Autors |
Ziņojums |
suv
Pievienojies: 06 Sep 2010
Komentāri: 7
Atrašanās vieta: Riga
|
+ - 2ēriki būs,tik vēl jātiek no iepriekšējā auto vaļā,bet savlaicīgi gribu izpētīt un pakonsultēties ar jums,un Paldies,ja kas,jau ir + - sapratne ko jāņem.
|
Wed Sep 08, 2010 9:09 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
imho diezgan ticami, ka paņemot pa 2Keur, makā vēl jāpatur 1Keur - siksnas, šķidrumi, kautkas piekarē utt utml.
|
Wed Sep 08, 2010 9:16 am |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
suv rakstīja:+ - 2ēriki būs,tik vēl jātiek no iepriekšējā auto vaļā,bet savlaicīgi gribu izpētīt un pakonsultēties ar jums,un Paldies,ja kas,jau ir + - sapratne ko jāņem. 
ljoti biezhi 156to var apmainiit pret savejo Fordu VW Reno Pezho utt...
|
Wed Sep 08, 2010 9:20 am |
|
 |
suv
|
Ar to rēķinos,tāpēc gribu kārtīgi visu izpētīt
|
Wed Sep 08, 2010 9:20 am |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
MartinsT rakstīja:imho diezgan ticami, ka paņemot pa 2Keur, makā vēl jāpatur 1Keur - siksnas, šķidrumi, kautkas piekarē utt utml. 
ja nu vienigi tiek panjemta zinama masina ar zinamu vesturi un pardevejs nav svimpis !
|
Wed Sep 08, 2010 11:53 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
suv rakstīja:Ar to rēķinos,tāpēc gribu kārtīgi visu izpētīt 
skatos mana zirnekļa pašrocīgi bildētais pininfarina logucis iepaticies...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Sep 08, 2010 11:59 am |
|
 |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
suv rakstīja:+ - 2ēriki būs,tik vēl jātiek no iepriekšējā auto vaļā,bet savlaicīgi gribu izpētīt un pakonsultēties ar jums,un Paldies,ja kas,jau ir + - sapratne ko jāņem. 
reekjini klaat ellju, zobeni, piekari un taatad tev paliek budzhets tikai 1.5k euro auto iegaadei
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Wed Sep 08, 2010 12:14 pm |
|
 |
Jancix
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
Pagaans rakstīja:suv rakstīja:+ - 2ēriki būs,tik vēl jātiek no iepriekšējā auto vaļā,bet savlaicīgi gribu izpētīt un pakonsultēties ar jums,un Paldies,ja kas,jau ir + - sapratne ko jāņem. 
reekjini klaat ellju, zobeni, piekari un taatad tev paliek budzhets tikai 1.5k euro auto iegaadei
nu jā- jo ja grib ar nesen mainītu zobeni, eļļu un labu piekari, tad 2kEUR pilnīgi noteikti nebūs pietiekoši, lai nopirktu. Labas 156ās pa tādu naudu reti kurš atdos.
Wed Sep 08, 2010 12:41 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
dzintis rakstīja:mana......
nu uztaisi normalu ceenu. 1400 latus esu gatavs maksaat. bushu LV menesha beigas, gribi paardot pa tadu naudu, saki. ja buus smuka nopirshu.
|
Thu Sep 09, 2010 3:07 am |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
smuka? lūpas uzkrāsot? mašīna ir tagad fotogrāfēta....tāda viņa arī ir....
_________________ dejojam dizko!
|
Thu Sep 09, 2010 8:47 am |
|
 |
suv
|
Alsi rakstīja:suv rakstīja:+ - 2ēriki būs,tik vēl jātiek no iepriekšējā auto vaļā,bet savlaicīgi gribu izpētīt un pakonsultēties ar jums,un Paldies,ja kas,jau ir + - sapratne ko jāņem. 
ljoti biezhi 156to var apmainiit pret savejo Fordu VW Reno Pezho utt...
Es neietilpstu tajā saraksta-man ir 98 gada korejietis Leganza. Tālākpārdošana šai mašīnai ir ne ļoti laba,bet nu hadene un motors kārtība,ekstras arī visas ir.Vienīgie defekti ir ieplīsis panelis(par cik bijis ITA) un jāsalāpa ādas benķis aizmugurē. Viss pārējais iet ka pa sviestu,zobene apmainīta pavisam nesen,eļļu tikko mainīju,un nobraukums 140-150 ja var ticēt tam rādītājam. Es pat būtu ar mieru ņemt alfu bez apskates,kur būtu jāiegulda kkas,jo tas auto ,kas ir man ir vairāk uz oopiišu pusi-nu tiem,kam patīk baigais komforts un uz šosejas lai justos ka kings
palaidniex rakstīja:suv rakstīja:Ar to rēķinos,tāpēc gribu kārtīgi visu izpētīt 
skatos mana zirnekļa pašrocīgi bildētais pininfarina logucis iepaticies... 
Jap,tos alfas riņķus negribeeju likt
Jancix rakstīja:Pagaans rakstīja:suv rakstīja:+ - 2ēriki būs,tik vēl jātiek no iepriekšējā auto vaļā,bet savlaicīgi gribu izpētīt un pakonsultēties ar jums,un Paldies,ja kas,jau ir + - sapratne ko jāņem. 
nu jā- jo ja grib ar nesen mainītu zobeni, eļļu un labu piekari, tad 2kEUR pilnīgi noteikti nebūs pietiekoši, lai nopirktu. Labas 156ās pa tādu naudu reti kurš atdos.
Esmu gatavs ieguldīt arī ko vairāk,bet gribas ņemt tiešām tādu alfu,kuras īpašnieks mīl šīs mašīnas-un domāju,ka esmu pareizajā vieta,lai to izdarītu
|
Thu Sep 09, 2010 10:42 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
suv rakstīja:
Jap,tos alfas riņķus negribeeju likt
Informācija zināšanai - šie nav alfas burteļi...
_________________ in Busso we trust...
|
Thu Sep 09, 2010 10:54 am |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
gribeju brīvdienas uztaisit roadtripu un aizbraukt apskatīties to sportvagonu ar sarkano salonu. uzzvaniju izrādās ka pārdots.... interesants fakts.....Jāgaida kāds jauns useris
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Thu Sep 09, 2010 3:44 pm |
|
 |
dlhawk
Member of

Pievienojies: 04 Jun 2008
Komentāri: 1808
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
kaspars rakstīja:gribeju brīvdienas uztaisit roadtripu un aizbraukt apskatīties to sportvagonu ar sarkano salonu. uzzvaniju izrādās ka pārdots.... interesants fakts.....Jāgaida kāds jauns useris 
Vispār pēdējā laikā Alfas tiek tirgotas viena pēc otras un es neteiktu, ka par tām zemākām cenām
|
Thu Sep 09, 2010 3:59 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
šodien viens cilvēks tika pie 156 1.9 JTD.....un šodien man ir vairs tikai 2 alfas......
ja kādu intersē...palika 4 oriģinālie diski...smuki....un vēl šis tas....
Pēdējoreiz rediģējis dzintis Thu Sep 09, 2010 4:36 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ dejojam dizko!
|
Thu Sep 09, 2010 4:35 pm |
|
 |
|