|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
 Disks
lieta taada ka deelj pavisam nemanaama ledutinja uz celja, liikumaa leeni braucot, sasliideeja un ar prieksheejo riteni bortaa ietriecos... nacaas pat evakuatoru saukt, jo ritens kjeeras un beigas vispaar gandrizi ieklemmeejaas...
lieta taada ka disks ieplaisaja... un gribeetu uzzinat kur var dabuut mana gada alfas disku orogjinaalo... ideaali ja vareetu pasuutiit pie kaada diilera, jo taa kaa apdroshinaataji visu sedz, cena nebuutu probleema... vieniig man aizdoma ka nerazho jau sen vecaa tipa origjinaalos diskus...
kaa tur iisti ir? pirms zvanos uz autoit utt
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Thu Dec 27, 2007 3:52 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ir replikas, bet viņām atšķiras svars, tā kā visdrīzāk būs jāmaina abi, ja mainīs uz replikām.
Vieglāk drošvien atrast lietotus.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Dec 27, 2007 3:54 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
1. ARFILA
2.Laimis Paņevežos +37061486949
3.Reklama.lv
|
Thu Dec 27, 2007 4:01 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
|
nu jāmaina būs abi divi, jo biezums atšķirsies diezgan krasi, ja otru nesen neesi mainījis !!
es domāju, ka pieej tajā servisā kkur dzirciema ielas rajonā, kur no ebay viņi sūta, te kkur vija nesen topikā par iekšējām stabilizātora buksēm, kuras tāpat atsevišķi nekur nepārod, a tur čaļi mierīgi pasūta un dabon!!! pamēģini tajā servisā!!!
citu variantu man nav! tu tiešām domā orģinālos
|
Thu Dec 27, 2007 4:03 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

|
tas nav tas labaakais variants, jo tad tas caur apdroshinaatajiem neies cauri,,, cheku vajag...
|
Thu Dec 27, 2007 4:03 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Pagaans rakstīja:tas nav tas labaakais variants, jo tad tas caur apdroshinaatajiem neies cauri,,, cheku vajag...
ne  praatu sev un citiem, brauc uz Arfilu, lai vinji smuki notaamee zaudeejumus un saliek jaunu piekari + lietotu disku.
|
Thu Dec 27, 2007 4:11 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
|
elbee rakstīja:Pagaans rakstīja:tas nav tas labaakais variants, jo tad tas caur apdroshinaatajiem neies cauri,,, cheku vajag...
ne praatu sev un citiem, brauc uz Arfilu, lai vinji smuki notaamee zaudeejumus un saliek jaunu piekari + lietotu disku.
agree  paņem klāt kādu plauktu, stabilizātoru, vēl šādustādus sīkuus un čikiniekā, jo lai salauztu disku tur jābūt labam bliezienam!!!! man reiz visa piekare lupatās bija iebraucot borģūrā, bet disks kā reiz vesels bija!!!
|
Thu Dec 27, 2007 4:23 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

|
elbee rakstīja:Pagaans rakstīja:tas nav tas labaakais variants, jo tad tas caur apdroshinaatajiem neies cauri,,, cheku vajag...
ne praatu sev un citiem, brauc uz Arfilu, lai vinji smuki notaamee zaudeejumus un saliek jaunu piekari + lietotu disku.
jau aizvedu uz uz vien servisu, chali sakariigi, sataisiis visu kas sapliisis, gan avaarijas rezultaataa, gan arii to kas jau agraak bij sabeigts...
veel tik peec paaris dienaam shiem uzvaniishu par tiem diskiem, ja tie nekur nebuus dabuujushi, zvaniishu uz arfiliu...
par piekari neuztraucos, to salabos i nepamaniishu atshkjiriibu, disks mana lielaakaa beeda, kaut kaa kauns buus braukt ar vienu savaadaaku disku...
hmm, mosh visus 4us nomainiit uz jaunajiem origjinaalajiem
bet nu skaidrs... tik jakjeras pie telefona un jaazvanaas...
ty all
|
Thu Dec 27, 2007 4:29 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 6:37 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|