Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 9 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
mīnus 13
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paldies par info! Smile Par Arfilu es jau esmu vairākkārt dzirdējusi, tiešām būs vien uz turieni jāaizbrauc.
Un saki lūdzu, kas tā tāda lambda zonde - cik aptuveni dārgs prieks?[/quote]

Pats neesmu mainījis, bet šķiet, ka sākot ar 60-70 Ls par universālo, līdz pat šķiet 160 Ls Auto Italia. Veči, ja kļūdos palabojiet, kam ar to darīšana ir bijusi.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaut kādi 49 BOSCH universiāla un ~45LVL Bosch alfas origināla ar visu štekeri. Tas gan bija ~ 2g atpakaļ Rolī.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
15 ls autoplusā par 4vadu noname

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
auto diagnostika interneta forumaa ir varen jauka padariishana Smile es ar lieku 80% ka vainiiga ir lamda zonde. pirkt un mainiit taas var un pat vajag http://www.rolis.lv/ maksaa ~50ls. tieshi taa pati Bosch detalja, bet sarkanaa Alfa Romeo kastee, pie diileriem maksaas gandriiz 2x vairaak.

lai buutu pavisam droshi tai pashaa Roli var veikt auto diagnostiku. ar universaalajaam pa 15ls man nav pieredzes, bet ir viedoklis- tureeties pa gabalau shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ļoti labi, ka nosaucu lielāku ciparu. Dāmai izlasot piebildes būs tikai prieks, ka ietaupīta nauda. Par Roli: maksāt Ls 35 par diagnostiku un iespējams nekā neizdarīt vai piem. Sono un AI ~ Ls 20. Es noteikti padomātu Rolling Eyes Rolī tā attieksme kaut kur aizgājusi pastaigāties, nu tā vismaz ir mana pieredze un ne tikai Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
vilsons rakstīja:
Megaboriss rakstīja:
Trax rakstīja:
Man airbag lampinja iedegaas peec tam, kad njeema stuuri nost. Taa arii neesmu dzeesis to lampinju. Kur var nodzeest to signaalu?

Var mēģināt atslēgt aķi vismaz uz stundu, itkā tādā veidā arī kļūdas var nodzēst.

Šo variantu es jau izmēģināju,bet lampiņa kā dega,tā deg.

pa pa taa tak nau parastaa airbaglampinja. shitaa deg, ja ir atsleegts blakusseedeetaaja airbags, ko var veikt ar atsleegu griidaa vai druviis, vai kaukur pie pasazhiera kaajaam

jā,tā ir.atslēga atrodās blakussēdētāja pusē panelī no sāna,bet tur tas airbags ir ieslēgtā stāvoklī man. Confused  Confused  Confused  Confused  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Par lampinju ar viirinja seju spilvenaa skaidrs - akjis ir njemts nost uz laadeeshanu, taadeelj zinu, ka taa lampinjas degshanu nevar nomest. Man nav pasaziera pusee spilvena, taadeelj atkriit arii variants par kaut kaadu VKL/VIKL.
Un ku es daudz uzzinaaju par lambdu! Zaje***s!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MF rakstīja:
Sono un AI ~ Ls 20.

ja tieshaam 20, tad 15 ls var ieekonomeet. bet no otras puses vai tie 15ls ir veerti dubultu braukshanu, jo uz roli buus jaabrauc shaa kaa taa. un, ja izraadiisies, ka rolja nomainiitaa, bet sono vai autoit diagnosticeetaa detalja problemu nav noveersusi, nebuus iisti ko  fuck taalaak... droshaak jau lai tas, kursh diagnosticee, defektu arii noveersh.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja tieshaam 20, tad 15 ls var ieekonomeet. bet no otras puses vai tie 15ls ir veerti dubultu braukshanu, jo uz roli buus jaabrauc shaa kaa taa. un, ja izraadiisies, ka rolja nomainiitaa, bet sono vai autoit diagnosticeetaa detalja problemu nav noveersusi, nebuus iisti ko  fuck taalaak... droshaak jau lai tas, kursh diagnosticee, defektu arii noveersh.[/quote]

Nē, nu nav protams vienas receptes. nono  Vajag strādāt ar viesiem un visus pa reizei fuck

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Liels paldies par izmeļošo informāciju, tagad tik pašai jāpieņem lēmums. Kad būšu šo lietu nokārtojusi padalīšos pieredzē. Trakākais jau ka nav laika, bet tā jau noteikti visiem hroniska problēma.
Galvenais, ka man vispār nepatīk tā krāmēšanās ar autoservisiem..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ilonchix rakstīja:
Liels paldies par izmeļošo informāciju, tagad tik pašai jāpieņem lēmums. Kad būšu šo lietu nokārtojusi padalīšos pieredzē. Trakākais jau ka nav laika, bet tā jau noteikti visiem hroniska problēma.

Nu ko lai Tev saka, priekš tam ir draugs, mīļākais vai vīrs. Kas kurai, Vatever Cool Vai vienkārši uzticības persona. Tā lūk!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man arii nav laika un veeleeshanaas kraameeties ar servisiem! Kaads negrib kljuut par uzticamiibas personu? Lai gan... tad buus jaakraameejas ar to... Same shit Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Man arii nav laika un veeleeshanaas kraameeties ar servisiem! Kaads negrib kljuut par uzticamiibas personu? Lai gan... tad buus jaakraameejas ar to... Same shit Smile

Šas, cik maksāsi Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MF rakstīja:
Ilonchix rakstīja:

Nu ko lai Tev saka, priekš tam ir draugs, mīļākais vai vīrs. Kas kurai, Vatever Cool Vai vienkārši uzticības persona. Tā lūk!

Nu nezinu... Wink  Vīrs man ir priekš tam, lai apmaksātu auto remontus, līdz ar to būtu par daudz prasīts, lai viņš vēl iedziļinātos tehniskajās problēmās, galu galā kādam nauda arī jāpelna;)...
Bet uzticības personu, kas kautko saprot no Alfām laikam gan vajadzēs iegādāties. Diemžēl Alfas ir īpašas mašīnas, ne visi, kas kaut ko saprot no mašīnām, saprot arī no Alfām.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ilonchix rakstīja:
Alfas ir īpašas mašīnas, ne visi, kas kaut ko saprot no mašīnām, saprot arī no Alfām.

Izshuut krustduurienaa un ieraameet priekshnamaa pie sienas!

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 9 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration