Autors |
Ziņojums |
uldisa
Pievienojies: 10 Mar 2008
Komentāri: 1
|
 selespeed
Kada ir Alfistu pieredze ar šīm pusautomatiskajam kārbām? Vai biezi lūzt? Vai remonts dārgs?
|
Mon Mar 10, 2008 2:31 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
 Re: selespeed
uldisa rakstīja:Kada ir Alfistu pieredze ar šīm pusautomatiskajam kārbām? Vai biezi lūzt? Vai remonts dārgs?
Gadās zisādi - kam niķojas, kam ne, kam lūzt, kam ne...
Visnotaļ tas atkarīgs laikam no tā kurās nedēļas dienās saliktas un uzstādīas komponentes...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Mar 10, 2008 5:42 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
 Re: selespeed
palaidniex rakstīja:Visnotaļ tas atkarīgs laikam no tā kurās nedēļas dienās saliktas un uzstādīas komponentes... 
neieteiktu ņemt 1.dienas un 5.dienas - 1dien Džuzepem poha, bet 5dien jau prātā grappa un skatīties ko skrūvē vairs nenāk prātā......bet protams, ka ik pa laikam arī nedēļas vidū gadās kāda jubleja vai kas.....
|
Mon Mar 10, 2008 5:49 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
nah to selespeedu, visiem vinjiem ir probleemas...
|
Mon Mar 10, 2008 6:19 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
sarkanajam spainim nebija
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Mar 10, 2008 6:21 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
gan jau būtu sagaidījis arī tās, ja netiktu iznīcināts tas auto.
|
Mon Mar 10, 2008 6:24 pm |
|
 |
PITJONS
Pievienojies: 14 Aug 2007
Komentāri: 592
Atrašanās vieta: visur
2005 Alfa-Romeo 156SW
|
Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras. Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs
|
Mon Mar 10, 2008 8:25 pm |
|
 |
Lilija
Pievienojies: 01 Feb 2007
Komentāri: 147
Atrašanās vieta: Riga
2000 Alfa-Romeo 147
|
PITJONS rakstīja:Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras. Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs 
Es ari ta domaju! Velti! Tiko sataisuju motoru, sakas problemas ar selespeedu!
|
Tue Mar 11, 2008 12:26 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Lilija rakstīja:PITJONS rakstīja:Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras. Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs 
Tavā gadījumā varētu būt problēmas ar Selespeed vadības kabeļu kontaktiem. Viss strādā, tikai štekeri un kontaktu grupas salaiž visu zarā.
Pats Fiat ir atzinis, ka tā var gadīties - izeja - mainīt kontaktu grupas, jo tās ir apzūbējušas, padilušas, apdegušas, oksidējušās utt... Tā vismaz norāda repair instructions, un kā izrādās tas mēdz glābt situāciju...
|
Tue Mar 11, 2008 12:33 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
palaidniex rakstīja:Lilija rakstīja:PITJONS rakstīja:Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras. Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs 
Tavā gadījumā varētu būt problēmas ar Selespeed vadības kabeļu kontaktiem. Viss strādā, tikai štekeri un kontaktu grupas salaiž visu zarā.
Pats Fiat ir atzinis, ka tā var gadīties - izeja - mainīt kontaktu grupas, jo tās ir apzūbējušas, padilušas, apdegušas, oksidējušās utt... Tā vismaz norāda repair instructions, un kā izrādās tas mēdz glābt situāciju...
kaut kādi ķīmiskie palīglīdzekļi (wurth bija airesols kontaktiem) nepalīdz ?
|
Tue Mar 11, 2008 12:36 pm |
|
 |
Lilija
Pievienojies: 01 Feb 2007
Komentāri: 147
Atrašanās vieta: Riga
2000 Alfa-Romeo 147
|
palaidniex rakstīja:Lilija rakstīja:PITJONS rakstīja:Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras. Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs 
Nu 4 nedelas atpakalj biju Auto Italia uz diagnostikas nu pec motora remonta untt, viss bija ideala kartiba, meistars teica pabraukat vel un braukt uz kalibraciju karbai, bet tagad izmeta kludu selespeed control failure! Un diezgan biezhi braucot pa pilsetu vienkarshi izmet neitrala atruma un stulbi apstajas! hz kak tur ir! driz braukshu atkal uz AI redzesim kas tur ir!
|
Tue Mar 11, 2008 12:40 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Lilija rakstīja:palaidniex rakstīja:Lilija rakstīja:PITJONS rakstīja:Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras. Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs 
Nu 4 nedelas atpakalj biju Autoesot ci Italia uz diagnostikas nu pec motora remonta untt, viss bija ideala kartiba, meistars teica pabraukat vel un braukt uz kalibraciju karbai, bet tagad izmeta kludu selespeed control failure! Un diezgan biezhi braucot pa pilsetu vienkarshi izmet neitrala atruma un stulbi apstajas! hz kak tur ir! driz braukshu atkal uz AI redzesim kas tur ir! 
Problēma visticamāk, ka vados - pareizāk kontaktos.
Jebkuru kļūdu kārba izmet kā Selespeed controll failure
Var nepietikt spiediens, var nebū kontaktu - ja spiediens nepietiktu - to parādīu jau iepriekšējā diagnostikā.
Tie kontakti esot visai jūtīgi uz nepietiekamu kontaktu un tā...
|
Tue Mar 11, 2008 12:58 pm |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Jā, spiedienu uzreiz man pateica. Tā kā tur ir cita problēma.
_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed
|
Wed Mar 12, 2008 5:09 pm |
|
 |
lazyeye
Pievienojies: 14 Apr 2011
Komentāri: 107
1999 Alfa-Romeo 156
|
 CITY
Gribu vēlreiz pacilāt šo tematu.. tā kā esmu pieradis slēgties ar kloķi vai stūri, nebija nepieciešamības izmantot city jeb automātu, vakar pamēģināju un arečenu, neslēdzas iekšā.. rudenī vēl slēdzās bez problēmām, skaidra lieta, ka kkur kontaktos jāmeklē, jo panelī ar nekas neparādās.. ir varianti kur tos meklēt un vai pie mājas pagalmā ir cerība tikt galā ar šo?
|
Wed Apr 25, 2012 4:18 pm |
|
 |
lazyeye
Pievienojies: 14 Apr 2011
Komentāri: 107
1999 Alfa-Romeo 156
|
paprasīšu īsāk..
kur selespeed kontaktus meklēt?
vai tas ir šis???
No.1. Selespeed control unit (assembled in passenger compartment under the dashboard, passenger side)
|
Thu Apr 26, 2012 4:58 pm |
|
 |
|