Autors |
Ziņojums |
osic
Pievienojies: 08 Jan 2009
Komentāri: 9
Atrašanās vieta: Rīga,Tornakalns
|
Ja nekustās augstāk par pusi - tātad kirdik šarnīriņiem --> Shis ir mans variants  ) Kas tie par šarnīriņiem?
|
Thu Jan 08, 2009 11:11 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
osic rakstīja:Ja nekustās augstāk par pusi - tātad kirdik šarnīriņiem --> Shis ir mans variants ) Kas tie par šarnīriņiem? 
apakšā zem tā dekoraīvā plastmasiņa, kuru redz kad paceļ stiklu dzīvo slotiņu motorīc ar šarnīru sistēmu...
vot tā ir labāk maināma nekā labojama...
_________________ in Busso we trust...
|
Thu Jan 08, 2009 11:28 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
palaidniex rakstīja:osic rakstīja:Ja nekustās augstāk par pusi - tātad kirdik šarnīriņiem --> Shis ir mans variants ) Kas tie par šarnīriņiem? 
apakšā zem tā dekoraīvā plastmasiņa, kuru redz kad paceļ stiklu dzīvo slotiņu motorīc ar šarnīru sistēmu...
vot tā ir labāk maināma nekā labojama...
Es vienu tādu esmu pasūtījis...
Man tīra, bet "pa solītim".
|
Thu Jan 08, 2009 11:37 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
KaramBax rakstīja:
Es vienu tādu esmu pasūtījis...
Man tīra, bet "pa solītim".
Tad tev derēs šis te apraksts.
|
Thu Jan 08, 2009 11:59 pm |
|
 |
supinator
Pievienojies: 27 Apr 2007
Komentāri: 157
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
osic rakstīja:Ja nekustās augstāk par pusi - tātad kirdik šarnīriņiem --> Shis ir mans variants ) Kas tie par šarnīriņiem? 
Ja tev veins strādā normāli,,bet otrs līdz pusei, tad paskaties nestrādājošā dvorņika stiprinājumu(srūve ,šlices) gadās kad aprauj šlices.Ieslēdz dvorņikus un ar roku nobloķē slikti strādājošo,ja otrs kustas,tad vaina ir šlicēs,tas viss elememtāri remontējams paša spēkiem.
|
Fri Jan 09, 2009 12:04 am |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
supinator rakstīja:osic rakstīja:Ja nekustās augstāk par pusi - tātad kirdik šarnīriņiem --> Shis ir mans variants ) Kas tie par šarnīriņiem?  Ja tev veins strādā normāli,,bet otrs līdz pusei, tad paskaties nestrādājošā dvorņika stiprinājumu(srūve ,šlices) gadās kad aprauj šlices.Ieslēdz dvorņikus un ar roku nobloķē slikti strādājošo,ja otrs kustas,tad vaina ir šlicēs,tas viss elememtāri remontējams paša spēkiem.
Arī variants...
|
Fri Jan 09, 2009 12:06 am |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
palaidniex rakstīja:ega rakstīja:neiet vai neslauka?
nu tad jāmaina arī pats mehānisms... nav nekas traks anyway... man vadītāja pusē arī dvorņiks savādi darbojas... 
Ja nekustās augstāk par pusi - tātad kirdik šarnīriņiem
Ja nesllauka - beigta slotiņa vai piespiedējs
Ja staigā raustoties - jāizjauc un jānotīra slīd kontakti no eļļas un jāpaliec vairāk - labākam kontaktam...
3.variants šad tad parādās, izmantojot "intervālu režīmu", bet ātri vien pāriet, kā jau tas alfām mēdz gadīties.
|
Fri Jan 09, 2009 11:48 am |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Ta man viss kombinācijā-
Staigā raustīdamies+ vienai pusei aprautas šlices+ vienam stienim gals nolūzis, stienis aizstāts ar kapara cauruli,kas tagad savienojumos ir sadilusi
Atceroties, kāda čakarēšanās bija to cauruli pareizā garumā un ar piemērotiem caurumiem pareizās vietās uztaisīt un uzlikt, nolēmu, ka ir pienācis laiks uzstādīt jaunu mehānismu.
Citāts:Das Teil hat jetzt die Nummer 60651959.
Leider ist das Teil nicht auf Lager.
das Gestänge würde 185,- Euro + Versand kosten.
...
Hallo Herr Prikulis,
ich habe die Teile bestellt.
Leider kann ich Ihnen zum jetzigen Zeitpunkt keinen genauen Liefertermin mitteilen.
Sobald ich Informationen habe melde ich mich sofort bei Ihnen.
Mit Freundlichen Grüßen
Franz Sewald
Alfa-Service GmbH
Tā arī pagaidām vēl gaidu.
|
Fri Jan 09, 2009 12:46 pm |
|
 |
|