Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Alfa Romeo 155, kārbas defekts, TIKAI 300 Ls!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Alfa Romeo 155, kārbas defekts, TIKAI 300 Ls! 
Lai pamanāmāk, ka tiek tirgota, izveidoju jaunu topiku Smile Bijusī Alfa kluba biedra 'altez' automašīna, sīkāks apraksts šeit: LINKS

Dzinējs: uzticamais 1.7 TS, skaista skaņa, ikdienai pilnībā pietiekama jauda/grieze, kas pieejama jau zemajos apgriezienos
Gads: 1995. gada izlaidums
Nobraukums: oriģināli 240'000, par ko liecina servisa grāmatiņas, apkopju u.c. dokumentu klātbūtne

Auto man kalpo ļoti labi, nav par ko sūdzēties, tomēr tirgoju, jo vēlos pārkāpt uz citas piedziņas automobīli Smile Nākamais īpašnieks nenožēlos šī patīkamā un uzticamā ikdienas pārvietotāja iegādi super

Par cenu, 890 Ls, kas argumentējami runājama Wink

26175814 vai PZ, Artūrs

Pēdējoreiz rediģējis Archuks Tue Mar 08, 2011 4:24 pm; pavisam rediģēts 6 reizes
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nee, es nepirkshu, es tikai papljuutiishu (c) tur j.k. megjina bljembas aplasiit no muguras? Smile pirmajaa bildee.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hehē, mana vecā labā alfa Smile

Prieks ka vēl brauc un labi izskatās!

Viens no retajiem AR modeļiem, ko neskar īpašs vērtības kritums gadu gaitā, pie nosacījuma, ka labi uzturēts.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja izskatas labs, maz shitas alfas ir palikushas, driz jau bus kolekcijas auto.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es viņu pats no vācijas atbraucu. Man ļoti patīk, kā viņa līkumos vadās - salu tilta aplī var iet iekšā un griezt stūri nebremzējot!

Foršs auto ar vieglu purngalu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Es viņu pats no vācijas atbraucu. Man ļoti patīk, kā viņa līkumos vadās - salu tilta aplī var iet iekšā un griezt stūri nebremzējot!

Tu ar normalam 156 R4 neesi braucis Smile salidzinot ar vinjam, pat ex-elbee's 155 understeero un negrib "ienirt" pagriezienaa tik viegli, ka to dara 156., jo McPherson priekshaa tomer nav tas labakais variants. IMO

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
smic rakstīja:

Tu ar normalam 156 R4 neesi braucis Smile salidzinot ar vinjam, pat ex-elbee's 155 understeero un negrib "ienirt" pagriezienaa tik viegli, ka to dara 156., jo McPherson priekshaa tomer nav tas labakais variants. IMO

tad kadel Alfa atgriezas pie MacPherson? Wink visi BMW un Porsche 911 joprojam ir MacPherson? Wink lai butu letak un vienkarsak? diez vai...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
BMW - viennoziimiigi - jo ir LETAK/  Nu + vel visaadiem V8 augshejas sviras nemaisas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
smic rakstīja:

nav ko likt parāk stingrus rollbārus Very Happy 156 ar 1.8 uz grunts (kur ir ideāli novērojama purna izslīde) uzvedas ļoti slikti salīdzinājumā ar 2.0 155, kuru gadījumā viss tiek kontrolēts, nevis bezpalīdzīgi vērots grāvis un skaitītas lūgšanas.
īsāk sakot, 155 ir sex... 156 sex ar prezi... it kā tas pats, bet... nu jūs sapratāt... Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
McPherson ir daudz izturigaks un letaks Smile un es nesaku, ta tas ir SLIKTS priekshejas piekares modelis, bet gan ka double wishbone labak vadas un iegriezhas likuma ar lielaku gribu. Un neaizmirti ludzu, ka BMW and Porkam ir aizmugureja piedzinja, bet mes te par Alfam

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par "iegriežas līkumā ar lielāku gribu", teiktu, ka tur ir vainīga īsā reika... eh, kā tās pietrūkst Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
par "iegriežas līkumā ar lielāku gribu", teiktu, ka tur ir vainīga īsā reika... eh, kā tās pietrūkst Sad

reika ņepričom, tur, cik mes zinam, pavisam cita ģeometrija un savadak tiek novirziti tie speki, kuri darbojas pagrieziena.

Такое я могу толкьо по русски объяснить, 156 и, особенно, 166 влетают в поворот практически без сноса на первой стадии поворота, они не "упираются", когда 155 и GTV - норовят "пойти плугом" и выталкивают свою морду, сам вход в поворот у них тяжёлый. Ну, по крайней мере, тяжелее чем у 56/66
И именно за счёт такой особенности 56 и 66 могут нормалньо рулиться с короткой рейкой, т.к. за резким поворотом колёс на большой угол они следуют, а машины с макферсоном начинающ пищать и визжять колёсами. Таковы мои личные наблюдения, которые основанны на опыте Smile

ujjjj... OFFt Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
apskatiet jebkuru bagiju, sapratisiet kas ir labaks.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
156 2.4 JTD tik jestra līkumos nebija. Tiesa - cita svara kategorija.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
+1 the Cat. Daudzsvīru piekarei, kad tu griež stūri, ritenis nedaudz noliekas (ja var tā pateikt), McPhersonam tāda nav. Voobsčem kinematika pavisam cita. Un tas ir arī ļoti jūtams dzīvē.

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration