kada bija cena??Ramyrez rakstīja:
Biju shoden mainiities-nu nekluvu es par vinjas iipasnieku......ja godiigi tad pateikshu taa bez nekaadiem meliem-shii bija peedeejo 4gadu nojaataakaa mashiina kuru esmu dziivee redzeejis-es zinu ko noziimee kad mashiina nejiet bet shis variants bija vispaar .....kad uzsaaku ar pirmo tad pilniigi apstaajos jo likaas kad esmu ielicis treshajaa:D:vispaar nav ceeliena(VISPAAR NAV)-ja jaameera zirgos nu tad likaas kad braucu ar mashiinu 2tonaas un jauda man 50hp-godiigi,saimnieks saka ja gribi trakot piesped podzinju:D
-kad piespiedu podzinju tad itkaa iesleedzaas turbiina un tad braucu ar jaudu aptuveni 116hp:D
-saak kjert tikai pedaalja beigaas i to vispaar nekaa-atkaati saimniekam patecu bez najezdiem un visa paareejaa kad es ar meesla 1.8 audi ar 125hp izkabinaatu vinja alfu i startaa i finishaa-nu tik tieshaam pipec kaa nojaata-tas viens no miinusiem kad galiigi nekustaas-taada sajuuta kad turbiinasd vispaar nav-nu nez ja leju vinjaaa 12.l tad vismaz gribeetu just adevi no vinjam:D
otrs miinus-izspuuteeja galaa eljas kunkulji:D
treshais-kad uzgaazee pie turbo boosta izmet zilu duumu
ceturtais-mashiina neatbild bildei vispaaar-taada sajuuta kad netaa runaaju ar citu saimnieku-jo atbrauca nevis melna gliita alfa bet gan tumshi vilioeta apsista,ar sadedzinaatu laku uz jumta un skjiibaam durviim un paarkraasotu aizmuguri ALFA:D-sainmniece rekastiija-tiirs gliits autinsh,sekot sliidzi katru dienu-tad jautaajums kaadeelj kreesli visi notraipiiti ar elju un mahsiina vispaar nejiet un peec 40km/h stuuri sit aaraa no rokaam un motors nopunkjojies un vispaar-biju shokaa atklaati sakot-nez gribu tikai pabriidinaat ja nu kas-neiesaistities ar Valmieras 166 alfu 2000.gada-riktiigs pheee:)