Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Morientes rakstīja:Eļļas lampiņa raustās brīžiem (nu tur mož cita vaina..).
viss paareejais shtrunts, bet pirms naakamreiz darbini, apsties elljas liimeni.
|
Wed Jan 03, 2007 4:37 pm |
|
 |
maksys
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 103
Atrašanās vieta: Saldus
1998 Alfa-Romeo 156
|
 ventilators strada tikai 4 roba !!!
ventilators strada tikai izjaucu prieksejo paneli domaju ka sledzos vaina bet tomer ne visi sledzi ir kartiba parbaudiju  nju ir kads ir saskaries ar kko tadu ???
|
Wed Jan 03, 2007 6:16 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
nav k-kāda pretestība nodegusi? Tev ir klimatkontrole vai parastā pečka?
_________________ @Scmic
|
Wed Jan 03, 2007 6:20 pm |
|
 |
maksys
1998 Alfa-Romeo 156
|
parasta pechka
|
Wed Jan 03, 2007 6:42 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
aaa, gtv puuteeja regulatoram tiek klaat nonjemot blakussedeetaaja pusee tepikjiiti.
|
Thu Jan 04, 2007 12:05 am |
|
 |
Morientes
Pievienojies: 12 Sep 2006
Komentāri: 150
1996 Alfa-Romeo GTV
|
elbee rakstīja:aaa, gtv puuteeja regulatoram tiek klaat nonjemot blakussedeetaaja pusee tepikjiiti.
Nez kāpēc tas mani vairs neizbrīna.  To GTV konstruējuši diezgan asprātīgi džeki.
Es gan priecātos par 4. ātrumu pečkai. Šodien pa krasteni labu slalomu uztaisīju tīrīdams stiklu.
|
Thu Jan 04, 2007 1:10 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Moins, pipari!
Mana pieredze ar nodegusho pretestiibu: atrodas (njemiet veeraa, ka man ir 156) zem cimdu nodaliijuma (aka bardachok - mazaa nekaartiiba). Spraudnis ar vadiem ir rezistora apakahsa. Izskruuveejam laukaa un nesam lodeet kopaa (Njem veeraa, ka pasham var arii neizdoties, jo es nesu elektronikas lodeetaajiem, kuriem speciaals mikrenju lodaamurs, jo lodeejot ar parasto var piekjert klaat plastmasu, kas nepaarprotami izkusiis. Tur ir 2 metaala stiepliites: ^ un ^^. Kaa reiz 4 aatrumi. Tev noteikti ir paardegusi kaada no taam.
|
Thu Jan 04, 2007 10:19 am |
|
 |
maksys
1998 Alfa-Romeo 156
|
heh nju tad nav ik traki man 1 dzheks telefonus lode  taka ta nebus problema  kad tikshu pie ta strunta moska ielikshu manuali
|
Thu Jan 04, 2007 10:31 am |
|
 |
traka plume
Pievienojies: 10 Oct 2006
Komentāri: 286
Atrašanās vieta: Rīga, Salaspils, Ķekava
|
 ERRRRRRROR!!!
Eu, palīgā! Nu i p****ā! Ventilators šancē nečīkstot, bet, neskatoties uz nedegošo lampiņu, ir cita problēma- pūš tikai un vienīgi pa paneļa vidējo caurumu (sejā un "atpakaļskata spoguļa apsilde"), sānos (atkal sejā un sāna logi) un pakaļā. Grozu padeves virziena ripu kā vien sirds kāro, bet uz logiem un kājām silto gaisu nedabūt, ja vien pats personīgi nepūš!
|
Mon Jan 22, 2007 1:12 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
 Re: ERRRRRRROR!!!
traka plume rakstīja:Eu, palīgā! Nu i p****ā! Ventilators šancē nečīkstot, bet, neskatoties uz nedegošo lampiņu, ir cita problēma- pūš tikai un vienīgi pa paneļa vidējo caurumu (sejā un "atpakaļskata spoguļa apsilde"), sānos (atkal sejā un sāna logi) un pakaļā. Grozu padeves virziena ripu kā vien sirds kāro, bet uz logiem un kājām silto gaisu nedabūt, ja vien pats personīgi nepūš!
Es teiktu, ka kirdik krāsns gaisa dozēšanas vai HVZ vārstam. Bet varbūt arī nē. Vispār tā pečkas padarīšana ir samērā komplicēts pasākums (ar klimatu), tāpēc laicīgi aizbrauc uz kādu servi. Es teiktu ciemos pie Sašas.
|
Mon Jan 22, 2007 4:57 pm |
|
 |
Morientes
Pievienojies: 12 Sep 2006
Komentāri: 150
1996 Alfa-Romeo GTV
|
Man pečku Lubānas ielā sataisīja. Tikai vēl nezinu kas par vainu bija. Bet man nepūta vispār, un tas vienkāršāk izklausās.
|
Mon Jan 22, 2007 5:22 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
Tāpec jau es saku, ka komplicēts pasākums.
|
Mon Jan 22, 2007 5:56 pm |
|
 |
traka plume
|
c'mon! vai tiešām būs jājauc ārā un jāliek kopā tā ventilācijas sistēma cerībā, ka kaut kas paliks pāri un līdz ar to sāks strādāt kā nākas (dažreiz tā notiek)? tie servisi jau piegriezušies. pie sašas pavasarī būs ņemšanās ar priekšējo piekari, tipa augšējie balsti...hvz.
|
Tue Jan 23, 2007 9:49 am |
|
 |
traka plume
|
Pagājušās nedēļas 6dienā saņēmos- paņēmu visus instrumentus (pāris atslēgas un šveices armijas multitūlu) un gāju ārdīt ārā paneli, lai atdzīvināt ventilatora zudušās spējas. Laikapstākļi arī pieņemami- vismaz tās atslēgas vairs nesala klāt pie pirkstiem!
Rezultāts v.1.0-pusizjaukta viduskonsole, ventilators un garīgais.
Iemesls- neviens man neatgādināja, ka vajadzīga arī seškantes atslēdziņa, turklāt tas izmērs, kas ir pazudinājies.
Rīcība- tā nu pirms iešanas gruzīties par  pēcpusdienu, izdomāju, ka vajag autiņu piekārtot, bet, lai piekārtotu, vajag uzsildīt salonu. Salieku atpakaļ ventilatoru un kā rubīju iekšā...
Likteņa pavērsiens-  karstais gaiss uz kājām pūš!?
Rezultāts v.2.0- Tā nu krāmēju visu atpakaļ, jo viss ir salabojies gandrīz pats no sevis un strādā čikiniekā!
Ieguvums- neskaitot to, ka tagad pūš kur liek, 2 lati un 2 santīmi, stikla lodīte un saplīsusi numura apgaismojuma lampiņa (viss, kas atradās paneļa destrukturizācijas procesā).
A kas tur pa h***u bija...
|
Tue Mar 06, 2007 11:23 am |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
|
Tue Mar 06, 2007 11:30 am |