Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Pārdodu Alfa Romeo 159
Atbilstoša cena?

Jā, es tūlīt Tev zvanīšu 41% 41% ( 5 )
Nē, man nav tik daudz naudas, bet auto ir labs 58% 58% ( 7 )

Balsis pavisam : 12
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Ko Jūs visi peraties par cenu un ko kurš tirgo? 99% no jums tāpat nepirks šo auto, ko var kritizēt un riet. Katrai precei ir sava cena un savs pircējs.
Ja tu neesi tas pircējs, ko kunksti un smirdi cik viss ir slikti un dārgi. Apskatījies un aizmirsi.
Cilvēks veda, remontēja, investēja savu laiku un naudu, katrs šīs lietas novērtē savādāk.
Gribētu redzēt kā kaut viens no bļāvējiem atvestu auto izklaides pēc. Saskaitītu līdz centam izmaksas, un pa 100% pašizmaksu atdotu, jo "darīju to brīvajā laikā"
Plus tāpat uz vietas reāls cilvēks dabūs atlaidi.
P.S
Man nav nekāda sakara ar pārdevēju, tikai nu jau izbesīja lasīt orālās caurejuas ka viss ir slikti, visur perekupi cilvēkus. slauc. Smile
Bet pa lielam viss ir ok, jo šī tēma jau otro nedēlu peld.

Paldies!  Cool

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lapkovskisA rakstīja:
demooon87 rakstīja:
В моей ситуации - я не критикую цену. Цена хорошая. Я удивлен цене маховика, т.к. у самого такая машина и когда нибудь он кончится. А новый, что могут привезти - стоит 670 евро. Вот я и интересуюсь, где взять за 480.

Ebay, LUK razojums. Varu Tev pasutit, ja pats nemaki, tikai par pakalpojumu bus jamaksa.

Можно ссылку

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://www.ebay.de/itm/331304580390?redirect=mobile

Pica no Tevis!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Меня больше интересует, где у нас можно купить за 480  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
demooon87 rakstīja:

No manis, kuru es pasuutu ebay.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lapkovskisA rakstīja:
demooon87 rakstīja:

Вы же писали, что можно купить в Латвии, самый дешевый 480. Где его реально купить, чтоб доставка 2-3 дня, а не 2-3 недели?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
demooon87 rakstīja:
lapkovskisA rakstīja:
demooon87 rakstīja:

Вы же писали, что можно купить в Латвии, самый дешевый 480. Где его реально купить, чтоб доставка 2-3 дня, а не 2-3 недели?

Tur tak rakstīts - eksprespiegāde lidz 13.03 tas ir 2-3 dienas

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aiso rakstīja:
demooon87 rakstīja:
lapkovskisA rakstīja:
demooon87 rakstīja:

Tur tak rakstīts - eksprespiegāde lidz 13.03 tas ir 2-3 dienas

Tiesi taa!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Ko Jūs visi peraties par cenu un ko kurš tirgo? 99% no jums tāpat nepirks šo auto, ko var kritizēt un riet. Katrai precei ir sava cena un savs pircējs.
Ja tu neesi tas pircējs, ko kunksti un smirdi cik viss ir slikti un dārgi. Apskatījies un aizmirsi.
Cilvēks veda, remontēja, investēja savu laiku un naudu, katrs šīs lietas novērtē savādāk.
Gribētu redzēt kā kaut viens no bļāvējiem atvestu auto izklaides pēc. Saskaitītu līdz centam izmaksas, un pa 100% pašizmaksu atdotu, jo "darīju to brīvajā laikā"
Plus tāpat uz vietas reāls cilvēks dabūs atlaidi.
P.S
Man nav nekāda sakara ar pārdevēju, tikai nu jau izbesīja lasīt orālās caurejuas ka viss ir slikti, visur perekupi cilvēkus. slauc. Smile
Bet pa lielam viss ir ok, jo šī tēma jau otro nedēlu peld.

+100000000000000000

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Pārdodu Alfa Romeo 159 ar defektu 
Vairāk info PM   vai divi7030divi66    Cool

5400eur, reģistrācija iekļauta, Alfistiem lētāk

[/URL]

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ko nozīmē tā dzeltenā ikona panelī ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Emilio rakstīja:

Pasažieru pusē logs neapstāsies, ja Tu iebāzīsi pirkstus (es tā saprotu), kaut kāds safety sensors atslēdzies..

Tāpēc verot ciet logu, viņš uz augšu pa 10cm un tad apstājas, sanāk lai aizvērtu ir kādas 4x jāpaceļ tā podziņa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ANTIPINCH SYSTEM FAILURE
(amber)
The warning light (or as an alternative, on certain versions, a symbol and a message are displayed) turns on when a failure is detected in the antipinch system.
Contact Alfa Romeo Authorized Service

http://www.fiatforum.com/croma-ii/161966-electric-windows-system-failure.html varbūt šitas palīdz.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lapkovskisA rakstīja:
Emilio rakstīja:

Pasažieru pusē logs neapstāsies, ja Tu iebāzīsi pirkstus (es tā saprotu), kaut kāds safety sensors atslēdzies..

Tāpēc verot ciet logu, viņš uz augšu pa 10cm un tad apstājas, sanāk lai aizvērtu ir kādas 4x jāpaceļ tā podziņa.

Nav tā, ka neapstāsies. Vnk - nekorekti aizvērsies (ar vairākām reizēm). Antipinch reaģē uz pieaugošu strāvas patēriņu un atslēdz mehānismu, ja patēriņš pārsniedz kādu noteikto vērtību. Viņš pats par sevi vēl nav defekts, bet gan uzrodas, ja nevienmērīgi virina logu, lielākoties smēķētājiem, kas regulāri paver logu tikai mazā šķirbiņā. (antipinch mēdz "atcerēties" virināšanas algoritmu un tik, cik parasti virina, arī paceļ vienā reizē.  Vēl var uzrasties, ja logs stingri (nevienmērīgi) staigā vadīklās.
  Pēc reseta ar kompi, logu nolaiž un paceļ galējās pozīcijās dažas reizes un pēc tam viss strādā kā nākas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Arnijs rakstīja:
lapkovskisA rakstīja:
Emilio rakstīja:

Nav tā, ka neapstāsies. Vnk - nekorekti aizvērsies (ar vairākām reizēm). Antipinch reaģē uz pieaugošu strāvas patēriņu un atslēdz mehānismu, ja patēriņš pārsniedz kādu noteikto vērtību. Viņš pats par sevi vēl nav defekts, bet gan uzrodas, ja nevienmērīgi virina logu, lielākoties smēķētājiem, kas regulāri paver logu tikai mazā šķirbiņā. (antipinch mēdz "atcerēties" virināšanas algoritmu un tik, cik parasti virina, arī paceļ vienā reizē.  Vēl var uzrasties, ja logs stingri (nevienmērīgi) staigā vadīklās.
  Pēc reseta ar kompi, logu nolaiž un paceļ galējās pozīcijās dažas reizes un pēc tam viss strādā kā nākas.

Paldies par info Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration