Sveiki visapkārt! Kautkā nogulēju šito pasācienu, bet nu labāk vēlāk nekā nekad...
Maine nāme ist Kristaps, nāku no Ikšķiles (tur kur
notiek mīklainas lietas)
man ir 25... Jau 8 gadus esmu jūrnieks, un pagaidām nesūdzos

diagnoze "alfisc" noteikta 2008 gada sākumā, kad iegādājos savu pirmo bellu - mella 145, 95. gada 1,6 boxerīc. Biju tieši atgriezies no reisa un gribējās pašam savu autiņu (pirms tam nošķīlu muteres 84. gada civicu un tērēju naudu ar 91. gada lanceri tomātu). Pašam velk uz japoškām (kā jau to varēja nojaust) un vislielākais sapnis ir S2000!- varbūt kādreiz būs blakus Alfai

Biju noskatījis vairākus šauracainos - preludi, imprezu, 2003 eklipsi, pat jau sāku interesēties par Saab un voļviem,- nu izvēle bija. Meklēju diezgan ilgi (alfistus nezināju), tad beigu beigās biju atradis baigo urbi! - 323 mazdiņu to pavisam maziņo ar mazajām ačelēm, bet ar 2litrīgu 16nieku! iztestēju un gandrīz uz vāka paņēmu līkumā

biju jau principā gatavs ņemt, bet pēkšņi uzdūros uz viena keksa, kas nodarbojās ar sistu auto ievešanu - tai 145 bija tikai vējstikls ieplīsis un kreisais spārns saņurcīts (ko vēl tagad neesmu nomainījis

), viņš piedāvāja man pa lēto atdot. Iesēdos un man jau sirc sāka straujāk sist... iedarbināju un izkusu!

Kā saka, šībers aizkrita

tāda dziesma tam boxerim!, tas nekas ka tikai 1,6!!! (subāri jau arī nebija slikti, kā nekā 2l un 4x4, bet šinī skaistulītē man toč šīberi noklapēja)... Man tak sencītim bija zeltaina 33-šā, ja nemaldos 1,5 boxeris ar 2 karbiņiem (varbūt arī maldos), bet es tad biju pavisam sīcis un aceros tikai slikto - kā viņš man pāri rokai pārbrauca, kad pagalmā skriedams līdzi un priecājoties par durvju ručkām es pakritu

ā, un aceros - tak vilkām pa štrāsi uz 200 garām visiem žiguļiem un moskābeļiem

...
Nu vienvārdsakot es daudz nedomādams uzreiz braucu mājās! Lai tehnisko izietu, nomainīju tikai stiklu. Tagad noskriets jau ir bik pāri 300k, un motors jau ir pārlasīts.
Kad 2008. gada rudenī atnācu no reisa Nigērijā ar lielo žūksnīti, īstenoju savu senu sapni - tagad laimīgs braucu ar tumši zilu 2002.g 147-to, bet tikai 1,6 TS pagaidām. Par šo modelīti sāku sapņot, kad pirmo reizi to redzēju kautkur pa teļuku bija reklāma, bet LV tādas vēl nebija. Man dikti patika tās izskats un priekšējais numurs sānos

Gaidu kad pienāks diena, kad varēšu braukāt ar 169!!!

Mana sieva arī tagad ir kā traka uz Alfām un regulāri man saka kāda bella un kur ielās redzēta

, sākumā jau viņai nemaz nepatika - "fui! tāda maziņa un cieta!", bet 145-jai panelis bija viņai alfu slimības izraisītājs

tagad prasa, kad es viņai nopirkšu sarkanu Breru?!

nu gan jau kādreiz...
Līdz šim esmu bijis diemžēl tikai vienā pasākumā (salidojumā šlokenbekā), un man ļoti patika. Vairāki pasākumi aiziet gar degunu mana darba dēļ (un arī sievas darba dēļ, kad esmu Latvijā)...

Turpmāk centīšos laboties