|
8 lapa no 8 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
altez rakstīja:Es neizbraucu un negribu ar. Pietika, ka redzēju j.k. un Nr.7 sejas izteiksmes pēc līkuma izmešanas... 
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed May 06, 2009 3:36 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Es jau šito esmu aizmirsis, un labi, ka sen un pa tādu brīvāku vietu neizbraukājos ar Ogas bellu...
Man nervu nomierināšanai palika atmiņā, ka ar to apgriezties šaurā vietā ir 2x sūdīkāk nekā ar Zirnekli...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed May 06, 2009 3:38 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
palaidniex rakstīja:Es jau šito esmu aizmirsis, un labi, ka sen un pa tādu brīvāku vietu neizbraukājos ar Ogas bellu...
Man nervu nomierināšanai palika atmiņā, ka ar to apgriezties šaurā vietā ir 2x sūdīkāk nekā ar Zirnekli... 
Ar Tavu zirnekli es arī nebraukšu, nebojāšu sev garīgo
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Wed May 06, 2009 3:39 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
j.k. rakstīja:palaidniex rakstīja:Es jau šito esmu aizmirsis, un labi, ka sen un pa tādu brīvāku vietu neizbraukājos ar Ogas bellu...
A ar Balto iedosi izgāzt? Kaut pa rayonu?
|
Wed May 06, 2009 3:40 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
palaidniex rakstīja:j.k. rakstīja:palaidniex rakstīja:Es jau šito esmu aizmirsis, un labi, ka sen un pa tādu brīvāku vietu neizbraukājos ar Ogas bellu...
A ar Balto iedosi izgāzt? Kaut pa rayonu? 
Anytime duud
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Wed May 06, 2009 3:41 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
|
Wed May 06, 2009 3:46 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Jā.. zirneklis arī ir kaut kas.  To nevar sajust, kamēr neizbrauc kādu nesteidzīgu līkumu. Tagad es saprotu diskusiju, ka zirnekli var ņemt pat ar 1.8 bīdeli (+palaidnieka stereosistēmu  ). Lēnām aizslidini līdz 90, iestutē kruīzā un vienkārši baudi kopējo fīlingu. I nekur skriet negribās (lai gan patīkami tomēr, ja tas V6 apakšā burbuļo). Mmm.. šis ir pasākums ar jūtām.
|
Wed May 06, 2009 3:47 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
es gan varu mieriigi izbraukt ar GTA un nav sajuutas, ka jaametas peec nazha
jo:
1) man ir bijushas vairaakas, manupraat, vislabaakaas Alfas vispaar, protams, ar lielajiem V6. visiem, kam nav bijushas, rekomendeeju  saakt var kaut ar 2.5 156. joprojaam uzskatu, ka 156 ir ideali sabalseets dzineejs ar kaarbu. maksaa kapeikas, vebshem rekomendeeju
2) izbraucot ar pavisam parasto 4 cil 8v 2.0 pa kaartiigu trasi man pilniigi pietiek gan jaudas, gan skanjas, gan griezes, jaaspeej tik stuureet un trajektorijas ziimeet. vobshem kaifas nerealas, rekomendeeju
|
Wed May 06, 2009 4:16 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
altez rakstīja:Jā.. zirneklis arī ir kaut kas. To nevar sajust, kamēr neizbrauc kādu nesteidzīgu līkumu. Tagad es saprotu diskusiju, ka zirnekli var ņemt pat ar 1.8 bīdeli (+palaidnieka stereosistēmu ). Lēnām aizslidini līdz 90, iestutē kruīzā un vienkārši baudi kopējo fīlingu. I nekur skriet negribās (lai gan patīkami tomēr, ja tas V6 apakšā burbuļo). Mmm.. šis ir pasākums ar jūtām. 
Tomēr tas zirneklis ir NEŽĒLĪGI SMAGS! Un ar to 90 km/h ir kā ir - ja vajag kādu apdzīt bez stresa, ar platu, nesatricināmu, nesteidzīga ripinājuma smaidu sejā, tad 1,8 nebūs īstā izvēle...
Uzprasi Nr.7...
Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Wed May 06, 2009 4:30 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
|
Wed May 06, 2009 4:25 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:es gan varu mieriigi izbraukt ar GTA un nav sajuutas, ka jaametas peec nazha
jo:
1) man ir bijushas vairaakas, manupraat, vislabaakaas Alfas vispaar, protams, ar lielajiem V6. visiem, kam nav bijushas, rekomendeeju saakt var kaut ar 2.5 156. joprojaam uzskatu, ka 156 ir ideali sabalseets dzineejs ar kaarbu. maksaa kapeikas, vebshem rekomendeeju
2) izbraucot ar pavisam parasto 4 cil 8v 2.0 pa kaartiigu trasi man pilniigi pietiek gan jaudas, gan skanjas, gan griezes, jaaspeej tik stuureet un trajektorijas ziimeet. vobshem kaifas nerealas, rekomendeeju 
Par 155 2.0 8V tikai piekrist! Man vēljoprojām ir nostalgie par šo auto.
Tāds mazliet puicisks, paklausīgs un gana provokatīvs.... Mazliet pat huļigānisks.
Cik ir nācies braukt ar elbee exemplāru - tikai megarespect!
|
Wed May 06, 2009 4:26 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
vilsons rakstīja:
j.k. neraudi.neesi tu vienīgais.es sev vakar sačekarēju visu atlikušo vakaru un vēl šodien tā īsti neesu attapies no tā ka vakar kad biju pārlasijis tam GTA piekari,veicu testa apli ap kvartālu.Tā teikt pārbudīt darbībā vai viss tur ir labi.Un bij/ir mega labi,tik labi ka nu kožu pirkstos un pie sevis klusītiņām ceru,ka Oga nepārdos/izlems vēl nepārdot un kādu ~gadiņu vēl pagaidīs,lai es tad varētu to auto iehavot 
Nav tik traki. Pie tā ātri pierod un pēc 3 dienām liekas, ka tā miskaste nemaz vairs neiet
Bet ar jaunajiem plauktiem tiešām ir cits urbiens. Mazliet jāpielāpa budžets un jāuzliek vēl vasaras riepas...
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed May 06, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 1:22 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
8 lapa no 8 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|