Jul 2007
Komentāri: 332
1999 Alfa-Romeo 166
|
Pagaans rakstīja:Wabole rakstīja:finns rakstīja:vilsons rakstīja:
uudens spirtaa shkjiist leeni
par ūdeni bākā dīzelim varu sacīt ka esmu ar to žļurgu, kas izvada ūdeni nobraucis tagad kādus 30 litrus deģi, vēl kādi 30 ir iekšā. Vakar izbraucu ofrrodiņa pasākumu un ar visu kratīšanos, šūpošanu, maisīšanu, apgriezieniem un pie tam vēl straujo t krišanu no -3 līdz kādiem -14 (pēc auto t rādītāja) pilnīgi nekādas pazīmes nejutu. motors strādā labi, jauda ir oki. man LR filtram ir tāds ventīlītis ūdens notecināšanai, tam arī klāt devējs, kas uz paneļa iededz lampiņu, kas ziņo, ka tur iekšā ir ūdens. interesanti, ka pa pēdējām 4 dienām kādas divas reizes lampiņa iedegās uz sekundi, bet vakar vispār ne reizi. No kā nevar vēl secināt, ka bākā nav ūdens, bet katrā ziņā, ka to, aks savācās filtrā, tā žļurga laikam labi izvada ārā, vismaz no filtra
_________________ Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt
|
Sun Jan 16, 2011 9:00 pm |
|
 |
Ģirtonkuls
Pievienojies: 10 Jul 2007
Komentāri: 332
1999 Alfa-Romeo 166
|
par Nesti, nezinu. esmu gada laikā savukārt pretēji Finns, lējis tikai kādas 4 reizes. Viena no tām bija 7dien braucot uz Saldu (lēju rīgā, seņču A24) Bet šodien no rīta man uz mirkli biki tākā šķita, ka kāds cilindrs "notirinās" un uz paneļa iedegās pēc mirkļa "check engine", jeb tā sprausliņa. sašķrobojos, ka būs laikam jāprasa Finns vai Jancix, lai ar kompīti nodiagnosticē un nomet, ja tā tikai tāda mirkļa vājuma kļūdiņa. Bet pēc kādas stundas uz zemitāna tilta biki ņiprāk paspiedu, un šī pati nodzisa
Vai tā bija Neste? Nezinu, bet lūk tā bija
_________________ Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt
|
Sun Jan 16, 2011 9:05 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
sodien no rita iekapju masina starteju bet neka starteris noklajies  sestdien vel gaja un nopriecajos ka baigi labi griez pec iztirisanas
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Mon Jan 17, 2011 10:51 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
..un kur tos starterus man likt...
_________________ dejojam dizko!
|
Tue Jan 18, 2011 12:27 am |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
dzintis rakstīja:..un kur tos starterus man likt...
tev ir  cik gribi
|
Tue Jan 18, 2011 12:30 am |
|
 |
dzintis
1996 Alfa-Romeo Spider
|
ja labs alfists...tad ar 10 pietiks...
|
Tue Jan 18, 2011 8:32 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
dzintis rakstīja:ja labs alfists...tad ar 10 pietiks...
...a Tev netīšām nemētājās 1,9 JTD labā ārējā pusass ar iekšējo granātu?...
|
Tue Jan 18, 2011 11:09 am |
|
 |
dzintis
1996 Alfa-Romeo Spider
|
vairs nē....
|
Tue Jan 18, 2011 12:00 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
Šodien krītošie sniega blāķi mani medīja...  četras reizes nācās izvairīties...
|
Wed Jan 19, 2011 12:03 am |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
Tutolli rakstīja:Šodien krītošie sniega blāķi mani medīja... četras reizes nācās izvairīties... 
pirms briza biju tikko viegli iemidzis un peksni gulta sedus  kritosais ledus klucis pirma stava veikalina piebuves metala jumtinu uztaisija no slipa tipa par horizontalu un plakanu  tiesi zem loga
|
Wed Jan 19, 2011 12:34 am |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|