Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Alfa Romeo 156 2,4JTD rezerves daljas krizes laikaa...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Alfa Romeo 156 2,4JTD rezerves daljas krizes laikaa... 
Man ir jautaajums. Pa cik kriize skaarusi daudzus meklejam variantus ka letak sataisit auto. Pa cik man ir Alfa Romeo 156 iemilejos ar pirmo reizi. Pa cik man ir 2,4 JTD remonts nav no letajiem. Man nojuka gultnis prieksha. Esmu dzirdejis ka var izspiest gultni un piemekleet. Vai kaads ko tam liidziigu ir darijis? Jo pagaidam veelos atrast leetaako variantu kaa sataisiit, jo skates laiks jau ir pienaacis jau kaadu laiku. Vajaga atrast veel prieksheejaas lampas un stiklus? Kaadas vareetu buut aptuvenaas izmaksas un varbuut kaads var kaut ko ieteikt. Paldies pa palidzibu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Alfa Romeo 156 2,4JTD rezerves daljas krizes laikaa... 
Racis rakstīja:
Man ir jautaajums. Pa cik kriize skaarusi daudzus meklejam variantus ka letak sataisit auto. Pa cik man ir Alfa Romeo 156 iemilejos ar pirmo reizi. Pa cik man ir 2,4 JTD remonts nav no letajiem. Man nojuka gultnis prieksha. Esmu dzirdejis ka var izspiest gultni un piemekleet. Vai kaads ko tam liidziigu ir darijis? Jo pagaidam veelos atrast leetaako variantu kaa sataisiit, jo skates laiks jau ir pienaacis jau kaadu laiku. Vajaga atrast veel prieksheejaas lampas un stiklus? Kaadas vareetu buut aptuvenaas izmaksas un varbuut kaads var kaut ko ieteikt. Paldies pa palidzibu.

kurš gultnis priekšā? rumbas gultnis?
Tas jau tikai viss mainās pret jaunu, ja pareizi atceros... hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vot-vot - kurš? ritenim mainās uz jaunu, kas ir iegādājams atsevišķi. un tad tā maiņa ir ar vecā izpresēšanu un jaunā iepresēšanu. Smile
155 nomaiņa maksāja 14Ls, bet tas bija D-pilī.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex varbuut vari ieteikt kaadu vietu kur var dabuut pa sapraatiigu cenu gultni? Priekshejais labaja puse gultnis man aizgaja pa pieskari! Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Racis rakstīja:
palaidniex varbuut vari ieteikt kaadu vietu kur var dabuut pa sapraatiigu cenu gultni? Priekshejais labaja puse gultnis man aizgaja pa pieskari! Mad

uzspied uz bannera lapas apakšā  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Izpreseeshanu un iepreseeshanu es pats varu veikt tik man intresee no kaadas markas es varu atrast deriigu gultni.... Lai laiku samazinaatu mekleejot... ega nevari kaut ko tuvak pastastit... D-pils nav taalu varu aizskriet uz turieni 2h brauciens...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jau paintresejos... bet man tagad ieintreseeja lieta pa piemekleeshanu un preseeshanu MartinsT... jo tas varot sanaakt leetaak.... man tik uz neilgu mirkli vaig atrast citu risinaajumu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Racis rakstīja:
jau paintresejos... bet man tagad ieintreseeja lieta pa piemekleeshanu un preseeshanu MartinsT... jo tas varot sanaakt leetaak.... man tik uz neilgu mirkli vaig atrast citu risinaajumu...

nu citi risinājumi var piedāvāt neejošu ABS vai arī nerisināt jautajumu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a no kurienes ir topika autors? moš rīga vai vēl kas sanāk tuvāk?
Kas attiecas uz D-pili, tad pats gultnis varētu būt vienā kantorī uz vietas, iespējams, tur var arī viņu nomainīt, es mainīju citur... Servisos, dabīgi, ka jāpierakstās iepriekš.
Ja izšķiries par D-pili, kontaktus sagādāšu.
Rīgas gadījumā var uzzvanīt uz SPS Auto 29613466 un apjautāties. Viņi bezmaksas piegādā daļas pa Rīgu...
Vai arī spied uz banera lapas lejas daļā un viss būs labi Wink  
šī ir tā lieta, kurai nebūs īslaicīgs risinājums... ja gultnis kauc tad tas ir jāmaina uz jaunu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Racis rakstīja:

nu citi risinājumi var piedāvāt neejošu ABS vai arī nerisināt jautajumu...

nav tā ka viņam tad ātrumu beidz rādīt?  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Racis rakstīja:

Var gaidiit naakamo neapmierinaato alfas ipashnieku, kam viss ir slikti tuuliit peec auto nopirkshanas? Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Finns alfa jau man ir 2 gadi esmu apmainijis visu ritosho dalju iznjemot gultni, kas ari man nobruka. Un ar alfu esmu apmierinaats. ega nevareetu buut no taa... palaidniex lai gan man shi ir pirma alfa bet cik man zinams abs da4iks ir nonjemams.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Racis rakstīja:
Finns alfa jau man ir 2 gadi esmu apmainijis visu ritosho dalju iznjemot gultni, kas ari man nobruka. Un ar alfu esmu apmierinaats. ega nevareetu buut no taa... palaidniex lai gan man shi ir pirma alfa bet cik man zinams abs da4iks ir nonjemams.

da nē - dačiks ir tikai teorētiski noņemams... a jauns maksā - tu nemaz negribi zināt cik maksā...
a tas dačiks lasa infu no gultņa...
ja nav riktīgais gultnis - var rādī kļūdu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kā autors iedomājas gultņa piemeklēšanu no citas markas? :O cik man zinaam neražo specialus gultņju saabam, speciallus bmw specialus mersedesam....un specialus alfai... panjem detaljas numuru un uz priekshu! nebrinies ja uz gultnja iepakojuma buus rakstiits Hyundai Terracan Wink ja pec izmeriem un kataloga der tad viss buus labi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
Kā autors iedomājas gultņa piemeklēšanu no citas markas? :O cik man zinaam neražo specialus gultņju saabam, speciallus bmw specialus mersedesam....un specialus alfai... panjem detaljas numuru un uz priekshu! nebrinies ja uz gultnja iepakojuma buus rakstiits Hyundai Terracan Wink ja pec izmeriem un kataloga der tad viss buus labi

nu izmēri mēdz sakrist, bet, piemēram, paredzēts citādākam ABS sensoram...

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration