MartinsT rakstīja:
nopirkt nobrauktu 2.0 salespeedu ir sliktākais ko var izdarīt. būsi ar sirmiem matiem un tukšu maku jau pēc mēneša....
protams, ja tiec pie laba eksemplāra - brauksi bēdu nezinādams, bet tādi gadijumi ir 1 no 100, tā ka izredzes nelielas 
A cik pavisam Latvijā ir selespīdotu auto?
Forumā jau tā nelaime- čīkst tie, kam ir problēmas, bet tie, kam problēmu nav, kautkā neiedomājas, ka tas ir ar ko lepoties.
Un.
Kā jebkuram mehānismam, ir būtiski, kā iepriekšējais lietotājs to ir lietojis un kopis. Ja braucis, neinteresējoties un nedomājot, ka mehānismi ir arī "jāapkopj" ikdienā, ne tikai jāuzfrišina uz pārdošanu, tad varbūtība iegrābties ir stipri liela.
Te man jāatceras mans mēģinājums izmantot autoservisa pakalpojumus Šveicē.
Iegriezos ar jautājumiem-
1) paskatieties, kā ir ar bremžu klučiem, vai ar tādiem var braukt pāri kalnam,
2) kā jums šķiet, vai nevajag nomainīt eļļu motorā,
3) varbūt vajag uzpildīt kondicionieri,
4) varbūt gribat aizmālēt skrāpējumu sānā.
Pa lielam, viņi mani sūtīja trīs mājas tālāk, ar tekstu- tak nākamajā priekšrakstītajā servisa apkopes reizē (kā norādīts lietošanas pamācībā) tev
to visu apskatīsies, un vajadzības gadījumā
sataisīs... Viņiem i prātā neienāk, ka te uz servisu brauc nevis tāpēc, ka grāmatiņā tā rakstīts, bet tāpēc, ka gribas kautko sataisīt.
Man pēc grāmatiņas uz 120000km bija jādara ļoti daudzkas, bet kas no tā ir izdarīts? nomainīta motoreļļa un paskatīts, ka pārējie šķidrumi ir līmenī...
Man šķiet, tāda situācija (servisa grāmatiņa ir tikai ķeksītis pie pārdošanas) ir ar vismaz 95% lietotām mašīnām Latvijā.
Ko ar to gribu teikt-
pērkot Latvijā selespīdu, nav nekādas garantijas, ka dabūsi galīgi nobrauktu, aizlauztu vai citādi uz bojāšanos tendētu aparātu.
Bet, ir būtiski noskaidrot, vai tas mehānisms ir kopts (ganjaukatur ir kautkāda īpaša procedūra). Apmēram tikpat būtiski, cik noskaidrot, vai 16vārstu divlitru tvinsparka motoram vienmēr ir bijis pietiekams eļļas līmenis un vai eļļa ir mainīta savlaicīgi. Nu, varbūt tikai gandrīz tikpat.