Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Powerflex - Kā tas darāms
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Powerflex - Kā tas darāms 
Šodien nomainiju otrai poses apakšplauktu bukses pret Powerfleksi un pie viena safočēju aptuveni kā tas darāms Wink

te gan,lai atsaitīti varētu atvienot no amīša,to vaig atslogot kā es to izdariju nolaižot auto uz betona kluča

nelieka broblēma ir ar to,ka nav speciāla instrumenta/novilcēja ar ko var izspiest pirkstu no stupicas,tapē tas jādara ar 500gr.āmuru pa stupicu.(Pat Arfila tā darot) Wink

tad ar kalta un āmura palīdzību nodauzam nost to priekšējo metāla šaibu

kad šī šaiba i no,tad mocam nos buksi ar visu alumīnija kronšteinu un kad tas ir izdarīts,tad no kronšteina vajag izķeksēt gumijas buksi

kad tas i paveikts,tad liekam iekšā kronšteinā Powerfleksi tādā secībā kādā bij vecā bukse

ļoti lielas mocības sagādāja no plaukta nodabūt nost vecās bukses vtulku,kuru ļoti akurāti iegrizu ar fleksi

tad vēl bik pastrādājam ar cirtni pa iegriezto kanālu un tad atspiežam lielo šaibu pret galda kanti,ieliekam vtulkā tērauda stieni un klapējam plauktu ārā no vtulkas

tieši to pašu daram ar otru buksi,tikai te ir tāds sīkums,te nav nekādu šaibu utt.,te ir tas krošteins kautkur/skrūvspīlēs jāiespiež un tad jāskrūvē no plaukts,tad atkal iegriežam ar fleksi vtulku un ar cirtni dauzam nost.

tad saliekam jauno buksi iekšā kronšteinā tādā secībā kā tur bij vecā bukse

tad dzenam jaunās bukses ar visiem kronšteiniem uz plaukta

nu un kad tas viss ir paveikts,tad liekam plauktu atpakaļ un visas tieši tādā pat secībā veicot visas darbības kā jaucot visu ārā.

Nu kautkā tā,ceru ka kautkas no visa šitā murgojuma tapa skaidrs naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ir, ir gana skaidri! Wink Fotomanuālis ir  izsmeļošs, pamācošs un visādi citādi super Tomēr es 3x apdomātu pirms to lietu pats uzsāktu.  Razz Ja būtu silta garāža ar pacēlāju un štrumenti, tad gan varbūt.  Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Ir, ir gana skaidri! Wink Fotomanuālis ir  izsmeļošs, pamācošs un visādi citādi super Tomēr es 3x apdomātu pirms to lietu pats uzsāktu.  Razz Ja būtu silta garāža ar pacēlāju un štrumenti, tad gan varbūt.  Smile

Nu man darbā ir silts bokss kuru var vēl piesildīt tā ka apenēs  var tusēt,ir nepieciešamie štrumenti,pacēlāja gan vot nav.Ir bedre pieejama,bet es pēdejā laikā iztieku ar 4t hidraulisko domkratu uz riteņiem Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
interesē, vai tās bukses viegli iet iekšā kronšteinos, vai ar īpašām iemaņām?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
PITJONS rakstīja:
interesē, vai tās bukses viegli iet iekšā kronšteinos, vai ar īpašām iemaņām?

lielās bukses(lielajā kronšteinā)samērā vienkārši iestumjas iekšā kronšteinā.Ar mazajām buksēm(mazajā kronšteinā) ir bik jāpačakarējas.Tur ir tā,ka pa priekšu us jaunās vtulkas uzmauc virsū buksi,tad to iemāna iekšā kronšteinā un ta no otras puses moca iekšā otru buksi un vot te jau sākas jautrība.es to paveicu ar garas skrūves,liela diametra šaibām un uzgriežņa palīdzību.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vilsons, cik tu esi nobraucis ar Powerfles bukseem ar savu Bellu? Vai tie nesaak klauveet peec kaada laika. Taa ka tur nav nekaadas kustiibas iespeejas, vai bukse vnk nenovalkaas? Buutu labi dzirdeet tavas atsauksmes.
Jautaaju taapeec ka viensh dzheks uzlika sev 325-ja zhurkaa powerflex komplektu un peec pusgada atgriezhaas servisaa, kur visu to instaaleeja ar suudziibam uz to ka piekare saaka shausmiigi trokshnjot. Izradiijaas ka klauveeja bukses. Pazistams meistars meeginaaja atrunaat installeet sho komplektu...  hmm vai vinjam vnk negribaas chakareeties?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Vilsons, cik tu esi nobraucis ar Powerfles bukseem ar savu Bellu? Vai tie nesaak klauveet peec kaada laika. Taa ka tur nav nekaadas kustiibas iespeejas, vai bukse vnk nenovalkaas? Buutu labi dzirdeet tavas atsauksmes.
Jautaaju taapeec ka viensh dzheks uzlika sev 325-ja zhurkaa powerflex komplektu un peec pusgada atgriezhaas servisaa, kur visu to instaaleeja ar suudziibam uz to ka piekare saaka shausmiigi trokshnjot. Izradiijaas ka klauveeja bukses. Pazistams meistars meeginaaja atrunaat installeet sho komplektu...  hmm vai vinjam vnk negribaas chakareeties?

Pēc manas saprašanas par buksēm ir tā, ka powerfleksi var likt uz cietām, tas ir sēdinātām mašīnām ar ja ne jauniem, tad ĻOTI labiem amortizatoriem, ar samērā īsu štoka gājienu. Jo bukses uzdevums ir nedaudz padoties vērpei, kā arī mazināt triecienus uz virsbūvi.
1) Powerfleksis šos triecienus absorbē sliktāk, lidz ar to vairāk "labuma"tiek ritošajai un būrim.
2) Ar "izjātiem"amīšiem tie powerflekši izbeigsies daudz ātrāk kā gumijas bukse, jo NAV paredzēti lielām vērpēm.
3) Powerfleksis IR paredzēts sportiskām un SPORTA auto, kur nav vajadzīgs 500tkm nobraukums un detaļas tiek mainītas profilaktiski.
Mani secinājumi:
Cietas atsperes un amji + powerfleksis ir OK
Savukārt.
Stock "džipa" atsperes ar izjātiem amīšiem + powerfleksis ir izmesta nauda.
P.S.
Es gan nepretendēju uz absolūto taisnību manā pusē, bet tā es pagaidām domāju  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
TheCAT rakstīja:

Pēc manas saprašanas par buksēm ir tā, ka powerfleksi var likt uz cietām, tas ir sēdinātām mašīnām ar ja ne jauniem, tad ĻOTI labiem amortizatoriem, ar samērā īsu štoka gājienu. Jo bukses uzdevums ir nedaudz padoties vērpei, kā arī mazināt triecienus uz virsbūvi.
1) Powerfleksis šos triecienus absorbē sliktāk, lidz ar to vairāk "labuma"tiek ritošajai un būrim.
2) Ar "izjātiem"amīšiem tie powerflekši izbeigsies daudz ātrāk kā gumijas bukse, jo NAV paredzēti lielām vērpēm.
3) Powerfleksis IR paredzēts sportiskām un SPORTA auto, kur nav vajadzīgs 500tkm nobraukums un detaļas tiek mainītas profilaktiski.
Mani secinājumi:
Cietas atsperes un amji + powerfleksis ir OK
Savukārt.
Stock "džipa" atsperes ar izjātiem amīšiem + powerfleksis ir izmesta nauda.
P.S.
pilniga taisniba
Es gan nepretendēju uz absolūto taisnību manā pusē, bet tā es pagaidām domāju  Wink
pilnigi piekritu Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pasham pietredzes nav, bet peec ieprieksheejaa AMV GTV iipashnieka vaardiem powerflex prieksheejos plauktos esot izjucis ljoooti aatri. liidz ar ko salikti atpakalj origjinaalie AR plaukti un nekaadu probleemu. mashiina seedinaata un ar labiem Koni Sport amortiem  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu redz.. paldies visiem par info!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Njā! ...kad Vilsons šito izlasīs... angry
 aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mēs te tādi sapņotāji Smile
Latvijā jādomā, kā uzlikt lielāku riepu, augstāku amortizatoru, garākas atsperes, jo pagaidām mūsu ceļi ir kādi ir Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Mēs te tādi sapņotāji Smile
Latvijā jādomā, kā uzlikt lielāku riepu, augstāku amortizatoru, garākas atsperes, jo pagaidām mūsu ceļi ir kādi ir Sad

... un tā vietā, lai saremontētu ceļus un legāli palielinātu atļauto braukšanas ātrumu, vispirms domā, kā sapirkt vairāk fotoradaru un iekasēt vairāk un lielākus kukuļus, pfu ti,  es gribēju teikt - sodus c

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
pasham pietredzes nav, bet peec ieprieksheejaa AMV GTV iipashnieka vaardiem powerflex prieksheejos plauktos esot izjucis ljoooti aatri. liidz ar ko salikti atpakalj origjinaalie AR plaukti un nekaadu probleemu. mashiina seedinaata un ar labiem Koni Sport amortiem  Rolling Eyes

Nezinaaju ka manam auto reiz jau bija Powerfelx priekshaa  Embarassed
Bet nobirdinaat vinjus var, tiesa nezinu cik ilgi normaalaa ekspluataacijaa, bet kad uz apmales sa%#"u disku, tad pie viena arii prieksheejaa (aizmugure, taa lielaa) Powerflex bukse aizgaaja pie dieviem. Taa sheiba nocirtaas nost.
Cerams ka driizumaa Racingparts piegaadaas jaunu komplektinju  Very Happy
Vilsonam lielais paldies par izsmeljoshu pamaaciibu, naak tieshi laikaa, man komraads pasha rokaam liks to buksi manai virsuu, tagad zinaas kaa super

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration