|
4 lapa no 5 lapām pavisam
|
Atbilstoša cena?
Jā, es tūlīt Tev zvanīšu |
   |
41% |
( 5 ) |
Nē, man nav tik daudz naudas, bet auto ir labs |
   |
58% |
( 7 ) |
Balsis pavisam : 12
|
|
Autors |
Ziņojums |
lapkovskisA
Pievienojies: 02 Mar 2015
Komentāri: 30
Atrašanās vieta: Salacgrīva, Carnikava, Rīga
|
muuris rakstīja:Ko Jūs visi peraties par cenu un ko kurš tirgo? 99% no jums tāpat nepirks šo auto, ko var kritizēt un riet. Katrai precei ir sava cena un savs pircējs.
Ja tu neesi tas pircējs, ko kunksti un smirdi cik viss ir slikti un dārgi. Apskatījies un aizmirsi.
Cilvēks veda, remontēja, investēja savu laiku un naudu, katrs šīs lietas novērtē savādāk.
Gribētu redzēt kā kaut viens no bļāvējiem atvestu auto izklaides pēc. Saskaitītu līdz centam izmaksas, un pa 100% pašizmaksu atdotu, jo "darīju to brīvajā laikā"
Plus tāpat uz vietas reāls cilvēks dabūs atlaidi.
P.S
Man nav nekāda sakara ar pārdevēju, tikai nu jau izbesīja lasīt orālās caurejuas ka viss ir slikti, visur perekupi cilvēkus. slauc.
Bet pa lielam viss ir ok, jo šī tēma jau otro nedēlu peld.
Paldies!
|
Wed Mar 11, 2015 8:38 pm |
|
 |
demooon87
Pievienojies: 01 Sep 2009
Komentāri: 278
|
lapkovskisA rakstīja:demooon87 rakstīja:В моей ситуации - я не критикую цену. Цена хорошая. Я удивлен цене маховика, т.к. у самого такая машина и когда нибудь он кончится. А новый, что могут привезти - стоит 670 евро. Вот я и интересуюсь, где взять за 480.
Ebay, LUK razojums. Varu Tev pasutit, ja pats nemaki, tikai par pakalpojumu bus jamaksa.
Можно ссылку
|
Wed Mar 11, 2015 8:38 pm |
|
 |
lapkovskisA
|
|
Wed Mar 11, 2015 8:52 pm |
|
 |
demooon87
|
Меня больше интересует, где у нас можно купить за 480
|
Wed Mar 11, 2015 9:02 pm |
|
 |
lapkovskisA
|
demooon87 rakstīja:Меня больше интересует, где у нас можно купить за 480 
No manis, kuru es pasuutu ebay.
|
Wed Mar 11, 2015 9:05 pm |
|
 |
demooon87
|
lapkovskisA rakstīja:demooon87 rakstīja:Меня больше интересует, где у нас можно купить за 480 
Вы же писали, что можно купить в Латвии, самый дешевый 480. Где его реально купить, чтоб доставка 2-3 дня, а не 2-3 недели?
|
Wed Mar 11, 2015 9:07 pm |
|
 |
aiso
Pievienojies: 14 May 2012
Komentāri: 231
Atrašanās vieta: Valmiera
|
demooon87 rakstīja:lapkovskisA rakstīja:demooon87 rakstīja:Меня больше интересует, где у нас можно купить за 480 
Вы же писали, что можно купить в Латвии, самый дешевый 480. Где его реально купить, чтоб доставка 2-3 дня, а не 2-3 недели?
Tur tak rakstīts - eksprespiegāde lidz 13.03 tas ir 2-3 dienas
|
Wed Mar 11, 2015 9:24 pm |
|
 |
lapkovskisA
|
aiso rakstīja:demooon87 rakstīja:lapkovskisA rakstīja:demooon87 rakstīja:Меня больше интересует, где у нас можно купить за 480 
Tur tak rakstīts - eksprespiegāde lidz 13.03 tas ir 2-3 dienas
Tiesi taa!
|
Thu Mar 12, 2015 12:37 am |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
muuris rakstīja:Ko Jūs visi peraties par cenu un ko kurš tirgo? 99% no jums tāpat nepirks šo auto, ko var kritizēt un riet. Katrai precei ir sava cena un savs pircējs.
Ja tu neesi tas pircējs, ko kunksti un smirdi cik viss ir slikti un dārgi. Apskatījies un aizmirsi.
Cilvēks veda, remontēja, investēja savu laiku un naudu, katrs šīs lietas novērtē savādāk.
Gribētu redzēt kā kaut viens no bļāvējiem atvestu auto izklaides pēc. Saskaitītu līdz centam izmaksas, un pa 100% pašizmaksu atdotu, jo "darīju to brīvajā laikā"
Plus tāpat uz vietas reāls cilvēks dabūs atlaidi.
P.S
Man nav nekāda sakara ar pārdevēju, tikai nu jau izbesīja lasīt orālās caurejuas ka viss ir slikti, visur perekupi cilvēkus. slauc.
Bet pa lielam viss ir ok, jo šī tēma jau otro nedēlu peld.
+100000000000000000
_________________ @Scmic
|
Thu Mar 12, 2015 10:44 am |
|
 |
lapkovskisA
|
 Re: Pārdodu Alfa Romeo 159 ar defektu
|
Wed Mar 18, 2015 6:27 pm |
|
 |
Emilio
Pievienojies: 14 Mar 2014
Komentāri: 128
|
Ko nozīmē tā dzeltenā ikona panelī ?
|
Wed Mar 18, 2015 6:46 pm |
|
 |
lapkovskisA
|
Emilio rakstīja:Ko nozīmē tā dzeltenā ikona panelī ?
Pasažieru pusē logs neapstāsies, ja Tu iebāzīsi pirkstus (es tā saprotu), kaut kāds safety sensors atslēdzies..
Tāpēc verot ciet logu, viņš uz augšu pa 10cm un tad apstājas, sanāk lai aizvērtu ir kādas 4x jāpaceļ tā podziņa.
|
Wed Mar 18, 2015 6:55 pm |
|
 |
versatile
Pievienojies: 28 May 2014
Komentāri: 665
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
ANTIPINCH SYSTEM FAILURE
(amber)
The warning light (or as an alternative, on certain versions, a symbol and a message are displayed) turns on when a failure is detected in the antipinch system.
Contact Alfa Romeo Authorized Service
http://www.fiatforum.com/croma-ii/161966-electric-windows-system-failure.html varbūt šitas palīdz.
|
Wed Mar 18, 2015 6:58 pm |
|
 |
Arnijs
Pievienojies: 22 Apr 2008
Komentāri: 567
Atrašanās vieta: Rīga, Purčiks
|
lapkovskisA rakstīja:Emilio rakstīja:Ko nozīmē tā dzeltenā ikona panelī ?
Pasažieru pusē logs neapstāsies, ja Tu iebāzīsi pirkstus (es tā saprotu), kaut kāds safety sensors atslēdzies..
Tāpēc verot ciet logu, viņš uz augšu pa 10cm un tad apstājas, sanāk lai aizvērtu ir kādas 4x jāpaceļ tā podziņa.
Nav tā, ka neapstāsies. Vnk - nekorekti aizvērsies (ar vairākām reizēm). Antipinch reaģē uz pieaugošu strāvas patēriņu un atslēdz mehānismu, ja patēriņš pārsniedz kādu noteikto vērtību. Viņš pats par sevi vēl nav defekts, bet gan uzrodas, ja nevienmērīgi virina logu, lielākoties smēķētājiem, kas regulāri paver logu tikai mazā šķirbiņā. (antipinch mēdz "atcerēties" virināšanas algoritmu un tik, cik parasti virina, arī paceļ vienā reizē. Vēl var uzrasties, ja logs stingri (nevienmērīgi) staigā vadīklās.
Pēc reseta ar kompi, logu nolaiž un paceļ galējās pozīcijās dažas reizes un pēc tam viss strādā kā nākas.
_________________ Kur ir olas, tur ir arī brokastis /Mārtiņš Rītiņš/
|
Thu Mar 19, 2015 4:54 pm |
|
 |
lapkovskisA
|
Arnijs rakstīja:lapkovskisA rakstīja:Emilio rakstīja:Ko nozīmē tā dzeltenā ikona panelī ?
Nav tā, ka neapstāsies. Vnk - nekorekti aizvērsies (ar vairākām reizēm). Antipinch reaģē uz pieaugošu strāvas patēriņu un atslēdz mehānismu, ja patēriņš pārsniedz kādu noteikto vērtību. Viņš pats par sevi vēl nav defekts, bet gan uzrodas, ja nevienmērīgi virina logu, lielākoties smēķētājiem, kas regulāri paver logu tikai mazā šķirbiņā. (antipinch mēdz "atcerēties" virināšanas algoritmu un tik, cik parasti virina, arī paceļ vienā reizē. Vēl var uzrasties, ja logs stingri (nevienmērīgi) staigā vadīklās.
Pēc reseta ar kompi, logu nolaiž un paceļ galējās pozīcijās dažas reizes un pēc tam viss strādā kā nākas.
Paldies par info
|
Thu Mar 19, 2015 6:48 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Apr 29, 2025 4:52 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
4 lapa no 5 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|