Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
156 GTA '04
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Es neizbraucu un negribu ar. baro putnus Pietika, ka redzēju j.k. un Nr.7 sejas izteiksmes pēc līkuma izmešanas...  emo

crazy  crazy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es jau šito esmu aizmirsis, un labi, ka sen un pa tādu brīvāku vietu neizbraukājos ar Ogas bellu...
Man nervu nomierināšanai palika atmiņā, ka ar to apgriezties šaurā vietā ir 2x sūdīkāk nekā ar Zirnekli... aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Es jau šito esmu aizmirsis, un labi, ka sen un pa tādu brīvāku vietu neizbraukājos ar Ogas bellu...
Man nervu nomierināšanai palika atmiņā, ka ar to apgriezties šaurā vietā ir 2x sūdīkāk nekā ar Zirnekli... aiwa

Ar Tavu zirnekli es arī nebraukšu, nebojāšu sev garīgo shura

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
palaidniex rakstīja:

A ar Balto iedosi izgāzt? Kaut pa rayonu? Ffff..fristailo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
j.k. rakstīja:
palaidniex rakstīja:

Anytime duud naac

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
palaidniex rakstīja:
j.k. rakstīja:
palaidniex rakstīja:

Anytime duud naac

Nu kaut kad ta būs jāsabīda tas test drive! Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jā.. zirneklis arī  ir kaut kas.  love To nevar sajust, kamēr neizbrauc kādu nesteidzīgu līkumu. Tagad es saprotu diskusiju, ka zirnekli var ņemt pat ar 1.8 bīdeli (+palaidnieka stereosistēmu  Razz ). Lēnām aizslidini līdz 90, iestutē kruīzā un vienkārši baudi kopējo fīlingu. I nekur skriet negribās (lai gan patīkami tomēr, ja tas V6 apakšā burbuļo). Mmm.. šis ir pasākums ar jūtām. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es gan varu mieriigi izbraukt ar GTA un nav sajuutas, ka jaametas peec nazha emo

jo:

1) man ir bijushas vairaakas, manupraat, vislabaakaas Alfas vispaar, protams, ar lielajiem V6. visiem, kam nav bijushas, rekomendeeju naac saakt var kaut ar 2.5 156. joprojaam uzskatu, ka 156 ir ideali sabalseets dzineejs ar kaarbu. maksaa kapeikas, vebshem rekomendeeju Cool

2) izbraucot ar pavisam parasto 4 cil 8v 2.0 pa kaartiigu trasi man pilniigi pietiek gan jaudas, gan skanjas, gan griezes, jaaspeej tik stuureet un trajektorijas ziimeet. vobshem kaifas nerealas, rekomendeeju naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Jā.. zirneklis arī  ir kaut kas.  love To nevar sajust, kamēr neizbrauc kādu nesteidzīgu līkumu. Tagad es saprotu diskusiju, ka zirnekli var ņemt pat ar 1.8 bīdeli (+palaidnieka stereosistēmu  Razz ). Lēnām aizslidini līdz 90, iestutē kruīzā un vienkārši baudi kopējo fīlingu. I nekur skriet negribās (lai gan patīkami tomēr, ja tas V6 apakšā burbuļo). Mmm.. šis ir pasākums ar jūtām. Wink

Tomēr tas zirneklis ir NEŽĒLĪGI SMAGS! Un ar to 90 km/h ir kā ir - ja vajag kādu apdzīt bez stresa, ar platu, nesatricināmu, nesteidzīga ripinājuma smaidu sejā, tad 1,8 nebūs īstā izvēle...
Uzprasi Nr.7...

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Wed May 06, 2009 4:30 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
es gan varu mieriigi izbraukt ar GTA un nav sajuutas, ka jaametas peec nazha emo

jo:

1) man ir bijushas vairaakas, manupraat, vislabaakaas Alfas vispaar, protams, ar lielajiem V6. visiem, kam nav bijushas, rekomendeeju naac saakt var kaut ar 2.5 156. joprojaam uzskatu, ka 156 ir ideali sabalseets dzineejs ar kaarbu. maksaa kapeikas, vebshem rekomendeeju Cool

2) izbraucot ar pavisam parasto 4 cil 8v 2.0 pa kaartiigu trasi man pilniigi pietiek gan jaudas, gan skanjas, gan griezes, jaaspeej tik stuureet un trajektorijas ziimeet. vobshem kaifas nerealas, rekomendeeju naac

Par 155 2.0 8V tikai piekrist! Man vēljoprojām ir nostalgie par šo auto.
Tāds mazliet puicisks, paklausīgs un gana provokatīvs.... Mazliet pat huļigānisks.
Cik ir nācies braukt ar elbee exemplāru - tikai megarespect!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:

j.k. neraudi.neesi tu vienīgais.es sev vakar sačekarēju visu atlikušo vakaru un vēl šodien tā īsti neesu attapies no tā ka vakar kad biju pārlasijis tam GTA piekari,veicu testa apli ap kvartālu.Tā teikt pārbudīt darbībā vai viss tur ir labi.Un bij/ir mega labi,tik labi ka nu kožu pirkstos un pie sevis klusītiņām ceru,ka Oga nepārdos/izlems vēl nepārdot un kādu ~gadiņu vēl pagaidīs,lai es tad varētu to auto iehavot Embarassed

Nav tik traki. Pie tā ātri pierod un pēc 3 dienām liekas, ka tā miskaste nemaz vairs neiet 056
Bet ar jaunajiem plauktiem tiešām ir cits urbiens. Mazliet jāpielāpa budžets un jāuzliek vēl vasaras riepas... ihaaaaa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration