Atbildēt pie šī temata 23 lapa no 264 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 262, 263, 264  Nākošais
Sīkums, bet patīkami
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ehh, vajadzēja krieva Hondu arī attiecīgi uztūnēt ar kantaino "Deltas" lampu un nokrāsot ar asfalta laku Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nē, Honda visā šajā pasākumā tika notirgota un pa to naudu iegādāts gāzes apkures katls. Kāda starpība starp mozi un apkures katlu?! No katla nāk siltums, no moča troksnis  yo . Vispār tur mīlas trīsstūris izveidojās. Čakars ar pārrakstīšanām utt. faksts viens, ar krieviem darījumos neielaizties (viņi nesaprot ko dara), un diemžēl arī daļa mūstautiešu arī ir galīgi bāleliņi B#$@%%@ (pelēkās masas trūkums). Bet nu laikam no visiem es tiku ārā vienīgais ar + iznākumu. Hondu pārdevu un katlu dabūju, 155 dabūju atpakaļ (apsmietu, bet šo to arī salabotu) un vēl kaudzi detaļu, kas Fanam noteikti noderēs (starteri, ģeņi, degv sūknis, lukturi, durvis utt. tā kā pēc 155 detaļām visi pie Fana  ihaaaaa  Man vairs nav. 155 ēra beigusies (punkts)

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ģirtonkuls rakstīja:

jo 155ās panelī arvien vēl mājo žigulis. Katrā ziņā esmu tik daudz braucis ar žiguli, ka šī līdzība arvien ir pārsteidzoša  mozaika

hmm.. ar važņiem daudz nav sanācis braukt, bet man kaut kā 155tās panelis palicis atmiņā kā visnotaļ patīkams salīdzinot tā gadagājuma mašīnas.  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
salīdzinot ar tā gada opel, passat, un kur nu vēl BMW (vietā piezīmēt, ka sarkanie cipariņi nav mainījušies panelī līdz šai dienai) protams, ka alfas panelis vienmēr bijis soli priekšā un ar savu garšu. bet ja 155 panelim blakus noliek 156 ... tad tur starpā tomēr ir nevis 10 gadi, bet gadsimts. Bet nē. 155 panelis ir oki, bet krāsots arī ir baigi oki - tik ne aplīmēts Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ģirtonkuls rakstīja:
salīdzinot ar tā gada opel, passat, un kur nu vēl BMW (vietā piezīmēt, ka sarkanie cipariņi nav mainījušies panelī līdz šai dienai) protams, ka alfas panelis vienmēr bijis soli priekšā un ar savu garšu. bet ja 155 panelim blakus noliek 156 ... tad tur starpā tomēr ir nevis 10 gadi, bet gadsimts. Bet nē. 155 panelis ir oki, bet krāsots arī ir baigi oki - tik ne aplīmēts Smile

nu tu čali dod, salīdzini kaut 1987 gada audi 80 (burbuļa) paneli ar 155 alfas paneli un tad pasaki cik kilometrus, nevis soļus, alfas panelis atpaliek...155 panelis toč atsit kaut kādu 8 žiguli..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
GR rakstīja:
Ģirtonkuls rakstīja:

nu tu čali dod, salīdzini kaut 1987 gada audi 80 (burbuļa) paneli ar 155 alfas paneli un tad pasaki cik kilometrus, nevis soļus, alfas panelis atpaliek...155 panelis toč atsit kaut kādu 8 žiguli..

Chukcha nje chitatjelj! Chukcha pisatjelj! Paarlasi veelreiz kas ir raxtiits ari 2 postus augstaak Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cik saprotu tad runājat par jau manu 155.? Tad varu paziņot ka auto ir atvadījies no VAZ 2106 SuperLuks plastmasas moldingiem un jaudu palielinošām Very Happy uzlīmēm. Šodien izgāju tehnisko un no priekiem nopirku Black Matte krāsu. Pacentīšos atgūt orģinālo izskatu salonam, savādāk tas SAMSUNG izskata panelis jau aknās sēž.

Par tēmu panelis: 155. panelis ir uzlabots kretīnisms no 80. gadiem. Vienīgais mierinājums ir tas, ka šis auto ir nācis no I.DE.A. Studio. Šis kantoris katru gadu izceļas ar inovācijām un mākslu. Es 155. alfu salīdzinātu ar Pablo Picasso mākslu, kurā apaļās lietas ir kantainas Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
155 ir foršs panelis. VIenīgi viņu neredz caur stūri - bet visādi citādi - super

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
155 ir foršs panelis. VIenīgi viņu neredz caur stūri - bet visādi citādi - super

Nu stūri var uzregulēt arī mazbiku augstāk... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:

Piekrītu. Kantainajam 155 spainim nemaz nepiedien apaļīgs a la 156 panelis un salons. Kantainais stils ir ieturēts no A-Z.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
j.k. rakstīja:

Piekrītu. Kantainajam 155 spainim nemaz nepiedien apaļīgs a la 156 panelis un salons. Kantainais stils ir ieturēts no A-Z.

es ar piekritu man patik ka viss ir izgaismots un sledzi pie stures ari izgaismoti super  turpretim oooo burbula salons man vienkarsi riebjas it ipasi ta priekseja stoika kur galva atsitas iekapjot un izkapjot Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
altez rakstīja:
j.k. rakstīja:

es ar piekritu man patik ka viss ir izgaismots un sledzi pie stures ari izgaismoti super  turpretim oooo burbula salons man vienkarsi riebjas it ipasi ta priekseja stoika kur galva atsitas iekapjot un izkapjot Rolling Eyes

Burbulis vispār ir čuda uz riteņem. Stūre nav pa vidu un blakus var sēdēt tikai meitene bez labās kājas Very Happy pārējiem virs 185 cm ir ultra neērti Smile Tomēr šito visu sit pušu BMW huļiganka Smile tajā vadītāja durvis no iekšas var ataisīt trīs veidos jābūt kroplim, faķīram vai jārauj ručka ar labo roku Smile  yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
GR rakstīja:
Ģirtonkuls rakstīja:

negribu būt rupjš, bet 155 taisīja 90ajos. Es runāju par tā laika auto  Very Happy un burbuļa panelis man kautkā galīgi liekas pārāk vācisks  skorbulis
155 paneils ir vispirms jau dzīvīgs (visi tie pulksteņi utt.), kad piešķil, tur viss atdzīvojas! vidējā konsole ērta (it seviķī 2,0 ar balstu elkonim. centrētais ātruma kloķis līdz ar to ļoti ērts - vinemēr savā vietā. Pārskatāmība laba, un uz paneļa vieta telefonam, makam, un benzīntankā arī kafijai un maizītei super Besī ārā paneļi, kur nav tiasnas virsmas, un nav arī glāžu turētāju ... jātur kafija starp kājām  offtopic  - tādus auto ir programmētāji projektējuši. ērti ir arī durvju balsti elkoņiem. patīkami, ka pagreizienos sēžot ērtā sēdeklī, tomēr galva nesitas pret sānlogu via stoikām - bulkā tas tā ir, jo jumts maziņš un sāni tik ielocīti ... offtopic pats biju šokā - kaut arī neesmu gārākā auguma. Ko dara basketbolisti tādā auto  Confused trūkimi arī protams ir, bet tos es te negribu apspriest, vienīgi tik gaudz, ka ir plastmasas padaudz un tā ziemā grab. Bet ne tā kā hundai pony  bazars

Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par glazu turetajiem 155 man pirma dzirdesana  Shocked  Confused  bet citadi piekritu. paneli ir visi pribori, kadus vien kartigs alfists var veleties, ipasi izcelsu ellas spiedienu, ellas temperaturu un ellas limena bridinajuma lampinu (neesmu redzejis, ka ta kadam stradatu, bet var tacu saremontet Smile) 156 nez kapec visi sie pribori ir aizvakti down

un salona dizains ir tads funkcionali praktisks, sportisks. sedet erti, kloki visi pa rokai. vienigi grab gan baisi.

ja kads gadijuma nezin, par ko te tirdzins

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Glaazhu turetaaji tu rnav, bija domaats plakanaas virsmas kur taas glaazes uzlikt (staavosham auto protams).
Salons ir ok. Ja veel centraalaas konsoles pogas buutu  taadaa stilaa kaa 164 FL tad vispaa ideaali.

Atbildēt pie šī temata 23 lapa no 264 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 262, 263, 264  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration