Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Alfa romeo 155
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja nekustās augstāk par pusi - tātad kirdik šarnīriņiem --> Shis ir mans variants Smile) Kas tie par šarnīriņiem? Confused

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
osic rakstīja:
Ja nekustās augstāk par pusi - tātad kirdik šarnīriņiem --> Shis ir mans variants Smile) Kas tie par šarnīriņiem? Confused

apakšā zem tā dekoraīvā plastmasiņa, kuru redz kad paceļ stiklu dzīvo slotiņu motorīc ar šarnīru sistēmu...
vot tā ir labāk maināma nekā labojama...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
osic rakstīja:

apakšā zem tā dekoraīvā plastmasiņa, kuru redz kad paceļ stiklu dzīvo slotiņu motorīc ar šarnīru sistēmu...
vot tā ir labāk maināma nekā labojama...

Es vienu tādu esmu pasūtījis...
Man tīra, bet "pa solītim".

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:

Es vienu tādu esmu pasūtījis...
Man tīra, bet "pa solītim".

Tad tev derēs šis te apraksts.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
osic rakstīja:
        Ja tev veins strādā normāli,,bet otrs līdz pusei, tad paskaties nestrādājošā  dvorņika stiprinājumu(srūve ,šlices) gadās kad aprauj šlices.Ieslēdz dvorņikus un ar roku nobloķē slikti strādājošo,ja otrs kustas,tad vaina ir šlicēs,tas viss elememtāri remontējams paša spēkiem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
supinator rakstīja:
osic rakstīja:
        Ja tev veins strādā normāli,,bet otrs līdz pusei, tad paskaties nestrādājošā  dvorņika stiprinājumu(srūve ,šlices) gadās kad aprauj šlices.Ieslēdz dvorņikus un ar roku nobloķē slikti strādājošo,ja otrs kustas,tad vaina ir šlicēs,tas viss elememtāri remontējams paša spēkiem.

Arī variants...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
ega rakstīja:
neiet vai neslauka?
nu tad jāmaina arī pats mehānisms... nav nekas traks anyway... man vadītāja pusē arī dvorņiks savādi darbojas... shura

Ja nekustās augstāk par pusi - tātad kirdik šarnīriņiem
Ja nesllauka - beigta slotiņa vai piespiedējs
Ja staigā raustoties - jāizjauc un jānotīra slīd kontakti no eļļas un jāpaliec vairāk - labākam kontaktam...

3.variants šad tad parādās, izmantojot "intervālu režīmu", bet ātri vien pāriet, kā jau tas alfām mēdz gadīties.  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ta man viss kombinācijā-
Staigā raustīdamies+ vienai pusei aprautas šlices+ vienam stienim gals nolūzis, stienis aizstāts ar kapara cauruli,kas tagad savienojumos ir sadilusi  shura
Atceroties, kāda čakarēšanās bija to cauruli pareizā garumā un ar piemērotiem caurumiem pareizās vietās uztaisīt un uzlikt, nolēmu, ka ir pienācis laiks uzstādīt jaunu mehānismu.
Citāts:
Das Teil hat jetzt die Nummer 60651959.
Leider ist das Teil nicht auf Lager.
das Gestänge würde 185,- Euro + Versand kosten.
...
Hallo Herr Prikulis,
ich habe die Teile bestellt.
Leider kann ich Ihnen zum jetzigen Zeitpunkt keinen genauen Liefertermin mitteilen.
Sobald ich Informationen habe melde ich mich sofort bei Ihnen.
Mit Freundlichen Grüßen
Franz Sewald
Alfa-Service GmbH

Tā arī pagaidām vēl gaidu.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration