Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Peld apgriezieni 1.8TS
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Wilkss rakstīja:
Vilson servisa kura es biju//Arfila//tur man mainija droseli,un prasija kur mainiju siksnu ar ruliem,esteicu ko pie vefa akm.tilta,ko vini man atbildeja ko sie nemot no vinem ierici kad maina siksnu,un ega neko nemak,un vajaga parbaudin.gala rezultata izmesta nauda(290LS)un vini saka ko biskin vinjai japeld Mad mans pec ko vini neka nejadz,ka tik skruves skruvet Evil or Very Mad

Es pamēģināšu iztulkot:
Vilson, es biju Arfilā - tur man mainīja droseli. Saša prasa: Kur mainīji zobsiksnu? Wilkss atbild: Pie Vef tilta (kaut kur dir%$ - personīgi es nezinu kas par servi ir pie Vef). Saša saka: Vefisti no Arfila`s ņem instrumentus (pieļauju, ka domāti šie). Sanāk, ka VEF servī strādā čalis ar kļičku ega (moš pilnajā vārdā Edgars). Saša saka: Tas pi%&* Ega neko nemāk un nav pārbaudījis vai siksna uzlikta pareizi. Gala rezultātā Wilkss ir izsviedis Ls 290. Pie tam, pēc zobsiksnas uzlikšanas, Ega saka, ka mašīnas apgriezieniem nedaudz ir jāpeld. Wilkss uzskata, ka Ega neko vairāk par skrūvju skrūvēšanu nejēdz. Evil or Very Mad

Nu, apmēram tā. Tikai es nesaprotu kādēļ izmesti Ls 290, ja siksna jauna, ruļļi jauni, tad sanāk, ka naudu esi izsviedis tikai par nerūpīgi/nepareizi paveiktu darbu! 056

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alfas ir JAAREMONTEE triis vietaas:

1 - Autofichukaa, Ganiibu Dambii (pa normalo)
2 - Arfilaa, Zilupes ielaa (pa leto)
3 - Modena Motoraa, Krishjana Ulamnja gatvee (pa dargo)

Visus parejos servisus, vismaz Riigaa, es ieteiktu aizmirst. Visadus VEFus, Janus, Vasilijus utml...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
hmmm, nu servisā "kautkurpievefa" mainīt alfai zobsiksnu pa 290Ls jau arī ir neslikta ideja.....paskatoties banerī lapas apakšā imho piedāvājums ir bik saprātīgāks.....

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
hmmm, nu servisā "kautkurpievefa" mainīt alfai zobsiksnu pa 290Ls jau arī ir neslikta ideja.....paskatoties banerī lapas apakšā imho piedāvājums ir bik saprātīgāks.....

Es teiktu, ka Ls 130 ir pārmaksāti, lai tiktu pie ekskluzīvas iespējas remontēt Alfu kantorī "Pie Vefa". Rolling Eyes V6 zobsiksnas maiņa ir tādā cenā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cenā iekļauta arī dažu citu mezglu salaužana  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
cenā iekļauta arī dažu citu mezglu salaužana  naac

MartinsT šodien svilina!  ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:

rudens depresija nāk virsū, derētu uz pāris dienām aizšaut uz amsterdamu vai ko tamlīdzīgu izdomāt  Ffff..fristailo  smokin  aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
palaidniex rakstīja:

rudens depresija nāk virsū, derētu uz pāris dienām aizšaut uz amsterdamu vai ko tamlīdzīgu izdomāt  Ffff..fristailo  smokin  aiwa

nodoties homeopātijai? crazy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pie reizes atpakaļceļa pie proktologa  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Peld apgriezieni 1.8TS 
vilsons rakstīja:

vispār jau šiem motoriem zobenei nav nekādu metku.to vai tā ir pareizi uzlikta vart pārbaudīt tikai ar speciāliem sadaleņu fiksatoriem.

ну как это нету ,на Выпускном распредвале и на коленвале есть по метке,и на ремне должны быть метки,но  по ним можно выставить коленвал,если у тебя распредвалы в Cam Loki зажаты,а не маркером отмеченны Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
palaidniex rakstīja:

Labrīt, rudens - ziemassvētki nāk smokin

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration