Autors |
Ziņojums |
dedmunds
Pievienojies: 11 May 2008
Komentāri: 53
1998 Alfa-Romeo 156
|
andrey87 rakstīja:
vēl lieta-tur baigi nevīžīgi tie auto-redzēti gan puvuši āboli uz pakaļējā sēdekļa, gan kaut kādi maisi, u.c. mēsli salonos.., stāv ar sistiem lukturiem, nopūstām riepām, alfu vienu redzēju ar baigi izvandalētu salonu. - ja viņi pārlasa motoru vai viņiem grūti novākt tā auto salonu, to pamazgāt?! piepumpēt riteni, nomainīt lukturus, ielikt lampiņas? tas tak rada kopta auto tēlu, var prasīt vairāk $.. bet viņi tak to nedara.. jeb tas arī viņiem tāds triks lai visi domātu kā es?
P.S. kā ar šito bija Vitaljai?
Ir paziņa , kas dzenā no Lietuvas auto un tirgo te.
Jamais stāsta ka ir 2 vadošie plači:
1 - auto "izpiderasīti" līdz izpūtējam . viss spīd un laistās , bet tehniskais galīgā pīīīīīī
2 - auco kā no cūku fermas , bet tehniskais neraksturīgi labs.
vārdu sakot ja ir interese , varu iedot telefonu , kas ar Lietuvas auto uzpirkšanu / pārdošanu nodarbojas
|
Wed Jun 04, 2008 10:54 pm |
|
 |
andrey87
Pievienojies: 22 Aug 2007
Komentāri: 235
Atrašanās vieta: Daugavpils
1998 Alfa-Romeo 156
|
dedmunds rakstīja:
Ir paziņa , kas dzenā no Lietuvas auto un tirgo te.
Jamais stāsta ka ir 2 vadošie plači:
1 - auto "izpiderasīti" līdz izpūtējam . viss spīd un laistās , bet tehniskais galīgā pīīīīīī
2 - auco kā no cūku fermas , bet tehniskais neraksturīgi labs.
vārdu sakot ja ir interese , varu iedot telefonu , kas ar Lietuvas auto uzpirkšanu / pārdošanu nodarbojas 
shito 1-2 arii biju domaajis  tik taa paarliecinoshi negribeejaas rakstiit
|
Thu Jun 05, 2008 5:20 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Savā mužā es atvedu 5 mašīnas no Lietuvas. Izņēmot dažus sikus defektus, kurus, es pamanīju vēl autotralā, nekas nebija remontēts un autiņi, kopumā, bija ļoti labi un visi tika pardoti pēc gada-diviem par tadu pašu cenu, ka nopirkti.
Nav ne vainas leišu autotirgiem, ja to proti atšķirt "gorelogo perevjortiša" no normālās mašīnas, galvenais neiet tajā pusē, kur leiši tirgo nevis no traliem, bet no placa.. tip kā mūsu Rumbula, vot tur visādi sūdi gādās  bet viss točno "spīd un laistās"
|
Thu Jun 05, 2008 5:33 pm |
|
 |
BlueLaguna
Pievienojies: 19 Apr 2008
Komentāri: 71
1999 Alfa-Romeo 166
|
TheCAT rakstīja:Savā mužā es atvedu 5 mašīnas no Lietuvas. Izņēmot dažus sikus defektus, kurus, es pamanīju vēl autotralā, nekas nebija remontēts un autiņi, kopumā, bija ļoti labi un visi tika pardoti pēc gada-diviem par tadu pašu cenu, ka nopirkti.
Nav ne vainas leišu autotirgiem, ja to proti atšķirt "gorelogo perevjortiša" no normālās mašīnas, galvenais neiet tajā pusē, kur leiši tirgo nevis no traliem, bet no placa.. tip kā mūsu Rumbula, vot tur visādi sūdi gādās bet viss točno "spīd un laistās"
TheCAT +100, mums jau sestais auto.
|
Fri Jun 06, 2008 2:04 am |
|
 |
envy
Pievienojies: 07 Nov 2007
Komentāri: 147
|
Pilnīgi pievienojos pēdējiem rakstītājiem!
Pats esmu atvedis neskaitāmi daudz auto no Lietuvas un visi tagadējie saimnieki brauc un priecājas!
|
Fri Jun 06, 2008 11:51 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Bet, protams, tā nav paradīze  bet galvēnais pluss - izvēle, jo kad pie mums tika tirgotas tikai melnas "žurkas" un "bumeri" ar SRAKING izpūtējiem, vai Audi A6 Avant TDi, vai neskaitams daudzums Chrysler Voyager - Lietuvā viegli bija sameklēt daudz ko.. pat tadas mašīnas, kadas šeit nav reāli notirgot (Lancia Y, piem.. =)))
|
Sat Jun 07, 2008 1:11 am |
|
 |
eddie
Pievienojies: 13 Apr 2007
Komentāri: 2
|
Es ari pirku 156 vestu no lietuvas. bij nedaudz krasota bet loti zolidi un tehniski bij ideala. Pec pirma gada nomainiju apaksas plauktus un gaisa meritaju.Visu esmu apskatijis un varu teikt ka nekadas iesmeresanas nebij kaut cena bij loti pat laba.To meritaju nobeidzu pats jo gaisafiltra bij rauts gar malu-vajadzeja mainit noperkot uzreiz.Meritajs maksaja 130ls.
|
Thu Jun 19, 2008 11:03 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Autoprizme ir leišu dīleris?
Nez,cik leišiem ir PVN?
Un vai ar viņiem var kaulēties par cenu?
|
Mon Dec 01, 2008 4:26 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
KaramBax rakstīja:Autoprizme ir leišu dīleris?
Nez,cik leišiem ir PVN?
Un vai ar viņiem var kaulēties par cenu?
Autoprizme ir "ljevais" diileris, kas tirgo liimeetas mashiinas un taa, bet nu atsauksmes ir labas, kauleeties var
|
Mon Dec 01, 2008 5:02 pm |
|
 |
KriXis
Pievienojies: 31 Dec 2007
Komentāri: 989
Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
2002 Alfa-Romeo 147
|
 Re: Alfa no Lietuvas?
fortado rakstīja:Savu 147-to Alfu noskatiju Lietuvā caur Plus.lv.. Vai kāds ir vedia auto no Lietuvas? Ar kādām papildus izmaksām man jārēķinas?
Paldies
topošā alfiste 
Vai nevēlies manu 145-to labāk iegādāties? Baigi labais urbis!!
|
Tue Dec 02, 2008 12:33 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Vai kāds nedomā laist pie Laimja? Lūdzu dodiet ziņu!!!!
_________________ dejojam dizko!
|
Tue Dec 02, 2008 4:18 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
dzintis rakstīja:Vai kāds nedomā laist pie Laimja? Lūdzu dodiet ziņu!!!!
Rīt būšu Viļņā...
|
Tue Dec 02, 2008 5:37 pm |
|
 |
|