Wilkss rakstīja:
Vilson servisa kura es biju//Arfila//tur man mainija droseli,un prasija kur mainiju siksnu ar ruliem,esteicu ko pie vefa akm.tilta,ko vini man atbildeja ko sie nemot no vinem ierici kad maina siksnu,un ega neko nemak,un vajaga parbaudin.gala rezultata izmesta nauda(290LS)un vini saka ko biskin vinjai japeldmans pec ko vini neka nejadz,ka tik skruves skruvet
Es pamēģināšu iztulkot:
Vilson, es biju Arfilā - tur man mainīja droseli. Saša prasa: Kur mainīji zobsiksnu? Wilkss atbild: Pie Vef tilta (kaut kur dir%$ - personīgi es nezinu kas par servi ir pie Vef). Saša saka: Vefisti no Arfila`s ņem instrumentus (pieļauju, ka domāti šie). Sanāk, ka VEF servī strādā čalis ar kļičku ega (moš pilnajā vārdā Edgars). Saša saka: Tas pi%&* Ega neko nemāk un nav pārbaudījis vai siksna uzlikta pareizi. Gala rezultātā Wilkss ir izsviedis Ls 290. Pie tam, pēc zobsiksnas uzlikšanas, Ega saka, ka mašīnas apgriezieniem nedaudz ir jāpeld. Wilkss uzskata, ka Ega neko vairāk par skrūvju skrūvēšanu nejēdz.

Nu, apmēram tā. Tikai es nesaprotu kādēļ izmesti Ls 290, ja siksna jauna, ruļļi jauni, tad sanāk, ka naudu esi izsviedis tikai par nerūpīgi/nepareizi paveiktu darbu!