Autors |
Ziņojums |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
Paldies par info!  Par Arfilu es jau esmu vairākkārt dzirdējusi, tiešām būs vien uz turieni jāaizbrauc.
Un saki lūdzu, kas tā tāda lambda zonde - cik aptuveni dārgs prieks?[/quote]
Pats neesmu mainījis, bet šķiet, ka sākot ar 60-70 Ls par universālo, līdz pat šķiet 160 Ls Auto Italia. Veči, ja kļūdos palabojiet, kam ar to darīšana ir bijusi.
|
Tue Jan 30, 2007 10:35 pm |
|
 |
muuris
Member of

Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
kaut kādi 49 BOSCH universiāla un ~45LVL Bosch alfas origināla ar visu štekeri. Tas gan bija ~ 2g atpakaļ Rolī.
|
Tue Jan 30, 2007 10:38 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
15 ls autoplusā par 4vadu noname
_________________ @Scmic
|
Tue Jan 30, 2007 11:15 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
auto diagnostika interneta forumaa ir varen jauka padariishana  es ar lieku 80% ka vainiiga ir lamda zonde. pirkt un mainiit taas var un pat vajag http://www.rolis.lv/ maksaa ~50ls. tieshi taa pati Bosch detalja, bet sarkanaa Alfa Romeo kastee, pie diileriem maksaas gandriiz 2x vairaak.
lai buutu pavisam droshi tai pashaa Roli var veikt auto diagnostiku. ar universaalajaam pa 15ls man nav pieredzes, bet ir viedoklis- tureeties pa gabalau
|
Tue Jan 30, 2007 11:49 pm |
|
 |
Presto
|
Ļoti labi, ka nosaucu lielāku ciparu. Dāmai izlasot piebildes būs tikai prieks, ka ietaupīta nauda. Par Roli: maksāt Ls 35 par diagnostiku un iespējams nekā neizdarīt vai piem. Sono un AI ~ Ls 20. Es noteikti padomātu  Rolī tā attieksme kaut kur aizgājusi pastaigāties, nu tā vismaz ir mana pieredze un ne tikai
|
Wed Jan 31, 2007 9:25 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
|
Wed Jan 31, 2007 10:10 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Par lampinju ar viirinja seju spilvenaa skaidrs - akjis ir njemts nost uz laadeeshanu, taadeelj zinu, ka taa lampinjas degshanu nevar nomest. Man nav pasaziera pusee spilvena, taadeelj atkriit arii variants par kaut kaadu VKL/VIKL.
Un ku es daudz uzzinaaju par lambdu! Zaje***s!
|
Wed Jan 31, 2007 10:59 am |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
MF rakstīja: Sono un AI ~ Ls 20.
ja tieshaam 20, tad 15 ls var ieekonomeet. bet no otras puses vai tie 15ls ir veerti dubultu braukshanu, jo uz roli buus jaabrauc shaa kaa taa. un, ja izraadiisies, ka rolja nomainiitaa, bet sono vai autoit diagnosticeetaa detalja problemu nav noveersusi, nebuus iisti ko  taalaak... droshaak jau lai tas, kursh diagnosticee, defektu arii noveersh.
|
Wed Jan 31, 2007 12:12 pm |
|
 |
Presto
|
ja tieshaam 20, tad 15 ls var ieekonomeet. bet no otras puses vai tie 15ls ir veerti dubultu braukshanu, jo uz roli buus jaabrauc shaa kaa taa. un, ja izraadiisies, ka rolja nomainiitaa, bet sono vai autoit diagnosticeetaa detalja problemu nav noveersusi, nebuus iisti ko  taalaak... droshaak jau lai tas, kursh diagnosticee, defektu arii noveersh.[/quote]
Nē, nu nav protams vienas receptes.  Vajag strādāt ar viesiem un visus pa reizei
|
Wed Jan 31, 2007 1:11 pm |
|
 |
Ilonchix
Pievienojies: 25 Jan 2007
Komentāri: 21
2000 Alfa-Romeo 156
|
Liels paldies par izmeļošo informāciju, tagad tik pašai jāpieņem lēmums. Kad būšu šo lietu nokārtojusi padalīšos pieredzē. Trakākais jau ka nav laika, bet tā jau noteikti visiem hroniska problēma.
Galvenais, ka man vispār nepatīk tā krāmēšanās ar autoservisiem..
|
Wed Jan 31, 2007 1:43 pm |
|
 |
Presto
|
Ilonchix rakstīja:Liels paldies par izmeļošo informāciju, tagad tik pašai jāpieņem lēmums. Kad būšu šo lietu nokārtojusi padalīšos pieredzē. Trakākais jau ka nav laika, bet tā jau noteikti visiem hroniska problēma.
Nu ko lai Tev saka, priekš tam ir draugs, mīļākais vai vīrs. Kas kurai, Vatever  Vai vienkārši uzticības persona. Tā lūk!
|
Wed Jan 31, 2007 2:05 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Man arii nav laika un veeleeshanaas kraameeties ar servisiem! Kaads negrib kljuut par uzticamiibas personu? Lai gan... tad buus jaakraameejas ar to... Same shit
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Jan 31, 2007 2:43 pm |
|
 |
Presto
|
Oga rakstīja:Man arii nav laika un veeleeshanaas kraameeties ar servisiem! Kaads negrib kljuut par uzticamiibas personu? Lai gan... tad buus jaakraameejas ar to... Same shit 
Šas, cik maksāsi
|
Wed Jan 31, 2007 3:28 pm |
|
 |
Ilonchix
Pievienojies: 25 Jan 2007
Komentāri: 21
2000 Alfa-Romeo 156
|
MF rakstīja:Ilonchix rakstīja:Liels paldies par izmeļošo informāciju, tagad tik pašai jāpieņem lēmums. Kad būšu šo lietu nokārtojusi padalīšos pieredzē. Trakākais jau ka nav laika, bet tā jau noteikti visiem hroniska problēma.
Nu ko lai Tev saka, priekš tam ir draugs, mīļākais vai vīrs. Kas kurai, Vatever Vai vienkārši uzticības persona. Tā lūk!
Nu nezinu...  Vīrs man ir priekš tam, lai apmaksātu auto remontus, līdz ar to būtu par daudz prasīts, lai viņš vēl iedziļinātos tehniskajās problēmās, galu galā kādam nauda arī jāpelna;)...
Bet uzticības personu, kas kautko saprot no Alfām laikam gan vajadzēs iegādāties. Diemžēl Alfas ir īpašas mašīnas, ne visi, kas kaut ko saprot no mašīnām, saprot arī no Alfām.
|
Wed Jan 31, 2007 3:49 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Ilonchix rakstīja:Alfas ir īpašas mašīnas, ne visi, kas kaut ko saprot no mašīnām, saprot arī no Alfām.
Izshuut krustduurienaa un ieraameet priekshnamaa pie sienas!
|
Wed Jan 31, 2007 3:55 pm |
|
 |
|