Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jautajums par BOSE audio.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Jautajums par BOSE audio. 
Cik laba ir ta izslaveta BOSE audio kura ir orginali no rupnicas un vai ir iespejams alfas orginalajam magim piedabut AUX.
Paldies !!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
- labaka par originalo sistemu
- Blaupunkta, aiz Olimpijas, man piedavaja iespeju uzinstalet USB/AUX ieeju uz originala magjona CD changer izejas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Kadas naudas summas tas ir iespejams ? 
kadas naudas summas Blaupunkt to izdara ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs vai jutami ? :) 
Ka ari vai ir jutami labaka par orginali parasto akustiku ,vai ir jega par to piemaksat ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: vai jutami ? :) 
munka rakstīja:
Ka ari vai ir jutami labaka par orginali parasto akustiku ,vai ir jega par to piemaksat ?

lietotai masinai pirmkart vajadzetu skatities stavokli, noskrejienu, kopejo saguruma un nelietojuma pakapi. Bose bus tads patikams sikums vai neliels trukums, ja tas nebus visadi citadi labai masinai Wink

un piemaksat? originalo bosi par apmeram 400 euro var iegadaties un uzstadit masinai, kurai no rupnicas ta nenaca. ja nu loti gribas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tavi jautaajumi uzreis rada citus jautaajumus LAI tev atbildeet:
1 - tev tagad ir Bose un tu gribi ko citu?
2 - vai tev tagad ir original un tu gribi Bose?

Principaa vari uzreiz versties pie palaidniex, vinjsh tev visu pa plauktiem izkartos. No savas puses es teiktu taa: originals magjons ir suuds, originala stereosistema ir sudiiga Smile
bet jebkursh apgreids sakas ar divam lietam:
a) budzhets
b) meerkis

ja tu gribi "nedaudz uzlabot" un tev nav Bose - tad vari skruvet sev Bose un klausities kaa ir, bet jautaajums CIK DAUDZ maksas Bose? Ja 200 EUR tad var meginaat. Ja dargaak, tad ir jaskatas un jadoma, jo par 300 EUR var jau nopirkt gan labaku akustiku, gan pastiprinataju. Vel par 100 ari subu. Bet par 1000 LVL jau nopietnu sistemu, pavisam cita limeni =)

Autoskanjai nav robezhas.

P.S. A, un c) jautaajums - cik ilgi tu taisies braukat ar savu auto?! ja 1-2 gadi tad varbut Bose likt bus pratigak, neka vakt no dazhadiem komponentiem aftermarket sistemu, bet ja "uz muuzhu" tad ir verts piemeklet ko nopietnaku

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a to bosi  nevar lietotu ieskrūvēt?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:

var, bet kur tu to dabusi un pa cik? un vai shads apgreids tevu apmierinas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tikai neaizmirsisim, ka jebkura aftermarket sistema pirmkart izskatas pretigi un otrkart samazina auto vertibu un talakpardosanas iespejas, lai ari cik darga un kruta ta nebutu Wink

tapec, manuprat, jo originala krutaka, jo labak, un Bose skan labi, ari ar originalo mafonu, man patik, skana ir tira, dzidra, ir augsas, ir vidi, ir basins. nav varbut baiga jauda, bet ta ikdiena radio klausoties nav vajadziga aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
smic rakstīja:

http://www.ss.lv/lv/transport/spare-parts/alfa-romeo/spare-parts-from-one-auto/fDgSeF4VFzwT.html
domāju, ka maksās... dvacāru? Tur bija galva, 6 vai 8 skaļriņi un subis... moš arī kāds mazs stipreklīts.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
TheCAT rakstīja:
smic rakstīja:

http://www.ss.lv/lv/transport/spare-parts/alfa-romeo/spare-parts-from-one-auto/fDgSeF4VFzwT.html
domāju, ka maksās... dvacāru? Tur bija galva, 6 vai 8 skaļriņi un subis... moš arī kāds mazs stipreklīts.

Galva neatshkiras, skalruni tur ir 4 (ja ticet Vilsonam) vai 8 + subis plauktaa, stipreklis ir grabazhniekaa Wink

Dvacaru nemaksas, k sozhaleniju Sad

pa lielam piekritu elbee, to pashu ari gribeju pateikt, bet ka vienmer man neizdevas savakt domas kopa un izteikties kodoligi =)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
TheCAT rakstīja:
smic rakstīja:

ahahahahahaaa

http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=alfa+147+bose&_sacat=See-All-Categories

no 350+shippings...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
no 350+shippings...

Sheit ari slepjas galvena problema Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man 156 bija boses skaļruņi salikti, bet bez subjiem. Tikai durvīs. Alpīnes galva bija. Skanēja labi, bet es neteiktu, ka ahujenna. Sistēma gan bija likta lietota (Saša bija kaut kur noskrūvējis)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Man 156 bija boses skaļruņi salikti, bet bez subjiem. Tikai durvīs. Alpīnes galva bija. Skanēja labi, bet es neteiktu, ka ahujenna. Sistēma gan bija likta lietota (Saša bija kaut kur noskrūvējis)

skalruniem bez pastiprinataja nav nekadas jegas. ja es pareizi sapratu, tad Boses pastiprinatajs nem parasto audio signalu no maga tumbu izejam, apstrada un suta talak uz saviem skalruniem un subu.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration