Autors |
Ziņojums |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
 Re: Bremzes
rou.bill rakstīja:Alsi rakstīja:rou.bill rakstīja:Sveiki. Kārtējo reizi nākas lūgt jūsu palīdzību.
Tātad, nesen biju aizbraucs uz bezmaksas diagnostiku veikt pārbaudes, jo kā nekā man drīz jāiet tehniskā. Tad nu to izdarīja un man paziņoja, ka bremzes ir galīgi švakas un var sagādāt problēmas tehniskās apskates procesa laikā.
Sanāk tā, ka man būtu jāmaina gan uzlikas, gan diski, jo abas detaļas esot tuvu kritiskajam stāvoklim (dīvaini, ka pats to pat nebiju ievērojis )
Tad nu es mazliet pameklējos internetā un atradu pievilcigu variantu diskiem http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-145-146/Brakes/Brembo-Brake-Disc-Set-Max-front::3736.html
Taču īsti nesaprotu vai man der vai neder, un vai uzlikas derēs jebkuras?
Un varbūt varat ieteikt kādu labu vietu kur ari būtu iespēja iegādāties tās pašas uzlikas
Paldies jau iepriekš...
P.S. Jāmaina ir priekšējās bremzes, AR 146
Kads motors ? ja boxeritis - tad tev stav parastie neventilejmije... kaadi 13 ls/gab maksa
Nu ir boxeris 1,6, kur tadas iespejams dabut?
Pir mums daugavpillii bija veikalplauktaa...
Vai Riigaa arii medz buut rezerves dalju veikali ?
|
Sun Feb 01, 2009 9:01 pm |
|
 |
dlhawk
Member of

Pievienojies: 04 Jun 2008
Komentāri: 1808
Atrašanās vieta: Rīga
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
Šodien mana 156 izspēlēja kārtējo joku  vakarā izbraucu mazu gabalu atstāju un pēc desmit minūtēm taisos braukt tālāk, bet skatos, ka vienlaicīgi sāka degts ABS un rokas bremzes lampiņas  Pārbaudīju šķidrumu braucot ABS viss  par klučiem it kā trīs nedēļas atpakaļ servisā teica ka ir normāli, braucot ik palaikam mirgo ta pazūd/parādās.
Īsi sakot kāds nezin kādos gadījumos vispār tās sāk degt abas reizē
|
Thu Feb 05, 2009 8:25 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
dlhawk rakstīja:Šodien mana 156 izspēlēja kārtējo joku vakarā izbraucu mazu gabalu atstāju un pēc desmit minūtēm taisos braukt tālāk, bet skatos, ka vienlaicīgi sāka degts ABS un rokas bremzes lampiņas Pārbaudīju šķidrumu braucot ABS viss par klučiem it kā trīs nedēļas atpakaļ servisā teica ka ir normāli, braucot ik palaikam mirgo ta pazūd/parādās.
Īsi sakot kāds nezin kādos gadījumos vispār tās sāk degt abas reizē 
elektronika gljuko veciit... standarts, driiz paaries
bet ja nopietni tur nevar buut kaads droshinaataajs gljukains vai arii kaadi kontakti jaapatiira vai arii jaapakustina?
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Thu Feb 05, 2009 8:28 pm |
|
 |
maksys
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 103
Atrašanās vieta: Saldus
1998 Alfa-Romeo 156
|
|
Thu Feb 05, 2009 8:32 pm |
|
 |
dlhawk
Member of

Pievienojies: 04 Jun 2008
Komentāri: 1808
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
Pagaans rakstīja:
elektronika gljuko veciit... standarts, driiz paaries
Uz to ceru  , bet ja nē domāsim
|
Thu Feb 05, 2009 8:37 pm |
|
 |
SaintDevil
Pievienojies: 03 Feb 2009
Komentāri: 7
Atrašanās vieta: Lemburģija
|
ir bremžu kluču komplekti kuru tirgus vērtība svārstās no 7 līdz 12 latu un ir tādi kuri ap 40 un pat vairāk ..
īsi apstāstīšu pašu būtiskāko atšķirību
lēto izcelmes kluču ražošanā tiek izmantotas pārsvarā melnā metāla skaidas kuras ne tiekai rūsē bet arī neļauj nodilt tik ātri pašiem klučiem.
ABS devēji sastāv no magnētiņiem kuri aplīp ar metāla puteklīšiem kas veidojas dilstot lētā gala kluču uzlikām un visbiežāk ir vainojami pie ABS sistēmas darbības traucējumiem vai ateikšanos darboties vispār.
|
Thu Feb 05, 2009 10:30 pm |
|
 |
KriXis
Pievienojies: 31 Dec 2007
Komentāri: 989
Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
2002 Alfa-Romeo 147
|
 kluči ķīlē, vai?
Kas var palīdzēt man sasprindzināt smadzenes? - karoč braucu pirmdien no rīgas, klausos kautkas iečīkstas, nu tipa rati vadītāja pusē  apstājos palūrēt - nekas neļurkājās, viss itkā normāli, vilku tālāk uz hatu... Aiz Salaspils biju ieminis tā mierīgi uz 130, iebraucu sētā - viss ok, bet sajutu baigo smirdoņu - deguns norādīja uz kreiso aizmugurējo ratu. Piebāžot feisu tuvāk sapratu, ka toč! bija sakarsis bremžu disks ka varēja desiņas grillēt!  bet labais rats bija daudzmaz ok. kad atdzisa, aizbraucu uz servisu, pacēlām, pakustinājām - itkā griežas labi, nekas netraucē, bet tā drusciņ drusciņ pastrīķējas, bet pavisam nenozīmīgi. Nu biki pakustinājām rokasbremzi - tur arī viss bija normāli, atlaižot aiziet līdz galam un nekas neieķeras, vēl drošības pēc iepūtām wēdē40 kustīgajās daļās. Aizvakar un vakar braukājos, bija ok, bet šodien akal tas pac! Uz 100 braucot sāka čīkstēt arvien skaļāk. Norāvu maliņā, palūrēju - bremžu disks akal sakarsis un nenormāli voncī... Sarunāju vakarā servisu, laikam klučus biki vaidzēs noslīpēt... A ko vēl lai dara?
|
Thu Jun 18, 2009 6:35 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
ir divi varianti.
vainu ķīlē bremžu suports,vai arī rocenes trose nelaiž līdz galam vaļā.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Thu Jun 18, 2009 6:51 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
 Re: kluči ķīlē, vai?
KriXis rakstīja:...bla bla bla...
A ko vēl lai dara? 
Iesmērē bremžu disku ar WD-40 un nekas tur vairs nestrīķēsies kādu laiciņu. Un tad atkal iesmērē... un atkal.... atkal...
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Thu Jun 18, 2009 8:02 pm |
|
 |
KriXis
2002 Alfa-Romeo 147
|
he he es jau šodien pa ceļam uz hatu iesmērēju disku ar sievas lūpu spīdumu  līdz mājām tiku bez čīkstēšanas
|
Thu Jun 18, 2009 8:11 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
un bez bremzēm
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Thu Jun 18, 2009 8:13 pm |
|
 |
andrey87
Pievienojies: 22 Aug 2007
Komentāri: 235
Atrašanās vieta: Daugavpils
1998 Alfa-Romeo 156
|
man shitais izbeidzaas peec kluchu nomainiishanus..
|
Thu Jun 18, 2009 10:17 pm |
|
 |
KriXis
2002 Alfa-Romeo 147
|
njā bet kluči ir labi! noknibināju suportus un paslīpēju kalotkām maliņas - pēc atlaišanas negribēja līdz galam atpakaļ aiziet. Bet rezultāts ir! tagad nekas nestrīķējas! bet cik ilgi?...
|
Thu Jun 18, 2009 10:46 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
kamēr nepārdosi alfu...
_________________ dejojam dizko!
|
Fri Jun 19, 2009 10:11 am |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
dzintis rakstīja:kamēr nepārdosi alfu...
Esi pircējs? Ak jā.. 147 vēl Tavā arsenālā nav.
|
Fri Jun 19, 2009 2:10 pm |
|
 |
|