Atbildēt pie šī temata 199 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aprilia rakstīja:
Kā ar šo Alfu http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/147/lejol.html ?

2litra selespeeds... Kamēr viss strādā - forši, kad sāk brukt kārba, vai jāmaina siksnas vairs nav tik forši  Wink
Tas par modeli kopumā. Par konkrēto eksemplāru nav ne jausmas.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Aprilia rakstīja:
Kā ar šo Alfu http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/147/lejol.html ?

2litra selespeeds... Kamēr viss strādā - forši, kad sāk brukt kārba, vai jāmaina siksnas vairs nav tik forši  Wink
Tas par modeli kopumā. Par konkrēto eksemplāru nav ne jausmas.

Un nākošmēnes šim autiņam vairs nav apskates.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pateiksim Selespiidam "Nee!"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:

Ir tik traģiski?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aprilia rakstīja:
TheCAT rakstīja:

Ir tik traģiski?

Jaa! Pat labiem un nenodziitiem 147/156/GT ar Selespeed ir daudz probleemu un ar gadiem, protams, tie roboti labaaki nepaliek. Rezultataa tev garanteets abonements uz Servisu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Aprilia rakstīja:
TheCAT rakstīja:

Ir tik traģiski?

Jaa! Pat labiem un nenodziitiem 147/156/GT ar Selespeed ir daudz probleemu un ar gadiem, protams, tie roboti labaaki nepaliek. Rezultataa tev garanteets abonements uz Servisu.

Skaidrs. Žēl Sad Visi jau mēģina atrunāt no neprātīgās idejas par lietotu Selespeed, bet jaunai kāposti nepietiks, un aļa golfu ah kā negribas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aprilia rakstīja:
TheCAT rakstīja:
Aprilia rakstīja:
TheCAT rakstīja:

Ir tik traģiski?

Skaidrs. Žēl Sad Visi jau mēģina atrunāt no neprātīgās idejas par lietotu Selespeed, bet jaunai kāposti nepietiks, un aļa golfu ah kā negribas...

Aizmirsti par Selespidu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aprilia rakstīja:
TheCAT rakstīja:
Aprilia rakstīja:
TheCAT rakstīja:

Ir tik traģiski?

baigi gribās automātu? tad jāņem 166 3.0 vai 2.4 dīzeli  Wink

147 imho jāpērk dīzeli  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Aprilia rakstīja:
TheCAT rakstīja:
Aprilia rakstīja:
TheCAT rakstīja:

Ir tik traģiski?

baigi gribās automātu? tad jāņem 166 3.0 vai 2.4 dīzeli  Wink

147 imho jāpērk dīzeli  Rolling Eyes

Man stāsta, ka automāts kak raz tādiem kā es- 0,1 prasmes braukšanā...
166 apskatot onlainā īpaši neuzrunāja.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nopirkt nobrauktu 2.0 salespeedu ir sliktākais ko var izdarīt. būsi ar sirmiem matiem un tukšu maku jau pēc mēneša....

protams, ja tiec pie laba eksemplāra - brauksi bēdu nezinādams, bet tādi gadijumi ir 1 no 100, tā ka izredzes nelielas  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un kā nez tikt pie laba eksemplāra? Very Happy buidui?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
nopirkt nobrauktu 2.0 salespeedu ir sliktākais ko var izdarīt. būsi ar sirmiem matiem un tukšu maku jau pēc mēneša....
protams, ja tiec pie laba eksemplāra - brauksi bēdu nezinādams, bet tādi gadijumi ir 1 no 100, tā ka izredzes nelielas  Laughing

A cik pavisam Latvijā ir selespīdotu auto?
Forumā jau tā nelaime- čīkst tie, kam ir problēmas, bet tie, kam problēmu nav, kautkā neiedomājas, ka tas ir ar ko lepoties.
Un.
Kā jebkuram mehānismam, ir būtiski, kā iepriekšējais lietotājs to ir lietojis un kopis. Ja braucis, neinteresējoties un nedomājot, ka mehānismi ir arī "jāapkopj" ikdienā, ne tikai jāuzfrišina uz pārdošanu, tad varbūtība iegrābties ir stipri liela.
Te man jāatceras mans mēģinājums izmantot autoservisa pakalpojumus Šveicē.
Iegriezos ar jautājumiem-
1) paskatieties, kā ir ar bremžu klučiem, vai ar tādiem var braukt pāri kalnam,
2) kā jums šķiet, vai nevajag nomainīt eļļu motorā,
3) varbūt vajag uzpildīt kondicionieri,
4) varbūt gribat aizmālēt skrāpējumu sānā.
Pa lielam, viņi mani sūtīja trīs mājas tālāk, ar tekstu- tak nākamajā priekšrakstītajā servisa apkopes reizē (kā norādīts lietošanas pamācībā) tev to visu apskatīsies, un vajadzības gadījumā sataisīs... Viņiem i prātā neienāk, ka te uz servisu brauc nevis tāpēc, ka grāmatiņā tā rakstīts, bet tāpēc, ka gribas kautko sataisīt.
Man pēc grāmatiņas uz 120000km bija jādara ļoti daudzkas, bet kas no tā ir izdarīts? nomainīta motoreļļa un paskatīts, ka pārējie šķidrumi ir līmenī...
Man šķiet, tāda situācija (servisa grāmatiņa ir tikai ķeksītis pie pārdošanas) ir ar vismaz 95% lietotām mašīnām Latvijā.

Ko ar to gribu teikt-
pērkot Latvijā selespīdu, nav nekādas garantijas, ka dabūsi galīgi nobrauktu, aizlauztu vai citādi uz bojāšanos tendētu aparātu.
Bet, ir būtiski noskaidrot, vai tas mehānisms ir kopts (ganjaukatur ir kautkāda īpaša procedūra). Apmēram tikpat būtiski, cik noskaidrot, vai 16vārstu divlitru tvinsparka motoram vienmēr ir bijis pietiekams eļļas līmenis un vai eļļa ir mainīta savlaicīgi. Nu, varbūt tikai gandrīz tikpat.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu - un kaadi secinaajumi ?

njemot veraa to ka godpratiigo apkalposhanu 100% konstateet un garanteet nav iespejams - pirkt TAGAD pie mums ieksh LR lietotu AR ar 2.0TS + selespeed ir NEPRATS.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pilnvaroto pārstāvju servisi, šķiet, kā reiz taisa visu pēc grāmatiņas. Paskatās kura apkopes reize pienākusi un visu nočeko. Bet pie tiem jau neviens nebrauc, jo tur nevar santīmu  fuck  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Piiters rakstīja:
Pilnvaroto pārstāvju servisi, šķiet, kā reiz taisa visu pēc grāmatiņas. Paskatās kura apkopes reize pienākusi un visu nočeko. Bet pie tiem jau neviens nebrauc, jo tur nevar santīmu  fuck  Smile

Un taapeec es esmu atgriezies pie parbauditam vertibam - Njemt auto no vaacijas vai veel labaak no shveices. LV parsvaraa tirgo nojaatus un nekoptus shrotus. Ne visi. No alfaam es zinu dazhas, ko es njemtu njegljadja. (piem j.k. 75to Very Happy )

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 199 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration