Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
[Alfa 156 1.8 TS] Motors kirdik
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs [Alfa 156 1.8 TS] Motors kirdik 
Beidzot pienāca tā diena, kad mans alfas motors atsprāga.

Šķīlu klāt, negribīgi trīs reizes apgriezās, tad bang! skaļš metālisks troksnis un man bija skaidrs, ka dziesma ir nodziedāta.  Autiņš pēc tam it kā piešķiļas un darbojas, bet es uzreiz izslēdzu, jo galīgi nelabu skaņu tas dod laukā, dobju tādu. Mans minējums - eļļa pa biezu, siksna pārlēca, tālāk jau viss čau. Nebūtu tā sala(-32 pa nakti), būtu vēl kādu laiku nobraucis, bet nu, kā ir tā ir. Ne pirmo reizi esmu nokāvis motoru, galu galā. Šī patiesībā jau trešāSmile.

Tagad man ir daži jautājumi:

• vai, ja man bija 1.8TS, es varu ietūcīt [salīdzinoši viegli] 2.0TS? Daudz kam jau būtu jāsakrīt, ne?
  • vai kāds netirgo (nezina kur tirgo) 1.8 vai 2.0 TS motorus? Pa cik?
  • varbūt ir kāds, kurš, kur un pa cik maina motorus?
  • ko darīt ar veco motoru? miskastē jeb ir kādas opcijas kaut ko mēģināt realizēt?
  • vēl kaut kas jāņem vērā briestot motora maiņai?
  • nākamajam motoram značit uzreiz [jauna] siksna un ūdenssūknis, ja?

Kā ierasts, priecāšos gan par argumentētiem un saturīgu informāciju pilniem postiem, gan vienkārši komentāriem. [/list]

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
2.0 ir dārgāki un retāk dabūjami. provodka jāmaina, šī ideja uzreiz atmetama
cik maksā 1.8 un kur dabūt - hvz, sāc kautvai ss.lv
siksna uz sūknis protamska jāmaina

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1.8TS16v vietā iestellēt 2.0TS16v tīrais nieks.vajag tik dabūt arī 2.0TS16v ECU(dzinēja vadības bloku)un imobilaizera bloku ar atslēgas čipu un viss.liekam iekšā 2.0TS16v motoru,1.8TS16v motora vadībnieku un imobilaizeri nomainam uz 2.0TS16v vadībnieku ar imobilaizeru un aidā.nu un ja atmiņa neviļ,tad 1.8TS16v priekšā nāk neventilējamās bremzes,forši būtu dabūt vēl no divnieka priekšējās ventilējamās bremzes Wink
siksnas un sūkni mainam protams jau pēc noklusējuma bes jautājumiem Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varbut letak sanak sataisit veco motoru  Wink  sliktakaja gadijuma tur ir paris liki varsti  Rolling Eyes  un kur ir teikts ka siksna parleca ??? es ieteiktu atradit to masinu kada no servisiem kas nodarbojas ar alfam un lai konstate kas noticis un tad lemt talak ko darit mainit motoru vai remontet esoso  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Varbūt. Bet motors jau pirms tam nebija kāds jaunais - eļļu rija 1 litrs uz 300 km. Es jau biju nobriedis tā maiņai agri vai vēlu.

Bet nu moš jāpaskatās, vismaz lai kāds speciālists dažas minūtes velta, lai radītu viedokli.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
1.8TS16v vietā iestellēt 2.0TS16v tīrais nieks.vajag tik dabūt arī 2.0TS16v ECU(dzinēja vadības bloku)un imobilaizera bloku ar atslēgas čipu un viss.liekam iekšā 2.0TS16v motoru,1.8TS16v motora vadībnieku un imobilaizeri nomainam uz 2.0TS16v vadībnieku ar imobilaizeru un aidā.nu un ja atmiņa neviļ,tad 1.8TS16v priekšā nāk neventilējamās bremzes,forši būtu dabūt vēl no divnieka priekšējās ventilējamās bremzes Wink
varu tev pačukstēt ka 2.0 iet ari ar 1.8 vadibu jo vinas ir vienādas Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilijs rakstīja:
vilsons rakstīja:
iet bet ne ta ka vajag  Wink  uzlikt protams var  Rolling Eyes  tacu pastav iespeja izsvilinat varstus jo degmaisijums sanak liesaks  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: [Alfa 156 1.8 TS] Motors kirdik 
Kamazs rakstīja:
...  Autiņš pēc tam it kā piešķiļas un darbojas, bet es uzreiz izslēdzu, jo galīgi nelabu skaņu tas dod laukā, dobju tādu. ...

Vai ar līkiem vārstiem tas varētu tā notikt?
 Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: [Alfa 156 1.8 TS] Motors kirdik 
KaramBax rakstīja:
Kamazs rakstīja:
...  Autiņš pēc tam it kā piešķiļas un darbojas, bet es uzreiz izslēdzu, jo galīgi nelabu skaņu tas dod laukā, dobju tādu. ...

Vai ar līkiem vārstiem tas varētu tā notikt?
 Confused
var Wink  jo parasti jau visus neloca  Wink  tacu pec apraksta man negribas isti ticet ka varsti liki butu  Rolling Eyes  jo ari ja siksna parlec tad nevienmer loca varstus  Rolling Eyes  un vina nemaz tik vienkarsi nevar parlekt  Rolling Eyes  ja nu vienigi tad ja "atsit atpakal" Rolling Eyes  es teiktu ka ta masina ir jaatrada specukiem  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
vilijs rakstīja:
vilsons rakstīja:
iet bet ne ta ka vajag  Wink  uzlikt protams var  Rolling Eyes  tacu pastav iespeja izsvilinat varstus jo degmaisijums sanak liesaks  Rolling Eyes
nekā iet tiesi tā kā vajag! vadibas identiski vienādas vienigais kas 1.8 un 2.0 atskirās ir virzulu diametrs! parejo var kobinet ka vien patik! esmu to darijis n-tās reizes!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilijs rakstīja:
koijotins rakstīja:
vilijs rakstīja:
vilsons rakstīja:
nekā iet tiesi tā kā vajag! vadibas identiski vienādas vienigais kas 1.8 un 2.0 atskirās ir virzulu diametrs! parejo var kobinet ka vien patik! esmu to darijis n-tās reizes!

Tīri teorētiski tā vajadzētu būt.
Napareizi strādāt varētu vienīgi "kalibrācijas režīmā", kamēr kompis nav iemācījies izpīpēt pareizo maisījumu atkarībā no lambdas rādījumiemun gaisa mērījumiem. Pēc tam jau tas kompis dod tik bendžu, cik vajag, lai izplūdes gāzes būtu normas robežās- ar ne pārāk lielu (liess), ne pārāk mazu (trekns) skābekļa saturu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pateicoties koijotins pūlēm auto ir atpakaļ uz ceļa. Šoreiz nebija sprādzis motors, bet "tikai" ieplūdes kolektors - man ir gāzes auto un tā laikam nav reta parādība, it sevišķi ar mūžvecām, slapjām svecēm.

Sveces samainītas, kolektors saķīmiķots, alfa rullē tālāk pagaidām.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration