|
201 lapa no 396 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
finns rakstīja:[
Alfas shkjiet vashe visas bij bez nevienas shviikas, tiiras un smukas ...
Kāda starpība, cik tai ir švīku? Ja Šveicē tā ir spīdīga, tad pēc pirmā lielveikala apmeklējuma Rīgā vai izbrauciena ārpus lielajām šosejām, švīku un skrambu būs vairāk kā pietiekami  Līdz ar to tam smukajam spīdīgumam imo nav pilnīgi nekādas nozīmes.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Jul 13, 2010 12:22 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
TheCAT rakstīja:finns rakstīja:Automats man patiik tikai DSG
Proti! Tapec ka tas ari ir robots =)
Parfrazeshu - DSG ir vienigais maksligais intelekts, kas robus parsledz tieshi taja pat bridi, kad es to butu darijis manuaali. Un tas neatkariigi no taa vai velku acis paargriezis, vai leenaam ripinos. Viss notiek pa smuko.
|
Tue Jul 13, 2010 12:58 pm |
|
 |
Aprilia
Pievienojies: 21 Jun 2010
Komentāri: 12
Atrašanās vieta: Rīga
|
Paldies par dalīšanos pieredzē un pārdomās...
Bez selespeed Alfa man neder, manuālis neAlfa mājās jau ir- ņem un kapā.
Aplūkojos mobilē, iekrita acīs viens 147 eksemplārs- 2.299eur. cik nez reāli būtu to reanimēt?
izlūkoju 156, 166, piedāvājums jau plašs, bet nespecam grūti saprast, kas nokauts un bēgams, kas ne.
Vairāk kā 10 gadus sapņoju par Alfu, bet kad līdz autoiegādei tiek- nekas spožs nevīd
Virs 4ls negribas maksāt, jo pirmais pašas auto būtu
P.S. linku no mobiles nemāku ielikt, lai nebūtu pa visu pagastu
|
Wed Jul 14, 2010 1:49 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Gariem linkiem var izmantot piem http://tinyurl.com/
tur iemet laucinjaa "Enter a long URL to make tiny:" garo urli, peec tam nospied pogu "Make TinyURL!" un rezultātā dabūsi samazinaatu linku, kas izskatās piem šādi: http://tinyurl.com/32hnlkc
Pēdējoreiz rediģējis j.k. Wed Jul 14, 2010 2:12 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Wed Jul 14, 2010 2:02 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Par to 147 eksemplāru par 2,299. Nedomāju, ka ņemot vienu no lētākajiem auto piedāvājumā var dabūt kautko labu un bez problēmām.
Visdrīzāk bijis sists, vai ir kādas apslēptas problēmas (piem. ar to pašu Selespeed, vai TS motoru, vai abiem). Ja ar abiem, tad to kvalitatīva sataisīšana maksās vairāk kā šī auto uzrādītā cena.
|
Wed Jul 14, 2010 2:11 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
p.s. "motor startet und läuft auf drei zylinder..........."
Visdrīzāk vienā no cilindriem nav kompresijas... kas visdrīzāk nozīmē, ka vajag citu dzinēju. Tas savukārt nozīmē cik? Kādus 800-900Ls klāt pie cenas? Un arī bez garantijas, ka nav jāmaina piem. visa piekare.
Sarkana alfa ar melnu ādas salonu, protams, ir forši, bet iesaku nesteigties ar lēmumiem.
|
Wed Jul 14, 2010 2:17 pm |
|
 |
Aprilia
|
http://tinyurl.com/32hnlkc
Nu es saprotu, ka tas 147 pa lēto nav medusmaize
Stulbākais kopējā piedāvājumā ir tas, ka ir lētie un aizdomīgie, jeb ar jau definētām kaitēm, vai arī dārgie, it kā labākie.
Pa vidu nekā... Laikam visi ielās... vai servisos
Nevajag man baigi kruto verķi, just Alfu, kas priecē īsajos ikdienas pilsētas pārbraucienos uz dārzu un back.
|
Wed Jul 14, 2010 2:21 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Nu nevajag tev to robotu
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Wed Jul 14, 2010 2:24 pm |
|
 |
Aprilia
|
j.k. rakstīja:iesaku nesteigties ar lēmumiem.
pusgads pagājis nesteidzoties  tad vienai kkas neiepatīk, tad no citas atrunā. Tā gadiem var vilkt
Drusku apnicis
|
Wed Jul 14, 2010 2:25 pm |
|
 |
Aprilia
|
kaspars rakstīja:Nu nevajag tev to robotu 
Tad Alfas nava- jāņem Panda.
|
Wed Jul 14, 2010 2:26 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Aprilia rakstīja:Paldies par dalīšanos pieredzē un pārdomās...
Bez selespeed Alfa man neder, manuālis neAlfa mājās jau ir- ņem un kapā.
Aplūkojos mobilē, iekrita acīs viens 147 eksemplārs- 2.299eur. cik nez reāli būtu to reanimēt?
izlūkoju 156, 166, piedāvājums jau plašs, bet nespecam grūti saprast, kas nokauts un bēgams, kas ne.
Vairāk kā 10 gadus sapņoju par Alfu, bet kad līdz autoiegādei tiek- nekas spožs nevīd
Virs 4ls negribas maksāt, jo pirmais pašas auto būtu
P.S. linku no mobiles nemāku ielikt, lai nebūtu pa visu pagastu
ja vajag selespeedu, tad vajag. ka jau karambax mineja, foruma savus sausmu status raksta tie, kam ir ko rakstit. kam viss strada, viss labi, tie neko neraksta, laimigi brauc. bet nenoliedzami visvairak problemu potenciali var sagaidit tiesi no 2l dzinejiem un Selespeed karbam. sie abi Alfas prieku var sabojat viens divi. ja pie pirksanas selespeeds strada, viss sledzas, piestartet var, no robiem ara nemet, elas pelke zem masinas nepaliek, tad visdrizak sistema ir ok, noslept selespeeda glukus isti nevar, tie vai nu ir, vai nu nav. tikai vajag kartigi notestet masinu, izbraukt pa sastregumu +30 grados, izmeginat visus rezimus.
ja jau vajag to automatu, tad drosaks variants butu 156 Alfa ar 2.5l V6 dzineju un klasisko automatu. diez gan nepopulars un rets modelis, bet dzive eksistejoss, ir ari Latvija tadas masinas, brauc un nesudzas. automats tur ir pavecs, 4 atrumu, bet jaudas V6 ir gana, pilnigi pietiek.
un, manuprat, meitenes ieks 166 ari labi izskatas. 2.5 vai 3.0 dzineji ar klasiskajiem automatiem, brauc un brauc... ja gribas ekonomet, tad 2.4 dizelis ar automatu, bet tie vel padargi, jo razoja no 2003. gada.
|
Wed Jul 14, 2010 2:28 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Pamēģini izbraukt ar kādu 147 2.0 bet mehāniku  moš iepatiksies  ar tādu domāju ir daudz mazāk problemu un naudas makā vairāk
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Wed Jul 14, 2010 2:36 pm |
|
 |
finns
1988 Alfa-Romeo 33
|
Elbee jau te ierunaajaas par citiem modeljiem ....
Man jau shkjiet, ka GTV vai Spider ir ideals braucieniem uz darzu etc ... Nu nebuus tur tas Selespeed, bet vai tas tiesham ir tik ljoooti vajadzigs?
|
Wed Jul 14, 2010 2:41 pm |
|
 |
Aprilia
|
Nu man uz to dārzu divi kinderi jāved
Kamēr es te pa smuko konsultējoties ostu labākos variantus, man jau Alfu tiecās nopirkuši.
Vsjo- labos to pašu 147 ar cilinderšādi, ja nesanāks, būs detaļu piedāvājums
I`ll be back
par to selespeed... nu bez tā verķa Alfai man nav argumentu, kāpēc man neder jau esošais auto;) "Gribas Alfu" netiek ņemts kā arguments
|
Wed Jul 14, 2010 2:45 pm |
|
 |
finns
1988 Alfa-Romeo 33
|
|
Wed Jul 14, 2010 2:50 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Fri May 02, 2025 5:59 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
201 lapa no 396 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|