Atbildēt pie šī temata 201 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
[
Alfas shkjiet vashe visas bij bez nevienas shviikas, tiiras un smukas ...

Kāda starpība, cik tai ir švīku? Ja Šveicē tā ir spīdīga, tad pēc pirmā lielveikala apmeklējuma Rīgā vai izbrauciena ārpus lielajām šosejām, švīku un skrambu būs vairāk kā pietiekami naac Līdz ar to tam smukajam spīdīgumam imo nav pilnīgi nekādas nozīmes.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
finns rakstīja:
Automats man patiik tikai DSG

Proti! Tapec ka tas ari ir robots =)

Parfrazeshu - DSG ir vienigais maksligais intelekts, kas robus parsledz tieshi taja pat bridi, kad es to butu darijis manuaali. Un tas neatkariigi no taa vai velku acis paargriezis, vai leenaam ripinos. Viss notiek pa smuko. Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paldies par dalīšanos pieredzē un pārdomās...
Bez selespeed Alfa man neder, manuālis neAlfa mājās jau ir- ņem un kapā.
Aplūkojos mobilē, iekrita acīs viens 147 eksemplārs- 2.299eur. cik nez reāli būtu to reanimēt?
izlūkoju 156, 166, piedāvājums jau plašs, bet nespecam grūti saprast, kas nokauts un bēgams, kas ne.
Vairāk kā 10 gadus sapņoju par Alfu, bet kad līdz autoiegādei tiek- nekas spožs nevīd Sad Mad
Virs 4ls negribas maksāt, jo pirmais pašas auto būtu

P.S. linku no mobiles nemāku ielikt, lai nebūtu pa visu pagastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gariem linkiem var izmantot piem http://tinyurl.com/
tur iemet laucinjaa "Enter a long URL to make tiny:" garo urli, peec tam nospied pogu "Make TinyURL!" un rezultātā dabūsi samazinaatu linku, kas izskatās piem šādi: http://tinyurl.com/32hnlkc

Pēdējoreiz rediģējis j.k. Wed Jul 14, 2010 2:12 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Par to 147 eksemplāru par 2,299. Nedomāju, ka ņemot vienu no lētākajiem auto piedāvājumā var dabūt kautko labu un bez problēmām.
Visdrīzāk bijis sists, vai ir kādas apslēptas problēmas (piem. ar to pašu Selespeed, vai TS motoru, vai abiem). Ja ar abiem, tad to kvalitatīva sataisīšana maksās vairāk kā šī auto uzrādītā cena.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
p.s. "motor startet und läuft auf drei zylinder..........."
Visdrīzāk vienā no cilindriem nav kompresijas... kas visdrīzāk nozīmē, ka vajag citu dzinēju. Tas savukārt nozīmē cik? Kādus 800-900Ls klāt pie cenas? Un arī bez garantijas, ka nav jāmaina piem. visa piekare.
Sarkana alfa ar melnu ādas salonu, protams, ir forši, bet iesaku nesteigties ar lēmumiem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://tinyurl.com/32hnlkc

Nu es saprotu, ka tas 147 pa lēto nav medusmaize Very Happy
Stulbākais kopējā piedāvājumā ir tas, ka ir lētie un aizdomīgie, jeb ar jau definētām kaitēm, vai arī dārgie, it kā labākie.
Pa vidu nekā... Laikam visi ielās... vai servisos Shocked  Laughing
Nevajag man baigi kruto verķi, just Alfu, kas priecē īsajos ikdienas pilsētas pārbraucienos uz dārzu un back.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu nevajag tev to robotu Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
iesaku nesteigties ar lēmumiem.

pusgads pagājis nesteidzoties Very Happy tad vienai kkas neiepatīk, tad no citas atrunā. Tā gadiem var vilkt Embarassed
Drusku apnicis

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
Nu nevajag tev to robotu Wink

Tad Alfas nava- jāņem Panda.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aprilia rakstīja:
Paldies par dalīšanos pieredzē un pārdomās...
Bez selespeed Alfa man neder, manuālis neAlfa mājās jau ir- ņem un kapā.
Aplūkojos mobilē, iekrita acīs viens 147 eksemplārs- 2.299eur. cik nez reāli būtu to reanimēt?
izlūkoju 156, 166, piedāvājums jau plašs, bet nespecam grūti saprast, kas nokauts un bēgams, kas ne.
Vairāk kā 10 gadus sapņoju par Alfu, bet kad līdz autoiegādei tiek- nekas spožs nevīd Sad Mad
Virs 4ls negribas maksāt, jo pirmais pašas auto būtu

P.S. linku no mobiles nemāku ielikt, lai nebūtu pa visu pagastu

ja vajag selespeedu, tad vajag. ka jau karambax mineja, foruma savus sausmu status raksta tie, kam ir ko rakstit. kam viss strada, viss labi, tie neko neraksta, laimigi brauc. bet nenoliedzami visvairak problemu potenciali var sagaidit tiesi no 2l dzinejiem un Selespeed karbam. sie abi Alfas prieku var sabojat viens divi. ja pie pirksanas selespeeds strada, viss sledzas, piestartet var, no robiem ara nemet, elas pelke zem masinas nepaliek, tad visdrizak sistema ir ok, noslept selespeeda glukus isti nevar, tie vai nu ir, vai nu nav. tikai vajag kartigi notestet masinu, izbraukt pa sastregumu +30 grados, izmeginat visus rezimus.

ja jau vajag to automatu, tad drosaks variants butu 156 Alfa ar 2.5l V6 dzineju un klasisko automatu. diez gan nepopulars un rets modelis, bet dzive eksistejoss, ir ari Latvija tadas masinas, brauc un nesudzas. automats tur ir pavecs, 4 atrumu, bet jaudas V6 ir gana, pilnigi pietiek.

un, manuprat, meitenes ieks 166 ari labi izskatas. 2.5 vai 3.0 dzineji ar klasiskajiem automatiem, brauc un brauc... ja gribas ekonomet, tad 2.4 dizelis ar automatu, bet tie vel padargi, jo razoja no 2003. gada.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pamēģini izbraukt ar kādu 147 2.0 bet mehāniku Wink moš iepatiksies Wink  ar tādu domāju ir daudz mazāk problemu un naudas makā vairāk Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Elbee jau te ierunaajaas par citiem modeljiem ....

Man jau shkjiet, ka GTV vai Spider ir ideals braucieniem uz darzu etc ... Nu nebuus tur tas Selespeed, bet vai tas tiesham ir tik ljoooti vajadzigs?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu man uz to dārzu divi kinderi jāved Very Happy
Kamēr es te pa smuko konsultējoties ostu labākos variantus, man jau Alfu tiecās nopirkuši.
Vsjo- labos to pašu 147 ar cilinderšādi, ja nesanāks, būs detaļu piedāvājums Embarassed
I`ll be back Razz

par to selespeed... nu bez tā verķa Alfai man nav argumentu, kāpēc man neder jau esošais auto;) "Gribas Alfu" netiek ņemts kā arguments Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aprilia rakstīja:
Nu man uz to dārzu divi kinderi jāved Very Happy
Kamēr es te pa smuko konsultējoties ostu labākos variantus, man jau Alfu tiecās nopirkuši.
Vsjo- labos to pašu 147 ar cilinderšādi, ja nesanāks, būs detaļu piedāvājums Embarassed
I`ll be back Razz

par to selespeed... nu bez tā verķa Alfai man nav argumentu, kāpēc man neder jau esošais auto;) "Gribas Alfu" netiek ņemts kā arguments Laughing

Nu taadaa gadijumaa diskusija var beigties ar veeleejumiem, lai labi ripo un labi sleedzas Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 201 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration