Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Disks
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Disks 
lieta taada ka deelj pavisam nemanaama ledutinja uz celja, liikumaa leeni braucot, sasliideeja un ar prieksheejo riteni bortaa ietriecos... nacaas pat evakuatoru saukt, jo ritens kjeeras un beigas vispaar gandrizi ieklemmeejaas...
lieta taada ka disks ieplaisaja... un gribeetu uzzinat kur var dabuut mana gada alfas disku orogjinaalo... ideaali ja vareetu pasuutiit pie kaada diilera, jo taa kaa apdroshinaataji visu sedz, cena nebuutu probleema... vieniig man aizdoma ka nerazho jau sen vecaa tipa origjinaalos diskus...
kaa tur iisti ir? pirms zvanos uz autoit utt

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ir replikas, bet viņām atšķiras svars, tā kā visdrīzāk būs jāmaina abi, ja mainīs uz replikām.
Vieglāk drošvien atrast lietotus.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1. ARFILA
2.Laimis Paņevežos +37061486949
3.Reklama.lv

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu jāmaina būs abi divi, jo biezums atšķirsies diezgan krasi, ja otru  nesen neesi mainījis !!
es domāju, ka pieej tajā servisā kkur dzirciema ielas rajonā, kur no ebay viņi sūta, te kkur vija nesen topikā par iekšējām stabilizātora buksēm, kuras tāpat atsevišķi nekur nepārod, a tur čaļi mierīgi pasūta un dabon!!! pamēģini tajā servisā!!!
citu variantu man nav! tu tiešām domā orģinālos  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tas nav tas labaakais variants, jo tad tas caur apdroshinaatajiem neies cauri,,, cheku vajag...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pagaans rakstīja:
tas nav tas labaakais variants, jo tad tas caur apdroshinaatajiem neies cauri,,, cheku vajag...

ne fuck praatu sev un citiem, brauc uz Arfilu, lai vinji smuki notaamee zaudeejumus un saliek jaunu piekari + lietotu disku.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Pagaans rakstīja:

ne fuck praatu sev un citiem, brauc uz Arfilu, lai vinji smuki notaamee zaudeejumus un saliek jaunu piekari + lietotu disku.

agree  Rolling Eyes  Rolling Eyes  paņem klāt kādu plauktu, stabilizātoru, vēl šādustādus sīkuus un čikiniekā, jo lai salauztu disku tur jābūt labam bliezienam!!!! man reiz visa piekare lupatās bija iebraucot borģūrā, bet disks kā reiz vesels bija!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Pagaans rakstīja:

jau aizvedu uz uz vien servisu, chali sakariigi, sataisiis visu kas sapliisis, gan avaarijas rezultaataa, gan arii to kas jau agraak bij sabeigts...
veel tik peec paaris dienaam shiem uzvaniishu par tiem diskiem, ja tie nekur nebuus dabuujushi, zvaniishu uz arfiliu...
par piekari neuztraucos, to salabos i nepamaniishu atshkjiriibu, disks mana lielaakaa beeda, kaut kaa kauns buus braukt ar vienu savaadaaku disku...
hmm, mosh visus 4us nomainiit uz jaunajiem origjinaalajiem  Cool

bet nu skaidrs... tik jakjeras pie telefona un jaazvanaas...
ty all

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration