Autors |
Ziņojums |
tauruss
Pievienojies: 19 Dec 2006
Komentāri: 48
Atrašanās vieta: Latvija
|
kurbel rakstīja:bet saakumaa pameegjini, kaa iet ar vienkaarshi atvienotu MAF.
to esar taisos darīt vēl varbūt japaskatās zondi.
|
Sat Jan 08, 2011 12:49 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
zonde man arī mētājas...
_________________ dejojam dizko!
|
Sat Jan 08, 2011 12:57 pm |
|
 |
Deids
Pievienojies: 05 Dec 2010
Komentāri: 8
|
 ta lieta nopietna
man ir 156 2,4D 2000. gada un vakar un šodien sākas sekojoša problēma- braucot uz 100-110 man trīs reizes ar vidēji 7min intervālu noslāpst autiņš, cenšoties ielikt ātruma ripinot, lai pielaistu neizdevās!
tad apstājos malā un cenšos pielaist un kādas 3-4 reizes neizdodas, tad aiziet!
lapiņas dega sekojošas iedegās sarkana lampiņa virs eļļas un akumulatora nezinu ka to sauc, bet pēc brītiņa kad pielaiž tad nodziest. vel liekas ka kaut kādas problēmas ar imobilizācija atslēga jo viena reizē iedegas atslaigas simbolus un code!
Ja kādam ir zināms kas tam varētu būt par iemeslu lūdzu palīdziet!
|
Tue Jan 11, 2011 8:15 pm |
|
 |
dzintis
1996 Alfa-Romeo Spider
|
jūtu līdz....bet ieteiktu sākt ar antenu..tas ir riņķis ap vietu, kur iesprauž atslēgu...
|
Tue Jan 11, 2011 9:53 pm |
|
 |
Deids
|
dzintis rakstīja:jūtu līdz....bet ieteiktu sākt ar antenu..tas ir riņķis ap vietu, kur iesprauž atslēgu...
ko tieši tur var iesākt, jāmaina atslēga un bloks?
|
Tue Jan 11, 2011 9:59 pm |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
 Re: ta lieta nopietna
Deids rakstīja:man ir 156 2,4D 2000. gada un vakar un šodien sākas sekojoša problēma- braucot uz 100-110 man trīs reizes ar vidēji 7min intervālu noslāpst autiņš, cenšoties ielikt ātruma ripinot, lai pielaistu neizdevās!
lapiņas dega sekojošas iedegās sarkana lampiņa virs eļļas un akumulatora nezinu ka to sauc, bet pēc brītiņa kad pielaiž tad nodziest. vel liekas ka kaut kādas problēmas ar imobilizācija atslēga jo viena reizē iedegas atslaigas simbolus un code!
Vai tas notiek pie apdzīšanas vai lieliem apgriezieniem?
Ja jā, tad vainīgs degvielas spiediena regulators un sistēmā dzen pārākāk lielu spiedienu. Bija pieredze.
|
Tue Jan 11, 2011 10:07 pm |
|
 |
Deids
|
 Re: ta lieta nopietna
Norkis rakstīja:Deids rakstīja:man ir 156 2,4D 2000. gada un vakar un šodien sākas sekojoša problēma- braucot uz 100-110 man trīs reizes ar vidēji 7min intervālu noslāpst autiņš, cenšoties ielikt ātruma ripinot, lai pielaistu neizdevās!
Vai tas notiek pie apdzīšanas vai lieliem apgriezieniem?
Ja jā, tad vainīgs degvielas spiediena regulators un sistēmā dzen pārākāk lielu spiedienu. Bija pieredze.
ne problēma principā bija pie normāliem apgriezieniem 2 - 2.5 tūkstoši un labi ka taisnā gabalā jo ja līkumā vai apdzīšanas momenta- tad var bēdīgi beigties.
|
Tue Jan 11, 2011 10:18 pm |
|
 |
dzintis
1996 Alfa-Romeo Spider
|
man bija, ka iedegās imobilaizera atslēga(code)...pārprogrammēju atslēgu...un viss aizgāja...
bet tas bija uz iedarbināšanu....ja motors gāja, tad vairs atslēgai nav nozīmes..tātad nav vaina imobilaizerā...
|
Tue Jan 11, 2011 10:26 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
dzintis rakstīja:man bija, ka iedegās imobilaizera atslēga(code)...pārprogrammēju atslēgu...un viss aizgāja...
bet tas bija uz iedarbināšanu....ja motors gāja, tad vairs atslēgai nav nozīmes..tātad nav vaina imobilaizerā...
dzinti, apsveicu! pirmais pratigais posts kops 2006. gada 20. julija  uz to mums bus jaiezder!
|
Tue Jan 11, 2011 10:58 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Varbūt citi no pieredzes var pakomentēt vai dīzeļiem ar sadalenes pozīcijas devēju nav problēmas? Ja šis būtu benzīnnieks, tad teiktu ka 80% vainīgs tas devējs, bet kā ar dīzeļiem :hvz:
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue Jan 11, 2011 11:01 pm |
|
 |
Deids
|
dzintis rakstīja:man bija, ka iedegās imobilaizera atslēga(code)...pārprogrammēju atslēgu...un viss aizgāja...
kur to var veikt un cik atri to padara un cik tas izmaksā??
|
Tue Jan 11, 2011 11:01 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
sarkana lampina, kas ieegas, ir ar tadu ka spraulsu, ja? ta signalize, ka kaut kas ir sabojajies motora vadibas elektronika, tapec masina slapst, tapec to nevar pielaist. varbut apgriezienu devejs (visdrizak, ka tas), varbut degvielas speidiena regulators, varbut vel kads no desmitiem dazadu daciku. var no viena gala pa vienam mainit un skatities, kas notiek. var sakt ar d i a g n o s t i k u. musdienu masinam ir vienots standarts On-board diagnostics vai OBD2, kas ir masinas pasdiagnostikas un informesanas sistema. izstradata tapec, lai varetu precizi, atri un nesapigi noteikt, kas masinai par vainu. kapec gan to neizmantot?
|
Tue Jan 11, 2011 11:09 pm |
|
 |
dzintis
1996 Alfa-Romeo Spider
|
degvielas spiediena datčiks vai regulators..(no pieredzes)(atrodas uz sūkņa) ...
... ja ir beigts... tad nevar ar atslēgu iedarbināt....panelī nekas arī nedegs...ar kompi noteiks vainu, ja kompis pratīs nolasīt starta momentu...ja mašīnu darbināsi stumjot..tad bez šīs detaļas iztiksi visu mūžu...
..bet ir vēl viens datčiks uz degvielas maģistrāles...pirms sprauslām...paskaties to...
|
Tue Jan 11, 2011 11:26 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:sarkana lampina, kas ieegas, ir ar tadu ka spraulsu, ja? ta signalize, ka kaut kas ir sabojajies motora vadibas elektronika, tapec masina slapst, tapec to nevar pielaist. varbut apgriezienu devejs (visdrizak, ka tas), varbut degvielas speidiena regulators, varbut vel kads no desmitiem dazadu daciku. var no viena gala pa vienam mainit un skatities, kas notiek. var sakt ar d i a g n o s t i k u. musdienu masinam ir vienots standarts On-board diagnostics vai OBD2, kas ir masinas pasdiagnostikas un informesanas sistema. izstradata tapec, lai varetu precizi, atri un nesapigi noteikt, kas masinai par vainu. kapec gan to neizmantot? 
+1
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Jan 12, 2011 9:43 am |
|
 |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
man liekas, ka diizeljiem nav "sarkana lampina, ar tadu ka spraulsu" - ir motorinjsh sarkans  vai FL ir sprausla?
|
Wed Jan 12, 2011 2:07 pm |
|
 |
|