Autors |
Ziņojums |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
DonAlejandro rakstīja:Es vinju panjemtu b ja vinjabutu dzinejs 3.0 a ta tikai vajadzigas tikai dazas detaljas ! 
Tev jav viena 3.0 ir!  njem otru buss pa leto braukshana
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Thu Jun 04, 2009 12:44 pm |
|
 |
DonAlejandro
Pievienojies: 19 Nov 2008
Komentāri: 164
Atrašanās vieta: LV (Riga)
|
kaspars rakstīja:DonAlejandro rakstīja:Es vinju panjemtu b ja vinjabutu dzinejs 3.0 a ta tikai vajadzigas tikai dazas detaljas ! 
Tev jav viena 3.0 ir! njem otru buss pa leto braukshana 
Nu redzi vispirms gribas saveju pilnigi restavret liidz nakamam gadam! ja butu tev 3.0 dzinejs varetu es tad vinju ka donoru izmantot a 2.0 tad tikai ka tikai dazu detalju donoreshana. Slikts darijums
_________________ "... Нельзя считаться настоящим фанатом автомобилей, если у тебя не было Альфы...это божественные машины..." (с) Д.Кларксон, Топ Гир
|
Thu Jun 04, 2009 1:12 pm |
|
 |
kaspars
|
DonAlejandro rakstīja:kaspars rakstīja:DonAlejandro rakstīja:Es vinju panjemtu b ja vinjabutu dzinejs 3.0 a ta tikai vajadzigas tikai dazas detaljas ! 
Nu redzi vispirms gribas saveju pilnigi restavret liidz nakamam gadam! ja butu tev 3.0 dzinejs varetu es tad vinju ka donoru izmantot a 2.0 tad tikai ka tikai dazu detalju donoreshana. Slikts darijums
kadas detaljas tev vajag no 3.0?
|
Thu Jun 04, 2009 1:30 pm |
|
 |
DonAlejandro
|
kaspars rakstīja:DonAlejandro rakstīja:kaspars rakstīja:DonAlejandro rakstīja:Es vinju panjemtu b ja vinjabutu dzinejs 3.0 a ta tikai vajadzigas tikai dazas detaljas ! 
kadas detaljas tev vajag no 3.0?
Visslabak butu visu motoru 3.0 . Jo maneja sadarbibas servisa velas no viena 3.0 motora uzstadit 1 vai 2 turbinas un uzlikt to uz 164 kuzovu! Takshto viena alfa bus ideala stavokli ar adas salonu u.c, bet otra ja viss izdosies paliks par 164 zveru latvija ja ies viss pec plana.
_________________ "... Нельзя считаться настоящим фанатом автомобилей, если у тебя не было Альфы...это божественные машины..." (с) Д.Кларксон, Топ Гир
|
Thu Jun 04, 2009 2:42 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
DonAlejandro rakstīja:
..
Visslabak butu visu motoru 3.0 . Jo maneja sadarbibas servisa velas no viena 3.0 motora uzstadit 1 vai 2 turbinas un uzlikt to uz 164 kuzovu!
 Nafig?
Priekšpiedziņa ar smagu motoru... derīga tikai taisnē
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Jun 04, 2009 2:45 pm |
|
 |
kaspars
|
|
Thu Jun 04, 2009 2:50 pm |
|
 |
DonAlejandro
|
j.k. rakstīja:DonAlejandro rakstīja:
..
Visslabak butu visu motoru 3.0 . Jo maneja sadarbibas servisa velas no viena 3.0 motora uzstadit 1 vai 2 turbinas un uzlikt to uz 164 kuzovu!
Nafig?
Ar priekshejo piedzinju protams
A bet 4x4 j.k.???
Nu tas turbinas un zveri tas chista ta tipa projekts! ( Tikai nodomi ) nekas cits. Maybe ari vis nesanaks un darishu citu!
A tagad uz doto briidi lai naudu nemest ara uz veju vienkarshi vajag 3.0 alfu 164. Prieksh savejas donoreshanas.
j.k. Runajot par 164 kursh grib tur alfu pardod pa 700 ls maybe aceries 3.0 sarkana. Laikam njemshu vinju pa 200 ls
Un ja kas bus pieejamas nevajadzigas detaljas.
|
Thu Jun 04, 2009 2:54 pm |
|
 |
kaspars
|
DonAlejandro rakstīja:j.k. rakstīja:DonAlejandro rakstīja:
..
Nafig?
Ar priekshejo piedzinju protams
A bet 4x4 j.k.???
Nu tas turbinas un zveri tas chista ta tipa projekts! ( Tikai nodomi ) nekas cits. Maybe ari vis nesanaks un darishu citu!
A tagad uz doto briidi lai naudu nemest ara uz veju vienkarshi vajag 3.0 alfu 164. Prieksh savejas donoreshanas.
j.k. Runajot par 164 kursh grib tur alfu pardod pa 700 ls maybe aceries 3.0 sarkana. Laikam njemshu vinju pa 200 ls
Un ja kas bus pieejamas nevajadzigas detaljas.
taj sarkanajai ir 12 vai 24 v dzineejs?
|
Thu Jun 04, 2009 2:55 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Nu ok. Pa 200Ls veel droshvien ir sakariigi.
Bet lai turbonizētu atmosfērisko v6, tur tiešām vajag normāli daudz $ un arī zināšanas.
Virzuļu komplekts vien velk uz ~500Ls...
|
Thu Jun 04, 2009 2:56 pm |
|
 |
DonAlejandro
|
A ko izdariit ja Alfas patik  kaspar  Vispirs gribu saveju kartiba savest!
|
Thu Jun 04, 2009 2:58 pm |
|
 |
DonAlejandro
|
j.k. rakstīja:Nu ok. Pa 200Ls veel droshvien ir sakariigi.
Bet lai turbonizētu atmosfērisko v6, tur tiešām vajag normāli daudz $ un arī zināšanas.
Jap zinams par nauduas summam!
Es vel vinjam megiashu runaties ar vinju kautka vinsh baigi ietipigs ira. Ja pa 150 ls gribes atdot es tuliit panjemtu evakuators atbrouktu un panjemtu vinju!
|
Thu Jun 04, 2009 3:01 pm |
|
 |
kaspars
|
DonAlejandro rakstīja:j.k. rakstīja:Nu ok. Pa 200Ls veel droshvien ir sakariigi.
Es vel vinjam megiashu runaties ar vinju kautka vinsh baigi ietipigs ira. Ja pa 150 ls gribes atdot es tuliit panjemtu evakuators atbrouktu un panjemtu vinju! 
kads dzinejs ir tai sarkanajai??? ka tu esi iedomajies uztaisit pilnpiedzinju 164????
|
Thu Jun 04, 2009 3:09 pm |
|
 |
DonAlejandro
|
kaspars rakstīja:DonAlejandro rakstīja:j.k. rakstīja:Nu ok. Pa 200Ls veel droshvien ir sakariigi.
kads dzinejs ir tai sarkanajai??? ka tu esi iedomajies uztaisit pilnpiedzinju 164????
3.0 tadi pati ka man un j.k. Kak raz vinja ira sarkana
Amerika ira viena alfa pilnpiedinjas
|
Thu Jun 04, 2009 3:49 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Pilnpiedziņas (Q4 - nejaukt ar QV) 164 nāca no rūpnīcas.
Vienīgi detaļas priekš Q4 maksā forši.
Starpcitu reku viena (aizdomīgi lēta): http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bp4cthhfir2q
EDIT: Motorshaden, bet esot komplektā vēl pārītis galvu(?)
|
Thu Jun 04, 2009 3:53 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Labi - sorī par offtopiku - 2l 164 ir diezgan labs krīzes auto īstenībā. Man vienīgi sirdzapziņa neļauj 4 auto pirkt
|
Thu Jun 04, 2009 3:57 pm |
|
 |
|