Atbildēt pie šī temata 213 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
+ - 2ēriki būs,tik vēl jātiek no iepriekšējā auto vaļā,bet savlaicīgi gribu izpētīt un pakonsultēties ar jums,un Paldies,ja kas,jau ir + - sapratne ko jāņem. Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
imho diezgan ticami, ka paņemot pa 2Keur, makā vēl jāpatur 1Keur - siksnas, šķidrumi, kautkas piekarē utt utml.  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
suv rakstīja:
+ - 2ēriki būs,tik vēl jātiek no iepriekšējā auto vaļā,bet savlaicīgi gribu izpētīt un pakonsultēties ar jums,un Paldies,ja kas,jau ir + - sapratne ko jāņem. Smile

ljoti biezhi 156to var apmainiit pret savejo Fordu VW Reno Pezho utt...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ar to rēķinos,tāpēc gribu kārtīgi visu izpētīt Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
imho diezgan ticami, ka paņemot pa 2Keur, makā vēl jāpatur 1Keur - siksnas, šķidrumi, kautkas piekarē utt utml.  Rolling Eyes

ja nu vienigi tiek panjemta zinama masina ar zinamu vesturi un pardevejs nav svimpis !

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
suv rakstīja:

skatos mana zirnekļa pašrocīgi bildētais pininfarina logucis iepaticies... shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
suv rakstīja:

reekjini klaat ellju, zobeni, piekari un taatad tev paliek budzhets tikai 1.5k euro auto iegaadei

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pagaans rakstīja:
suv rakstīja:

reekjini klaat ellju, zobeni, piekari un taatad tev paliek budzhets tikai 1.5k euro auto iegaadei

nu jā- jo ja grib ar nesen mainītu zobeni, eļļu un labu piekari, tad 2kEUR pilnīgi noteikti nebūs pietiekoši, lai nopirktu. Labas 156ās pa tādu naudu reti kurš atdos.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
mana......

nu uztaisi normalu ceenu. 1400 latus esu gatavs maksaat. bushu LV menesha beigas, gribi paardot pa tadu naudu, saki. ja buus smuka nopirshu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smuka? lūpas uzkrāsot? mašīna ir tagad fotogrāfēta....tāda viņa arī ir....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
suv rakstīja:

ljoti biezhi 156to var apmainiit pret savejo Fordu VW Reno Pezho utt...

Es neietilpstu tajā saraksta-man ir 98 gada korejietis Leganza. Tālākpārdošana šai mašīnai ir ne ļoti laba,bet nu hadene un motors kārtība,ekstras arī visas ir.Vienīgie defekti ir ieplīsis panelis(par cik bijis ITA) un jāsalāpa ādas benķis aizmugurē. Viss pārējais iet ka pa sviestu,zobene apmainīta pavisam nesen,eļļu tikko mainīju,un nobraukums 140-150 ja var ticēt tam rādītājam. Es pat būtu ar mieru ņemt alfu bez apskates,kur būtu jāiegulda kkas,jo tas auto ,kas ir man ir vairāk uz oopiišu pusi-nu tiem,kam patīk baigais komforts un uz šosejas lai justos ka kings Smile

palaidniex rakstīja:
suv rakstīja:

skatos mana zirnekļa pašrocīgi bildētais pininfarina logucis iepaticies... shura

Jap,tos alfas riņķus negribeeju likt Smile

Jancix rakstīja:
Pagaans rakstīja:
suv rakstīja:

nu jā- jo ja grib ar nesen mainītu zobeni, eļļu un labu piekari, tad 2kEUR pilnīgi noteikti nebūs pietiekoši, lai nopirktu. Labas 156ās pa tādu naudu reti kurš atdos.

Esmu gatavs ieguldīt arī ko vairāk,bet gribas ņemt tiešām tādu alfu,kuras īpašnieks mīl šīs mašīnas-un domāju,ka esmu pareizajā vieta,lai to izdarītu Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
suv rakstīja:

Jap,tos alfas riņķus negribeeju likt Smile

Informācija zināšanai - šie nav alfas burteļi... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
gribeju brīvdienas uztaisit roadtripu un aizbraukt apskatīties to sportvagonu ar sarkano salonu. uzzvaniju izrādās ka pārdots.... interesants fakts.....Jāgaida kāds jauns useris Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
gribeju brīvdienas uztaisit roadtripu un aizbraukt apskatīties to sportvagonu ar sarkano salonu. uzzvaniju izrādās ka pārdots.... interesants fakts.....Jāgaida kāds jauns useris Smile

Vispār pēdējā laikā Alfas tiek tirgotas viena pēc otras un es neteiktu, ka par tām zemākām cenām Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
šodien viens cilvēks tika pie 156 1.9 JTD.....un šodien man ir vairs tikai 2 alfas......
ja kādu intersē...palika 4 oriģinālie diski...smuki....un vēl šis tas....

Pēdējoreiz rediģējis dzintis Thu Sep 09, 2010 4:36 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt pie šī temata 213 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration