Autors |
Ziņojums |
Racis
Pievienojies: 12 Jan 2008
Komentāri: 10
1997 Alfa-Romeo 156
|
 Alfa Romeo 156 2,4JTD rezerves daljas krizes laikaa...
Man ir jautaajums. Pa cik kriize skaarusi daudzus meklejam variantus ka letak sataisit auto. Pa cik man ir Alfa Romeo 156 iemilejos ar pirmo reizi. Pa cik man ir 2,4 JTD remonts nav no letajiem. Man nojuka gultnis prieksha. Esmu dzirdejis ka var izspiest gultni un piemekleet. Vai kaads ko tam liidziigu ir darijis? Jo pagaidam veelos atrast leetaako variantu kaa sataisiit, jo skates laiks jau ir pienaacis jau kaadu laiku. Vajaga atrast veel prieksheejaas lampas un stiklus? Kaadas vareetu buut aptuvenaas izmaksas un varbuut kaads var kaut ko ieteikt. Paldies pa palidzibu.
|
Mon Feb 01, 2010 3:37 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
 Re: Alfa Romeo 156 2,4JTD rezerves daljas krizes laikaa...
Racis rakstīja:Man ir jautaajums. Pa cik kriize skaarusi daudzus meklejam variantus ka letak sataisit auto. Pa cik man ir Alfa Romeo 156 iemilejos ar pirmo reizi. Pa cik man ir 2,4 JTD remonts nav no letajiem. Man nojuka gultnis prieksha. Esmu dzirdejis ka var izspiest gultni un piemekleet. Vai kaads ko tam liidziigu ir darijis? Jo pagaidam veelos atrast leetaako variantu kaa sataisiit, jo skates laiks jau ir pienaacis jau kaadu laiku. Vajaga atrast veel prieksheejaas lampas un stiklus? Kaadas vareetu buut aptuvenaas izmaksas un varbuut kaads var kaut ko ieteikt. Paldies pa palidzibu.
kurš gultnis priekšā? rumbas gultnis?
Tas jau tikai viss mainās pret jaunu, ja pareizi atceros...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Feb 01, 2010 3:40 pm |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
vot-vot - kurš? ritenim mainās uz jaunu, kas ir iegādājams atsevišķi. un tad tā maiņa ir ar vecā izpresēšanu un jaunā iepresēšanu.
155 nomaiņa maksāja 14Ls, bet tas bija D-pilī.
|
Mon Feb 01, 2010 3:43 pm |
|
 |
Racis
1997 Alfa-Romeo 156
|
palaidniex varbuut vari ieteikt kaadu vietu kur var dabuut pa sapraatiigu cenu gultni? Priekshejais labaja puse gultnis man aizgaja pa pieskari!
|
Mon Feb 01, 2010 3:43 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
Racis rakstīja:palaidniex varbuut vari ieteikt kaadu vietu kur var dabuut pa sapraatiigu cenu gultni? Priekshejais labaja puse gultnis man aizgaja pa pieskari! 
uzspied uz bannera lapas apakšā
|
Mon Feb 01, 2010 3:44 pm |
|
 |
Racis
1997 Alfa-Romeo 156
|
Izpreseeshanu un iepreseeshanu es pats varu veikt tik man intresee no kaadas markas es varu atrast deriigu gultni.... Lai laiku samazinaatu mekleejot... ega nevari kaut ko tuvak pastastit... D-pils nav taalu varu aizskriet uz turieni 2h brauciens...
|
Mon Feb 01, 2010 3:47 pm |
|
 |
Racis
1997 Alfa-Romeo 156
|
jau paintresejos... bet man tagad ieintreseeja lieta pa piemekleeshanu un preseeshanu MartinsT... jo tas varot sanaakt leetaak.... man tik uz neilgu mirkli vaig atrast citu risinaajumu...
|
Mon Feb 01, 2010 3:49 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Racis rakstīja:jau paintresejos... bet man tagad ieintreseeja lieta pa piemekleeshanu un preseeshanu MartinsT... jo tas varot sanaakt leetaak.... man tik uz neilgu mirkli vaig atrast citu risinaajumu...
nu citi risinājumi var piedāvāt neejošu ABS vai arī nerisināt jautajumu...
|
Mon Feb 01, 2010 3:50 pm |
|
 |
ega
1996 Alfa-Romeo 155
|
a no kurienes ir topika autors? moš rīga vai vēl kas sanāk tuvāk?
Kas attiecas uz D-pili, tad pats gultnis varētu būt vienā kantorī uz vietas, iespējams, tur var arī viņu nomainīt, es mainīju citur... Servisos, dabīgi, ka jāpierakstās iepriekš.
Ja izšķiries par D-pili, kontaktus sagādāšu.
Rīgas gadījumā var uzzvanīt uz SPS Auto 29613466 un apjautāties. Viņi bezmaksas piegādā daļas pa Rīgu...
Vai arī spied uz banera lapas lejas daļā un viss būs labi
šī ir tā lieta, kurai nebūs īslaicīgs risinājums... ja gultnis kauc tad tas ir jāmaina uz jaunu.
|
Mon Feb 01, 2010 3:55 pm |
|
 |
ega
1996 Alfa-Romeo 155
|
palaidniex rakstīja:Racis rakstīja:jau paintresejos... bet man tagad ieintreseeja lieta pa piemekleeshanu un preseeshanu MartinsT... jo tas varot sanaakt leetaak.... man tik uz neilgu mirkli vaig atrast citu risinaajumu...
nu citi risinājumi var piedāvāt neejošu ABS vai arī nerisināt jautajumu...
nav tā ka viņam tad ātrumu beidz rādīt?
|
Mon Feb 01, 2010 3:56 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Racis rakstīja:jau paintresejos... bet man tagad ieintreseeja lieta pa piemekleeshanu un preseeshanu MartinsT... jo tas varot sanaakt leetaak.... man tik uz neilgu mirkli vaig atrast citu risinaajumu...
Var gaidiit naakamo neapmierinaato alfas ipashnieku, kam viss ir slikti tuuliit peec auto nopirkshanas?
|
Mon Feb 01, 2010 3:58 pm |
|
 |
Racis
1997 Alfa-Romeo 156
|
Finns alfa jau man ir 2 gadi esmu apmainijis visu ritosho dalju iznjemot gultni, kas ari man nobruka. Un ar alfu esmu apmierinaats. ega nevareetu buut no taa... palaidniex lai gan man shi ir pirma alfa bet cik man zinams abs da4iks ir nonjemams.
|
Mon Feb 01, 2010 4:01 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Racis rakstīja:Finns alfa jau man ir 2 gadi esmu apmainijis visu ritosho dalju iznjemot gultni, kas ari man nobruka. Un ar alfu esmu apmierinaats. ega nevareetu buut no taa... palaidniex lai gan man shi ir pirma alfa bet cik man zinams abs da4iks ir nonjemams.
da nē - dačiks ir tikai teorētiski noņemams... a jauns maksā - tu nemaz negribi zināt cik maksā...
a tas dačiks lasa infu no gultņa...
ja nav riktīgais gultnis - var rādī kļūdu...
|
Mon Feb 01, 2010 4:04 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Kā autors iedomājas gultņa piemeklēšanu no citas markas? :O cik man zinaam neražo specialus gultņju saabam, speciallus bmw specialus mersedesam....un specialus alfai... panjem detaljas numuru un uz priekshu! nebrinies ja uz gultnja iepakojuma buus rakstiits Hyundai Terracan  ja pec izmeriem un kataloga der tad viss buus labi
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Mon Feb 01, 2010 6:57 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
kaspars rakstīja:Kā autors iedomājas gultņa piemeklēšanu no citas markas? :O cik man zinaam neražo specialus gultņju saabam, speciallus bmw specialus mersedesam....un specialus alfai... panjem detaljas numuru un uz priekshu! nebrinies ja uz gultnja iepakojuma buus rakstiits Hyundai Terracan ja pec izmeriem un kataloga der tad viss buus labi
nu izmēri mēdz sakrist, bet, piemēram, paredzēts citādākam ABS sensoram...
|
Mon Feb 01, 2010 7:02 pm |
|
 |
|