Atbildēt pie šī temata 20 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 56, 57, 58  Nākošais
Mani sauc ... Man ir Alfa ...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
terroriste rakstīja:
vai arī sanāk, ka kāds domā, ka es esmu izdomājusi, ka man ir alfa Very Happy
labi, labi, parūpēšos par to, lai man būtu bilde Wink

Nu katram kārtīģam alfistam/-tei - jābūt garažā saliktai vismaz vienai bildei ar savu bellu... Wink

Nekad tāda nav bijusi Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
terroriste rakstīja:
viss gatavs, atradu vienu bildi Wink

Nure!
Cita štelle! super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Presto rakstīja:
palaidniex rakstīja:
terroriste rakstīja:
vai arī sanāk, ka kāds domā, ka es esmu izdomājusi, ka man ir alfa Very Happy
labi, labi, parūpēšos par to, lai man būtu bilde Wink

Nu katram kārtīģam alfistam/-tei - jābūt garažā saliktai vismaz vienai bildei ar savu bellu... Wink

Nekad tāda nav bijusi Wink

Pozno, doktor! Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki visapkārt! Kautkā nogulēju šito pasācienu, bet nu labāk vēlāk nekā nekad...
Maine nāme ist Kristaps, nāku no Ikšķiles (tur kur notiek mīklainas lietas)  shura
man ir 25... Jau 8 gadus esmu jūrnieks, un pagaidām nesūdzos  Wink  diagnoze "alfisc" noteikta 2008 gada sākumā, kad iegādājos savu pirmo bellu - mella 145, 95. gada 1,6 boxerīc. Biju tieši atgriezies no reisa un gribējās pašam savu autiņu (pirms tam nošķīlu muteres 84. gada civicu un tērēju naudu ar 91. gada lanceri tomātu). Pašam velk uz japoškām (kā jau to varēja nojaust) un vislielākais sapnis ir S2000!- varbūt kādreiz būs blakus Alfai Smile Biju noskatījis vairākus šauracainos - preludi, imprezu, 2003 eklipsi, pat jau sāku interesēties par Saab un voļviem,- nu izvēle bija. Meklēju diezgan ilgi (alfistus nezināju), tad beigu beigās biju atradis baigo urbi! - 323 mazdiņu to pavisam maziņo ar mazajām ačelēm, bet ar 2litrīgu 16nieku! iztestēju un gandrīz uz vāka paņēmu līkumā shura biju jau principā gatavs ņemt, bet pēkšņi uzdūros uz viena keksa, kas nodarbojās ar sistu auto ievešanu - tai 145 bija tikai vējstikls ieplīsis un kreisais spārns saņurcīts (ko vēl tagad neesmu nomainījis  Very Happy ), viņš piedāvāja man pa lēto atdot. Iesēdos un man jau sirc sāka straujāk sist... iedarbināju un izkusu! love Kā saka, šībers aizkrita yo tāda dziesma tam boxerim!, tas nekas ka tikai 1,6!!! (subāri jau arī nebija slikti, kā nekā 2l un 4x4, bet šinī skaistulītē man toč šīberi noklapēja)... Man tak sencītim bija zeltaina 33-šā, ja nemaldos 1,5 boxeris ar 2 karbiņiem (varbūt arī maldos), bet es tad biju pavisam sīcis un aceros tikai slikto - kā viņš man pāri rokai pārbrauca, kad pagalmā skriedams līdzi un priecājoties par durvju ručkām es pakritu  Mr. Green ā, un aceros - tak vilkām pa štrāsi uz 200 garām visiem žiguļiem un moskābeļiem super ...
Nu vienvārdsakot es daudz nedomādams uzreiz braucu mājās! Lai tehnisko izietu, nomainīju tikai stiklu. Tagad noskriets jau ir bik pāri 300k, un motors jau ir pārlasīts.
Kad 2008. gada rudenī atnācu no reisa Nigērijā ar lielo žūksnīti, īstenoju savu senu sapni - tagad laimīgs braucu ar tumši zilu 2002.g 147-to, bet tikai 1,6 TS pagaidām. Par šo modelīti sāku sapņot, kad pirmo reizi to redzēju kautkur pa teļuku bija reklāma, bet LV tādas vēl nebija. Man dikti patika tās izskats un priekšējais numurs sānos super Gaidu kad pienāks diena, kad varēšu braukāt ar 169!!! naac Mana sieva arī tagad ir kā traka uz Alfām un regulāri man saka kāda bella un kur ielās redzēta Cool, sākumā jau viņai nemaz nepatika - "fui! tāda maziņa un cieta!", bet 145-jai panelis bija viņai alfu slimības izraisītājs Very Happy tagad prasa, kad es viņai nopirkšu sarkanu Breru?! Laughing nu gan jau kādreiz...
Līdz šim esmu bijis diemžēl tikai vienā pasākumā (salidojumā šlokenbekā), un man ļoti patika. Vairāki pasākumi aiziet gar degunu mana darba dēļ (un arī sievas darba dēļ, kad esmu Latvijā)... Sad  Turpmāk centīšos laboties  :nepopulars_uzskats

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveicam pulkā  party  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
drink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu tu esi rakstītājs  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sveiki esmu nesen pieregjistreejies.  mani sauc dima. Smile un ar dieagnozi alfists esmu no 15 gadiem. Smile tgd ir 19 gadi. Smile
15 gados senchiem bija primaa alfa. Wink un ta es saslimu.. vinji gribeeja pardot to alfu , bet njemot veeraa to ka taa bija alfa 155 2.5 TD es negribeeju lai pardod. tapeec mashiiniiti man atstaaja.. bet sanaaca nelielas problemas ar bundzhu tapeec visu pilniibaa paarliku no vienas alfas uz ortu tadu pashu. Smile lidz ar to diezgan lielu pieredzi ieguvu no taa. Smile parlikts tika viss saakot ar dalju ritoshaas un bedzot ar salonu.. tgd esmu saacis parshut salonu uz adu. Smile nakamais kad pebeigshu veel ar motora remontu, kjershos pie salona skanjas izplacijas un audio uzstaadiishanu ( njemot veraa ka maacos par elektronikjji, pats lodeeshu pastiprinaataajus ) mashiinaa esmu paredzeejis veel ievietot mini atx datorinju ar touch interfeisu un iipashu media OS Smile

man shkjiet labi un noderiigi tas ka ir shaads forums.. Smile cerams ka kko vareeshu arii jums paliidzeet jo jau pirms tam lasot sho forumu esmu nonaacis pie dazhaadiem resursiem. Smile kas paliidzeeja ar visaam palikshanas lietaam.. Smile paldies. Wink

P.S. alfa man apirmaa mashiina. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kad nonāksi pie auto salona klusināšanas - padod ziņu... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Wow!  Shocked  Malacis! Savos 19 gados esi jau daudz paveicis!   hammer
p.s. nākamais posms - ievietot bildes par projektu savā sadaļā "garāža"!   naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Wow!  Shocked  Malacis! Savos 19 gados esi jau daudz paveicis!   hammer
p.s. nākamais posms - ievietot bildes par projektu savā sadaļā "garāža"!   naac

Shitaadam projektam vareetu arii veselu topiku uzcept! Buutu interesanti pasekot ko un kaa dara. Un kas tur beigaas sanaks.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labdien...mani varat saukt par dzinti...esmu izjaucis 164. alfu mazos gabaliņos un nodevis metāllūžņos...plastmasas sadedzinājis un stiklus iemetis konteinerā...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dima - malacis! veel taviem vecaakiem paspiest roku, ka auto palicis gjimenes lokaa Smile lai veicas ar jauno uzsaakto projektu un laipni aicinaats ar jautaajumiem - te nevienam netiek liegta iespeeja sanjemt atbildes!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc Aleksandrs un man vēl nav alfas, bet ceru ka būs ja ne pēc nedēļas, tad sievai kā 2, auto nopirkšu ar ko uz veici dragāt. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Hello 
Cau visiem! Jaun alfists ir klat! Vards: Aleksandrs, Vecums: 24g.; Nodarboshanas: interneta veikals www.saiteg.com; Alfa: 156 JTS, 2006g. Kad mekleju mashinu nekad nedomaju ka nopirkshu tieshi so marku, bet nu re, tomer nopirku, jo kad ieraudziju iemilejos  Smile  Driz pievienošu bildes garazha! Sveiks un respect visiem alfistiem!!!

P.S. Ceru ka tas nekas ka rakstu ar kljudam  Embarassed

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 20 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 56, 57, 58  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration