Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Tur jau tie sūdi, ka vari izgatavot to mašīnu no JEBKĀ, bet doplera efektu dod pat lietus piles...
Nelieli, nevis izņēmumi, bet mēģinājumi izmantot elektromagnētiskā starojuma īpatnības, sastopami galvenokārt militārajā tehnikā
Uz "stealth" ļopenēm un kuģiem izmanto pareizā leņķī vērstas virsmas un ļoti specifisku un visai smagu krāsu (tādu kā pārklājumu), kas tiešineatstaro/kliedē/atstaro citā tikai ne starojuma avota virzienā vērstu noteikta garuma (dažādu militāro radaru raidītos) elektromagnetiskā starojuma viļņus. Kā arī militārajā tehnikā neiet runa par detektēšu tiešā redzamībā un no neliela attāluma. Radaram ir lielā attālumā jāatrod ļopene vai kuģis. Radaram ir jbāut ar megalabu izšķirtspēju, lai noķertu kaut pus kvadrātmetru lielu laukumu vairāku desmitu km attālumā.
Meteoroloģijā doplera radars strādā pat ar vienkāršu ūdeni un gaisā esošiem putekļiem, jo pats gaiss to starojumu laiž cauri, bet mākoņu ūdens pilītes vai gaisā caseltie putekļi - atstaro pietiekami....
Tākā visa muldēšana par krāsām vai specifisku virsmapstrādi, lai apčakarētu parastāko miliču radariņu ir buļļu kakas!
_________________ in Busso we trust...
|
Fri May 29, 2009 4:15 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
vislabakais veds ka apcakaret parastāko miliču radariņu ir - parvietoties neparkapjot atlauto atrumu
|
Fri May 29, 2009 4:23 pm |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
|
Fri May 29, 2009 4:43 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Šodien Bieķensalas/Mūkusalas krustā nostāvēju ~3 minūtes un tā arī nesagaidīju papildsekcijas iedegšanos. Pa to laiku protams aizmugurē piestājās policijas busiņš. Kad beigu beigās izdomāju braukt bez papildsekcijas iedegšanās, protams busiņš uzmidžināja gaismas un apturēja mani...
Gājām gaidīt papildsekciju.... nostāvējām minūtes 5 vai pat vairāk tā arī nesagaidījām. Atdeva dokumentus un šķīrāmies kā draugi.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Sat Jun 06, 2009 6:18 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
j.k. rakstīja:Šodien Bieķensalas/Mūkusalas krustā nostāvēju ~3 minūtes un tā arī nesagaidīju papildsekcijas iedegšanos. Pa to laiku protams aizmugurē piestājās policijas busiņš. Kad beigu beigās izdomāju braukt bez papildsekcijas iedegšanās, protams busiņš uzmidžināja gaismas un apturēja mani...
Gājām gaidīt papildsekciju.... nostāvējām minūtes 5 vai pat vairāk tā arī nesagaidījām. Atdeva dokumentus un šķīrāmies kā draugi.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sat Jun 06, 2009 9:35 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
tie lohi sakaarushi taas ziemassveetku spuldziites un nav saslegushi. nekas - mums maarupee arii driiz saliks 2 krustaforus un tad tik smieshos par riita stuukjiem teerinju/graudu/brambergas ielaas
|
Sun Jun 07, 2009 5:00 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Trax rakstīja:tie lohi sakaarushi taas ziemassveetku spuldziites un nav saslegushi. nekas - mums maarupee arii driiz saliks 2 krustaforus un tad tik smieshos par riita stuukjiem teerinju/graudu/brambergas ielaas 
Kāda smiešanās? Tas ir vienkārši nožēlojami, kas tur notiek. Jau vairāk nekā mēnesi džeki kašā apmalītes un taisa kaut kādus nesaprotamus murgus.  Saprotu, ka ar to krustojumu kaut kas bija jādara, bet, ja uzliks luksaforus...
|
Mon Jun 08, 2009 9:46 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
j.k. rakstīja:Šodien Bieķensalas/Mūkusalas krustā nostāvēju ~3 minūtes un tā arī nesagaidīju papildsekcijas iedegšanos. Pa to laiku protams aizmugurē piestājās policijas busiņš. Kad beigu beigās izdomāju braukt bez papildsekcijas iedegšanās, protams busiņš uzmidžināja gaismas un apturēja mani...
kautkad sen atpakaļ zebrā bija sižets par kreiso papildsekciju uz pasažiero ostu. tur bij ielikts dačiks baltajā stoplīnijā. bet ielikts tā, ka nostrādā, ja uzbrauc uz līnijas, ja stāv pusmetru iepriekš - vari stāvēt līdz pavasarim - zaļais nekad neieslēgsies.
|
Mon Jun 08, 2009 9:52 am |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Starpcitu, tā varētu būt arī šeit...
Tā kā luksofors ir tik augstu, nepiebraucu pie pašas līnijas (ja piebrauc, to var redzēt tikai caur lūku)...
Nākamreiz provēšu braukt pie līnijas
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Jun 08, 2009 10:09 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
kaa man shodien noveicaas!
120 uz speedo - man iet garaam kabluks un saak strauji bremzeet. es ar maates vaardiem censhos vinjam neveikt bagaznieka ieksheeju inspekciju un tad redzu - vinju panjeem par aatrumu!
drausmiigi!
|
Mon Jun 08, 2009 11:18 pm |
|
 |
KriXis
Pievienojies: 31 Dec 2007
Komentāri: 989
Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
2002 Alfa-Romeo 147
|
šorīt tu vari būt tas laimīgais tikt fotosesijā! Rīga-Jelgava, netālu no Baložiem, un no Jūrmalas viadukta...
|
Tue Jun 09, 2009 7:53 am |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
|
Tue Jun 09, 2009 9:18 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Vakar uz vienības gatves (sākumā) smieklīgi sanāca. Braucu iekšā pilsētā, 1 kex ļoti čakli pavācās malā (nu tā - pats sev nodarīdams pāri), es max ātri sabēru ogles un stiepu garām - nu jau uz ~ 100.
Priekšā parādijās īblis, kurš no manas joslas griezās pa kreisi. Biju spiests sadzēsties, jo pa nomales bedrēm tur apbraukt nav iespējams (D pakavs).
Tikko es viņu apbraucu (ar pirmo pārnesumu, prātīgi), skatos - pretī nāk fēnotāju patruļa
|
Tue Jun 09, 2009 10:00 am |
|
 |
PZ
Komentāri: 844
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
|
Tue Jun 09, 2009 12:29 pm |
|
 |
ladron
Pievienojies: 25 Feb 2009
Komentāri: 19
|
Drīz jau Līgo un es saprotu ka visi jau dzēr šņābi, bet mūsu CSDD - tas ir ....pavisam anekdots  )))  Tik maziņš meņu sastadīja mūms un par tādiem cēnam  )) http://www.iter.lv/content/view/752/85/ - skatamies un izvelejam savu CSDD šņabi ))) Mān šķiet ka CSDD jau pavisam padzeras - "halucegenu sēnu zupa"
|
Sat Jun 20, 2009 5:41 pm |
|
 |
|