Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Varbuut kaads ko zin par sho alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ramyrez rakstīja:
Biju shoden mainiities-nu nekluvu es par vinjas iipasnieku......ja godiigi tad pateikshu taa bez nekaadiem meliem-shii bija peedeejo 4gadu nojaataakaa mashiina kuru esmu dziivee redzeejis-es zinu ko noziimee kad mashiina nejiet bet shis variants bija vispaar .....kad uzsaaku ar pirmo tad pilniigi apstaajos jo likaas kad esmu ielicis treshajaa:DVery Happy:vispaar nav ceeliena(VISPAAR NAV)-ja jaameera zirgos nu tad likaas kad braucu ar mashiinu 2tonaas un jauda man 50hp-godiigi,saimnieks saka ja gribi trakot piesped podzinju:DVery Happy-kad piespiedu podzinju tad itkaa iesleedzaas turbiina un tad braucu ar jaudu aptuveni 116hp:DVery HappyVery Happy-saak kjert tikai pedaalja beigaas i to vispaar nekaa-atkaati saimniekam patecu bez najezdiem un visa paareejaa kad es ar meesla 1.8 audi ar 125hp izkabinaatu vinja alfu i startaa i finishaa-nu tik tieshaam pipec kaa nojaata-tas viens no miinusiem kad galiigi nekustaas-taada sajuuta kad turbiinasd vispaar nav-nu nez ja leju vinjaaa 12.l tad vismaz gribeetu just adevi no vinjam:D
otrs miinus-izspuuteeja galaa eljas kunkulji:D
treshais-kad uzgaazee pie turbo boosta izmet zilu duumu
ceturtais-mashiina neatbild bildei vispaaar-taada sajuuta kad netaa runaaju ar citu saimnieku-jo atbrauca nevis melna gliita alfa bet gan tumshi vilioeta apsista,ar sadedzinaatu laku uz jumta un skjiibaam durviim un paarkraasotu aizmuguri ALFA:D-sainmniece rekastiija-tiirs gliits autinsh,sekot sliidzi katru dienu-tad jautaajums kaadeelj kreesli visi notraipiiti ar elju un mahsiina vispaar nejiet un peec 40km/h stuuri sit aaraa no rokaam un motors nopunkjojies un vispaar-biju shokaa atklaati sakot-nez gribu tikai pabriidinaat ja nu kas-neiesaistities ar Valmieras 166 alfu 2000.gada-riktiigs pheee:)
kada bija cena??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
kada bija cena??

Vai arī cik saimnieks piedāvāja samaksāt, lai viņu savāc   Doh!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaspars D rakstīja:
koijotins rakstīja:
kada bija cena??

bija piedaavaats uz mainju pret manu Audi A6 1996.gada 1.8 (tikko no vaacijas)un tjip piemaksa liidz 250.ls no vinju puses:)

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ramyrez rakstīja:
Kaspars D rakstīja:
koijotins rakstīja:
kada bija cena??

bija piedaavaats uz mainju pret manu Audi A6 1996.gada 1.8 (tikko no vaacijas)un tjip piemaksa liidz 250.ls no vinju puses:)
ko tad tu gaidiji piedavajot c4 audi un vel piemaksu dabut  Rolling Eyes es vel stingri domatu vai 155 mainitu pret stoharu bez motora  Rolling Eyes(drosi vien ar 300 ls piemaksu man piekristu)  bet nejau 166 lai ari cik vina bediga butu  Rolling Eyes  tas ta mans personigais viedoklis

Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration