| Autors | 
	Ziņojums | 

uldisa 

Pievienojies: 10 Mar 2008 
			Komentāri: 1

| 

selespeed   

Kada ir Alfistu pieredze ar šīm pusautomatiskajam kārbām? Vai biezi lūzt? Vai remonts dārgs?

| 
	| Mon Mar 10, 2008 2:31 pm | 
	          | 

| 

palaidniex 
		Member of 

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 15407 
			Atrašanās vieta: Rīga
			  1996  Alfa-Romeo  Spider

| 

Re: selespeed   

uldisa rakstīja:Kada ir Alfistu pieredze ar šīm pusautomatiskajam kārbām? Vai biezi lūzt? Vai remonts dārgs? 
Gadās zisādi - kam niķojas, kam ne, kam lūzt, kam ne...

Visnotaļ tas atkarīgs laikam no tā kurās nedēļas dienās saliktas un uzstādīas komponentes...   

_________________ in Busso we trust...		  
	 | 
	| Mon Mar 10, 2008 5:42 pm | 
	           | 

| 

MartinsT 
		Member of 

Pievienojies: 13 Jul 2006 
			Komentāri: 12216 

| 

Re: selespeed   

palaidniex rakstīja:Visnotaļ tas atkarīgs laikam no tā kurās nedēļas dienās saliktas un uzstādīas komponentes...   
neieteiktu ņemt 1.dienas un 5.dienas - 1dien Džuzepem poha, bet 5dien jau prātā grappa un skatīties ko skrūvē vairs nenāk prātā......bet protams, ka ik pa laikam arī nedēļas vidū gadās kāda jubleja vai kas.....

| 
	| Mon Mar 10, 2008 5:49 pm | 
	           | 

| 

elbee 
		Member of 

Pievienojies: 29 Jun 2006 
			Komentāri: 21646

| 

nah to selespeedu, visiem vinjiem ir probleemas...    

| 
	| Mon Mar 10, 2008 6:19 pm | 
	          | 

| 

Oga 
		Member of 

Pievienojies: 29 Jun 2006 
			Komentāri: 12375

2004  Alfa-Romeo  156GTA

| 

sarkanajam spainim nebija   

_________________ Alfa Romeo Spider S3

Alfa Romeo 156 GTA

Maserati Quattroporte V Automatica		  
	 | 
	| Mon Mar 10, 2008 6:21 pm | 
	           | 

| 

smic 

Komentāri: 5497 
			Atrašanās vieta: Ķ.
			  2010  Alfa-Romeo  Brera

| 

gan jau būtu sagaidījis arī tās, ja netiktu iznīcināts tas auto.

| 
	| Mon Mar 10, 2008 6:24 pm | 
	            | 

| 

PITJONS 

Pievienojies: 14 Aug 2007 
			Komentāri: 592 
			Atrašanās vieta: visur
			  2005  Alfa-Romeo  156SW

| 

Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras.  Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs   

| 
	| Mon Mar 10, 2008 8:25 pm | 
	           | 

| 

Lilija 

Pievienojies: 01 Feb 2007 
			Komentāri: 147 
			Atrašanās vieta: Riga
			  2000  Alfa-Romeo  147

| 

PITJONS rakstīja:Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras.  Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs   
Es ari ta domaju! Velti! Tiko sataisuju motoru, sakas problemas ar selespeedu!    

| 
	| Tue Mar 11, 2008 12:26 pm | 
	           | 

| 

palaidniex 
		Member of 

1996  Alfa-Romeo  Spider

| 

Lilija rakstīja:PITJONS rakstīja:Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras.  Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs   

Tavā gadījumā varētu būt problēmas ar Selespeed vadības kabeļu kontaktiem. Viss strādā, tikai štekeri un kontaktu grupas salaiž visu zarā.

Pats Fiat ir atzinis, ka tā var gadīties - izeja - mainīt kontaktu grupas, jo tās ir apzūbējušas, padilušas, apdegušas, oksidējušās utt... Tā vismaz norāda repair instructions, un kā izrādās tas mēdz glābt situāciju...

| 
	| Tue Mar 11, 2008 12:33 pm | 
	           | 

| 

NIKSONS 

Pievienojies: 10 May 2007 
			Komentāri: 4423

2012  Alfa-Romeo  voyager

| 

palaidniex rakstīja:Lilija rakstīja:PITJONS rakstīja:Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras.  Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs   

Tavā gadījumā varētu būt problēmas ar Selespeed vadības kabeļu kontaktiem. Viss strādā, tikai štekeri un kontaktu grupas salaiž visu zarā.

Pats Fiat ir atzinis, ka tā var gadīties - izeja - mainīt kontaktu grupas, jo tās ir apzūbējušas, padilušas, apdegušas, oksidējušās utt... Tā vismaz norāda repair instructions, un kā izrādās tas mēdz glābt situāciju... 
kaut kādi ķīmiskie palīglīdzekļi (wurth bija airesols kontaktiem) nepalīdz ?

| 
	| Tue Mar 11, 2008 12:36 pm | 
	          | 

| 

Lilija 

Pievienojies: 01 Feb 2007 
			Komentāri: 147 
			Atrašanās vieta: Riga
			  2000  Alfa-Romeo  147

| 

palaidniex rakstīja:Lilija rakstīja:PITJONS rakstīja:Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras.  Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs   

Nu 4 nedelas atpakalj biju Auto Italia uz diagnostikas nu pec motora remonta untt, viss bija ideala kartiba, meistars teica pabraukat vel  un  braukt uz kalibraciju karbai, bet tagad izmeta kludu selespeed control failure! Un diezgan biezhi braucot pa pilsetu vienkarshi izmet neitrala atruma un stulbi apstajas! hz kak tur ir! driz braukshu atkal uz AI redzesim kas tur ir!    

| 
	| Tue Mar 11, 2008 12:40 pm | 
	           | 

| 

palaidniex 
		Member of 

1996  Alfa-Romeo  Spider

| 

Lilija rakstīja:palaidniex rakstīja:Lilija rakstīja:PITJONS rakstīja:Esmu pārlasījies vairākās vietās par selespīdu problēmām. Tagad man visas to probēmas ir skaidras.  Būsim optimisti un nekādu pārsteigumu no selespeeda nebūs   

Nu 4 nedelas atpakalj biju Autoesot ci Italia uz diagnostikas nu pec motora remonta untt, viss bija ideala kartiba, meistars teica pabraukat vel  un  braukt uz kalibraciju karbai, bet tagad izmeta kludu selespeed control failure! Un diezgan biezhi braucot pa pilsetu vienkarshi izmet neitrala atruma un stulbi apstajas! hz kak tur ir! driz braukshu atkal uz AI redzesim kas tur ir!    
Problēma visticamāk, ka vados - pareizāk kontaktos.

Jebkuru kļūdu kārba izmet kā Selespeed controll failure

Var nepietikt spiediens, var nebū kontaktu - ja spiediens nepietiktu - to parādīu jau iepriekšējā diagnostikā.

Tie kontakti esot visai jūtīgi uz nepietiekamu kontaktu un tā...

| 
	| Tue Mar 11, 2008 12:58 pm | 
	           | 

| 

murphy 

Pievienojies: 31 Jul 2006 
			Komentāri: 982

| 

Jā, spiedienu uzreiz man pateica. Tā kā tur ir cita problēma.

_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed		 
	 | 
	| Wed Mar 12, 2008 5:09 pm | 
	          | 

| 

lazyeye 

Pievienojies: 14 Apr 2011 
			Komentāri: 107

1999  Alfa-Romeo  156

| 

CITY   

Gribu vēlreiz pacilāt šo tematu.. tā kā esmu pieradis slēgties ar kloķi vai stūri, nebija nepieciešamības izmantot city jeb automātu, vakar pamēģināju un arečenu, neslēdzas iekšā.. rudenī vēl slēdzās bez problēmām, skaidra lieta, ka kkur kontaktos jāmeklē, jo panelī ar nekas neparādās.. ir varianti kur tos meklēt un vai pie mājas pagalmā ir cerība tikt galā ar šo?

| 
	| Wed Apr 25, 2012 4:18 pm | 
	          | 

| 

lazyeye 

Pievienojies: 14 Apr 2011 
			Komentāri: 107

1999  Alfa-Romeo  156

| 

paprasīšu īsāk..

kur selespeed kontaktus meklēt?   
vai tas ir šis???

No.1. Selespeed control unit (assembled in passenger compartment under the dashboard, passenger side)

| 
	| Thu Apr 26, 2012 4:58 pm | 
	          | 

| 

| 

|