Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Alfa no Lietuvas?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
andrey87 rakstīja:

vēl lieta-tur baigi nevīžīgi tie auto-redzēti gan puvuši āboli uz pakaļējā sēdekļa, gan kaut kādi maisi, u.c. mēsli salonos.., stāv ar sistiem lukturiem, nopūstām riepām, alfu vienu redzēju ar baigi izvandalētu salonu. - ja viņi pārlasa motoru vai viņiem grūti novākt tā auto salonu, to pamazgāt?! piepumpēt riteni, nomainīt lukturus, ielikt lampiņas? tas tak rada kopta auto tēlu, var prasīt vairāk $.. bet viņi tak to nedara.. jeb tas arī viņiem tāds triks lai visi domātu kā es?

P.S. kā ar šito bija Vitaljai?

Ir paziņa , kas dzenā no Lietuvas auto un tirgo te.
Jamais stāsta ka ir 2 vadošie plači:
1 - auto "izpiderasīti" līdz izpūtējam . viss spīd un laistās , bet tehniskais galīgā pīīīīīī
2 - auco kā no cūku fermas , bet tehniskais neraksturīgi labs.

vārdu sakot ja ir interese , varu iedot telefonu , kas ar Lietuvas auto uzpirkšanu / pārdošanu nodarbojas Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dedmunds rakstīja:

Ir paziņa , kas dzenā no Lietuvas auto un tirgo te.
Jamais stāsta ka ir 2 vadošie plači:
1 - auto "izpiderasīti" līdz izpūtējam . viss spīd un laistās , bet tehniskais galīgā pīīīīīī
2 - auco kā no cūku fermas , bet tehniskais neraksturīgi labs.

vārdu sakot ja ir interese , varu iedot telefonu , kas ar Lietuvas auto uzpirkšanu / pārdošanu nodarbojas Smile

shito 1-2 arii biju domaajis  Wink tik taa paarliecinoshi negribeejaas rakstiit Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Savā mužā es atvedu 5 mašīnas no Lietuvas. Izņēmot dažus sikus defektus, kurus, es pamanīju vēl autotralā, nekas nebija remontēts un autiņi, kopumā, bija ļoti labi un visi tika pardoti pēc gada-diviem par tadu pašu cenu, ka nopirkti.
Nav ne vainas leišu autotirgiem, ja to proti atšķirt "gorelogo perevjortiša" no normālās mašīnas, galvenais neiet tajā pusē, kur leiši tirgo nevis no traliem, bet no placa.. tip kā mūsu Rumbula, vot tur visādi sūdi gādās  Wink bet viss točno "spīd un laistās"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Savā mužā es atvedu 5 mašīnas no Lietuvas. Izņēmot dažus sikus defektus, kurus, es pamanīju vēl autotralā, nekas nebija remontēts un autiņi, kopumā, bija ļoti labi un visi tika pardoti pēc gada-diviem par tadu pašu cenu, ka nopirkti.
Nav ne vainas leišu autotirgiem, ja to proti atšķirt "gorelogo perevjortiša" no normālās mašīnas, galvenais neiet tajā pusē, kur leiši tirgo nevis no traliem, bet no placa.. tip kā mūsu Rumbula, vot tur visādi sūdi gādās  Wink bet viss točno "spīd un laistās"

TheCAT +100, mums jau sestais auto.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pilnīgi pievienojos pēdējiem rakstītājiem!
Pats esmu atvedis neskaitāmi daudz auto no Lietuvas un visi tagadējie saimnieki brauc un priecājas!  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bet, protams, tā nav paradīze  Very Happy bet galvēnais pluss - izvēle, jo kad pie mums tika tirgotas tikai melnas "žurkas" un "bumeri" ar SRAKING izpūtējiem, vai Audi A6 Avant TDi, vai neskaitams daudzums Chrysler Voyager - Lietuvā viegli bija sameklēt daudz ko.. pat tadas mašīnas, kadas šeit nav reāli notirgot (Lancia Y, piem.. =)))

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es ari pirku 156 vestu no lietuvas. bij nedaudz krasota bet loti zolidi un tehniski bij ideala. Pec pirma gada nomainiju apaksas plauktus un gaisa meritaju.Visu esmu apskatijis un varu teikt ka nekadas iesmeresanas nebij kaut cena bij loti pat laba.To meritaju nobeidzu pats jo gaisafiltra bij rauts gar malu-vajadzeja mainit noperkot uzreiz.Meritajs maksaja 130ls.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Autoprizme ir leišu dīleris?
Nez,cik leišiem ir PVN?
Un vai ar viņiem var kaulēties par cenu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Autoprizme ir leišu dīleris?
Nez,cik leišiem ir PVN?
Un vai ar viņiem var kaulēties par cenu?

Autoprizme ir "ljevais" diileris, kas tirgo liimeetas mashiinas un taa, bet nu atsauksmes ir labas, kauleeties var Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Alfa no Lietuvas? 
fortado rakstīja:
Savu 147-to Alfu noskatiju Lietuvā caur Plus.lv.. Vai kāds ir vedia auto no Lietuvas? Ar kādām papildus izmaksām man jārēķinas?
Paldies
topošā alfiste  Laughing

Vai nevēlies manu 145-to labāk iegādāties? Baigi labais urbis!!  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vai kāds nedomā laist pie Laimja? Lūdzu dodiet ziņu!!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
Vai kāds nedomā laist pie Laimja? Lūdzu dodiet ziņu!!!!

Rīt būšu Viļņā...

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration