Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
RAUSTĀS
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kurbel rakstīja:
bet saakumaa pameegjini, kaa iet ar vienkaarshi atvienotu MAF.

to esar taisos darīt vēl varbūt japaskatās zondi.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zonde man arī mētājas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs ta lieta nopietna 
man ir 156 2,4D 2000. gada un vakar un šodien sākas sekojoša problēma- braucot uz 100-110 man trīs reizes  ar vidēji 7min intervālu noslāpst autiņš, cenšoties ielikt ātruma ripinot, lai pielaistu neizdevās!
tad apstājos malā un cenšos pielaist un kādas 3-4 reizes neizdodas, tad aiziet!

lapiņas dega sekojošas iedegās sarkana lampiņa virs eļļas un akumulatora nezinu ka to sauc, bet pēc brītiņa kad pielaiž tad nodziest. vel liekas ka kaut kādas problēmas ar imobilizācija atslēga jo viena reizē iedegas atslaigas simbolus un code!

Ja kādam ir zināms kas tam varētu būt par iemeslu lūdzu palīdziet!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jūtu līdz....bet ieteiktu sākt ar antenu..tas ir riņķis ap vietu, kur iesprauž atslēgu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
jūtu līdz....bet ieteiktu sākt ar antenu..tas ir riņķis ap vietu, kur iesprauž atslēgu...

ko tieši tur var iesākt, jāmaina atslēga un bloks?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: ta lieta nopietna 
Deids rakstīja:
man ir 156 2,4D 2000. gada un vakar un šodien sākas sekojoša problēma- braucot uz 100-110 man trīs reizes  ar vidēji 7min intervālu noslāpst autiņš, cenšoties ielikt ātruma ripinot, lai pielaistu neizdevās!

lapiņas dega sekojošas iedegās sarkana lampiņa virs eļļas un akumulatora nezinu ka to sauc, bet pēc brītiņa kad pielaiž tad nodziest. vel liekas ka kaut kādas problēmas ar imobilizācija atslēga jo viena reizē iedegas atslaigas simbolus un code!

Vai tas notiek pie apdzīšanas vai lieliem apgriezieniem?
Ja jā, tad vainīgs degvielas spiediena regulators un sistēmā dzen pārākāk lielu spiedienu. Bija pieredze.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: ta lieta nopietna 
Norkis rakstīja:
Deids rakstīja:

Vai tas notiek pie apdzīšanas vai lieliem apgriezieniem?
Ja jā, tad vainīgs degvielas spiediena regulators un sistēmā dzen pārākāk lielu spiedienu. Bija pieredze.

ne problēma principā bija pie normāliem apgriezieniem 2 - 2.5 tūkstoši un labi ka taisnā gabalā jo ja līkumā vai apdzīšanas momenta- tad var bēdīgi beigties.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man bija, ka iedegās imobilaizera atslēga(code)...pārprogrammēju atslēgu...un viss aizgāja...
bet tas bija uz iedarbināšanu....ja motors gāja, tad vairs atslēgai nav nozīmes..tātad nav vaina imobilaizerā...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
man bija, ka iedegās imobilaizera atslēga(code)...pārprogrammēju atslēgu...un viss aizgāja...
bet tas bija uz iedarbināšanu....ja motors gāja, tad vairs atslēgai nav nozīmes..tātad nav vaina imobilaizerā...

dzinti, apsveicu! pirmais pratigais posts kops 2006. gada 20. julija  applausi uz to mums bus jaiezder!  drink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Varbūt citi no pieredzes var pakomentēt vai dīzeļiem ar sadalenes pozīcijas devēju nav problēmas? Ja šis būtu benzīnnieks, tad teiktu ka 80% vainīgs tas devējs, bet kā ar dīzeļiem :hvz:

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:

kur to var veikt un cik atri to padara un cik tas izmaksā??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sarkana lampina, kas ieegas, ir ar tadu ka spraulsu, ja? ta signalize, ka kaut kas ir sabojajies motora vadibas elektronika, tapec masina slapst, tapec to nevar pielaist. varbut apgriezienu devejs (visdrizak, ka tas), varbut degvielas speidiena regulators, varbut vel kads no desmitiem dazadu daciku. var no viena gala pa vienam mainit un skatities, kas notiek. var sakt ar d i a g n o s t i k u. musdienu masinam ir vienots standarts On-board diagnostics vai OBD2, kas ir masinas pasdiagnostikas un informesanas sistema. izstradata tapec, lai varetu precizi, atri un nesapigi noteikt, kas masinai par vainu. kapec gan to neizmantot? Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
degvielas spiediena datčiks  vai regulators..(no pieredzes)(atrodas uz sūkņa) ...

... ja ir beigts... tad nevar  ar atslēgu iedarbināt....panelī nekas arī nedegs...ar kompi noteiks vainu, ja kompis pratīs nolasīt starta momentu...ja mašīnu darbināsi stumjot..tad bez šīs detaļas iztiksi visu mūžu...
..bet ir vēl viens datčiks uz degvielas maģistrāles...pirms sprauslām...paskaties to...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
sarkana lampina, kas ieegas, ir ar tadu ka spraulsu, ja? ta signalize, ka kaut kas ir sabojajies motora vadibas elektronika, tapec masina slapst, tapec to nevar pielaist. varbut apgriezienu devejs (visdrizak, ka tas), varbut degvielas speidiena regulators, varbut vel kads no desmitiem dazadu daciku. var no viena gala pa vienam mainit un skatities, kas notiek. var sakt ar d i a g n o s t i k u. musdienu masinam ir vienots standarts On-board diagnostics vai OBD2, kas ir masinas pasdiagnostikas un informesanas sistema. izstradata tapec, lai varetu precizi, atri un nesapigi noteikt, kas masinai par vainu. kapec gan to neizmantot? Wink

+1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man liekas, ka diizeljiem nav  "sarkana lampina, ar tadu ka spraulsu" - ir motorinjsh sarkans  Confused vai FL ir sprausla?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration