Autors |
Ziņojums |
munka
Pievienojies: 23 Apr 2010
Komentāri: 11
|
 Jautajums par BOSE audio.
Cik laba ir ta izslaveta BOSE audio kura ir orginali no rupnicas un vai ir iespejams alfas orginalajam magim piedabut AUX.
Paldies !!
|
Sun Apr 25, 2010 10:23 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
- labaka par originalo sistemu
- Blaupunkta, aiz Olimpijas, man piedavaja iespeju uzinstalet USB/AUX ieeju uz originala magjona CD changer izejas
|
Sun Apr 25, 2010 11:26 pm |
|
 |
munka
|
 Kadas naudas summas tas ir iespejams ?
kadas naudas summas Blaupunkt to izdara ?
|
Sun Apr 25, 2010 11:46 pm |
|
 |
munka
|
 vai jutami ? :)
Ka ari vai ir jutami labaka par orginali parasto akustiku ,vai ir jega par to piemaksat ?
|
Sun Apr 25, 2010 11:56 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
 Re: vai jutami ? :)
munka rakstīja:Ka ari vai ir jutami labaka par orginali parasto akustiku ,vai ir jega par to piemaksat ?
lietotai masinai pirmkart vajadzetu skatities stavokli, noskrejienu, kopejo saguruma un nelietojuma pakapi. Bose bus tads patikams sikums vai neliels trukums, ja tas nebus visadi citadi labai masinai
un piemaksat? originalo bosi par apmeram 400 euro var iegadaties un uzstadit masinai, kurai no rupnicas ta nenaca. ja nu loti gribas...
|
Mon Apr 26, 2010 12:09 am |
|
 |
Quattordici
Member of

|
Tavi jautaajumi uzreis rada citus jautaajumus LAI tev atbildeet:
1 - tev tagad ir Bose un tu gribi ko citu?
2 - vai tev tagad ir original un tu gribi Bose?
Principaa vari uzreiz versties pie palaidniex, vinjsh tev visu pa plauktiem izkartos. No savas puses es teiktu taa: originals magjons ir suuds, originala stereosistema ir sudiiga
bet jebkursh apgreids sakas ar divam lietam:
a) budzhets
b) meerkis
ja tu gribi "nedaudz uzlabot" un tev nav Bose - tad vari skruvet sev Bose un klausities kaa ir, bet jautaajums CIK DAUDZ maksas Bose? Ja 200 EUR tad var meginaat. Ja dargaak, tad ir jaskatas un jadoma, jo par 300 EUR var jau nopirkt gan labaku akustiku, gan pastiprinataju. Vel par 100 ari subu. Bet par 1000 LVL jau nopietnu sistemu, pavisam cita limeni =)
Autoskanjai nav robezhas.
P.S. A, un c) jautaajums - cik ilgi tu taisies braukat ar savu auto?! ja 1-2 gadi tad varbut Bose likt bus pratigak, neka vakt no dazhadiem komponentiem aftermarket sistemu, bet ja "uz muuzhu" tad ir verts piemeklet ko nopietnaku
|
Mon Apr 26, 2010 12:10 am |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
a to bosi nevar lietotu ieskrūvēt?
_________________ @Scmic
|
Mon Apr 26, 2010 12:14 am |
|
 |
Quattordici
Member of

|
smic rakstīja:a to bosi nevar lietotu ieskrūvēt?
var, bet kur tu to dabusi un pa cik? un vai shads apgreids tevu apmierinas?
|
Mon Apr 26, 2010 12:15 am |
|
 |
elbee
Member of

|
tikai neaizmirsisim, ka jebkura aftermarket sistema pirmkart izskatas pretigi un otrkart samazina auto vertibu un talakpardosanas iespejas, lai ari cik darga un kruta ta nebutu
tapec, manuprat, jo originala krutaka, jo labak, un Bose skan labi, ari ar originalo mafonu, man patik, skana ir tira, dzidra, ir augsas, ir vidi, ir basins. nav varbut baiga jauda, bet ta ikdiena radio klausoties nav vajadziga
|
Mon Apr 26, 2010 12:17 am |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
TheCAT rakstīja:smic rakstīja:a to bosi nevar lietotu ieskrūvēt?
http://www.ss.lv/lv/transport/spare-parts/alfa-romeo/spare-parts-from-one-auto/fDgSeF4VFzwT.html
domāju, ka maksās... dvacāru? Tur bija galva, 6 vai 8 skaļriņi un subis... moš arī kāds mazs stipreklīts.
_________________ @Scmic
|
Mon Apr 26, 2010 12:18 am |
|
 |
Quattordici
Member of

|
smic rakstīja:TheCAT rakstīja:smic rakstīja:a to bosi nevar lietotu ieskrūvēt?
http://www.ss.lv/lv/transport/spare-parts/alfa-romeo/spare-parts-from-one-auto/fDgSeF4VFzwT.html
domāju, ka maksās... dvacāru? Tur bija galva, 6 vai 8 skaļriņi un subis... moš arī kāds mazs stipreklīts.
Galva neatshkiras, skalruni tur ir 4 (ja ticet Vilsonam) vai 8 + subis plauktaa, stipreklis ir grabazhniekaa
Dvacaru nemaksas, k sozhaleniju
pa lielam piekritu elbee, to pashu ari gribeju pateikt, bet ka vienmer man neizdevas savakt domas kopa un izteikties kodoligi =)
|
Mon Apr 26, 2010 12:35 am |
|
 |
elbee
Member of

|
smic rakstīja:TheCAT rakstīja:smic rakstīja:a to bosi nevar lietotu ieskrūvēt?
http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=alfa+147+bose&_sacat=See-All-Categories
no 350+shippings...
|
Mon Apr 26, 2010 12:36 am |
|
 |
Quattordici
Member of

|
elbee rakstīja:no 350+shippings...
Sheit ari slepjas galvena problema
|
Mon Apr 26, 2010 12:38 am |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Man 156 bija boses skaļruņi salikti, bet bez subjiem. Tikai durvīs. Alpīnes galva bija. Skanēja labi, bet es neteiktu, ka ahujenna. Sistēma gan bija likta lietota (Saša bija kaut kur noskrūvējis)
_________________ @Scmic
|
Mon Apr 26, 2010 1:11 am |
|
 |
elbee
Member of

|
smic rakstīja:Man 156 bija boses skaļruņi salikti, bet bez subjiem. Tikai durvīs. Alpīnes galva bija. Skanēja labi, bet es neteiktu, ka ahujenna. Sistēma gan bija likta lietota (Saša bija kaut kur noskrūvējis)
skalruniem bez pastiprinataja nav nekadas jegas. ja es pareizi sapratu, tad Boses pastiprinatajs nem parasto audio signalu no maga tumbu izejam, apstrada un suta talak uz saviem skalruniem un subu.
|
Mon Apr 26, 2010 1:18 am |
|
 |
|